Günaydın kızlar
Genital bölge kemikleri ağrıyan var mı. Az biraz ayakta kalsam feci ağrıyor. Beslenmem kötü oldu bu hafta , ondan mı acaba 🤔 yeşillik ve kalsiyum namına birşey tüketmedim pek ama Günde iki defa osteocare içiyorum

Ah sonunda biri yazdı , benim de ağrı oluyor
Sağ bacağımı nispeten normal bir şekilde kaldırabiliyorsa ama solu kaldırırken hem genital bölgedeki kemiklerim bildiğin acıyor hem de bacağım belimden çıkıyor gibi baskı oluyor
Yorulunca yatarken de dönmeden uzun süre aynı pozisyonda yararsam yine belime vuruyor
İlginç bir şey
Bu magnezyum olayını soracağım bu kontrolde
Her gün soda içiyordum bayramda o düzen de bozuldu

Doktoruna sor bence. Ben de adet olacakmisim gibi bir his yasiyordum meger idrar yolu enfeksiyonundanmis. Cok sikisiyorum wcye gidiyorum azıcık yapip cikiyorum. Dun cok toruldum bugun butun gun yattim evde. Sende camasir falan asma esin assin. Benimki asiyor hep.
Tup bebek tedavileriyle olmayip kendisi oldu ya belki de son sansimiz deyip kendisi yapiyor. Ama ilk gebelikte boyle degildi. Bol bol dinlen bosver isi gucu. Havalar sicak zatwn bunaltiyor.
ya ben yolda mola yerlerinde mecbur lavobaya girdim 2 kez yani heryeri tuv.kağıdı döşesemde hiç hijyen değildi inş onunla alakalı değildir. Çamaşır sepetini taşıtıyorum eşime , içerdeki odaya asıyorum aslında dışarı asmadığım için zor olmuyor ama daha çok yardım istemeye başladım. birden sıkışıp wc ye gidip kesik kesik yapma olayıda dün akşam vardı sadece , umarım bir anlık bişeydir :dua:

Kızlar bebege tulum aldim carters ten. Gecen sezonun diye indirime girmiş 50 tlye aldim kumasi cok hos yumusacik. Fermuari boynunu acitmasin diye cit cit yapmislar ustune.Disarda da asagi yukari o fiyata tulumlar. 3.6 ay olandan aldim.evin icinde giyer. Disari gezmelik kiyafet almadim daha. Hep pijama tulum takiliyorum. Doguma yakin bakacagim diger giysi olaylarina. Kilosu asagi yukari belli olsun istiyorum.
banada arkadaşım aldı cartersın tulumunu ama polar ,değiştiremedimde evler zaten sıcak bilmiyorum nasıl olacak

Aynisi kayinvalidemim evinde geldi benim basima da. Elbise giymistim. Tayt ve ic camasiri varsi altimda. Koltukta otururken sicakti gerci hava da.bi kalktim koltuk islanmis. Terledigim icin olmustur diye dusundum cok ustunde surmadim.ama iz kaldi orda silmeden de gecmedi :KK43: ben hala ter olabilecegini düşünüyorum aMa bilemiyorum
e akıntı durumuna baksaydın tuvalete gittiğinde benzer büyüklükte çamaşırına geçen bir akıntı varmıydı

Gunaydin kizlaaaaar :) babalar gunu geliyor..su zibinlardan mi yaptirsam diyorum ya da soyle bir kitap.benim ki kitaptan baska hediyeye pek mutlu olmuyor zaten 😂 ne yapacaksiniz..kendi babamin yaninda olucam 16sinda gerci 🙈 ama eve birakirim hediyesini..babaniza ne alacaksiniz ☺
güzelmiş, benim fikrim yok şuan ama bilemiyorum

Ben de Kartal yuvasından eşime tişört oğlumuza da tulum almayı düşündüm ama sıcaklarda gezmeye de korkuyorum İzmir yanıyor.
yesilus yesilus @honey bunch Kızlar dr a gittim suyun normalmiş, akıntıdır o dedi fitil yazdı. Karnım sertmiş su tutmuş tuzsuz ye dedi. Ben korktum bu aralar. Haftaya hastane çantamı hazırlamaya başlıyorum kısmetse. Preeklemsiden bahsetti, Allah korusun. Karın sertliği ona işaretmiş. Bacaklarda da şişme yaparmış, bir kaç defa oldu benim. Ve idrarda protein kaçağı yaparmış ona bakmaya gerek yok henüz dedi. Tansiyonum düşük çıkıyor ama takip edeceğim yine. Sıcaklar da ödem yapıyor, işimiz zor.
iyi sevindim canım inşallah sorunsuz geçer kalan günlerimiz :dua:

Oh iyi bari :)
Ama Bak dedik akıntıdır diye bende de cok oluyor cunku
Bide beyaz bazen su gibi geliyor bazen sarı kokusuz daha katı kıvamlı oluyor
Hapsururken öksürürken hatta kacırdıgım bile oluyor malesef :KK43:
Ödem bende de var tuz az tüketmeme ragmen ayaklarım sisko sisko oldu
Ve dedigin gibi tansiyonumda düşük hep ama normalde de düşüktü cok sasırmıyorum
Hala eski ayakkabılarımı giyebiliyorum ama tam sarıyor ayagımı
Corcs almıstım babet modelli yanları hava alsın diye acık ama oda o kadar rahat ettirmedi
Ben Corcs ları sevmiyorum ya bana kaba geliyor rahatsız gibi sanki
yaşasın skechers 36 alırıdm normalde, 36.5 aldım ayağım şişersede farketmez ama her fırsatta uzatıyorum :KK76:

Ah sonunda biri yazdı , benim de ağrı oluyor
Sağ bacağımı nispeten normal bir şekilde kaldırabiliyorsa ama solu kaldırırken hem genital bölgedeki kemiklerim bildiğin acıyor hem de bacağım belimden çıkıyor gibi baskı oluyor
Yorulunca yatarken de dönmeden uzun süre aynı pozisyonda yararsam yine belime vuruyor
İlginç bir şey
Bu magnezyum olayını soracağım bu kontrolde
Her gün soda içiyordum bayramda o düzen de bozuldu
Aynen anlattığın gibi. Uzandığımda yok gibi ama dönerken dahi ağrıyor. Sen diyince farkettim sodayı da içmez oldum son zamanlarda ondan da olabilir .
İlk gebeliğimde de vardı bu haftalarda aynı şekilde ama yine de insan korkuyor

Ben Corcs ları sevmiyorum ya bana kaba geliyor rahatsız gibi sanki
yaşasın skechers 36 alırıdm normalde, 36.5 aldım ayağım şişersede farketmez ama her fırsatta uzatıyorum :KK76:
İşyerinde giyemiyorum ki öyle spor ayakkabı :(
Yoksa ablam ve görümcemde spor ayakkabı aldılar bir numara büyük onlarıda giyerdim :(
boynerden boaonda mıydı neydi bi terlik var crocsun terlik modeli ama inanılmazzz rahat işe gidip gelirken onu kullanıcam büyük ihtimal

Sevgili anne adayları yine bir sorum var size 😀 iki bebek arabası beğendim. Chicco lite way 3 ve kfart london plus.

Kraftın avantajı gözetleme penceresi yapmışlar tentesine ama acaba o bölge şeffaf olduğu için bebişi güneş ordan girip yakar mı? Chicconun da tente kısmındaki kumaş çok kalın geldi bana yazın gölge olsun diye kapatınca bebeği sıcaklatır mı?

Birisinin maksimum taşıma kapasitesi 15 kg diğeri 22 kg sizce bu tercih için önemli mi?

Sevgili anne adayları yine bir sorum var size 😀 iki bebek arabası beğendim. Chicco lite way 3 ve kfart london plus.

Kraftın avantajı gözetleme penceresi yapmışlar tentesine ama acaba o bölge şeffaf olduğu için bebişi güneş ordan girip yakar mı? Chicconun da tente kısmındaki kumaş çok kalın geldi bana yazın gölge olsun diye kapatınca bebeği sıcaklatır mı?

Birisinin maksimum taşıma kapasitesi 15 kg diğeri 22 kg sizce bu tercih için önemli mi?

Ben iki araba aldım yazmıstım biride lite way 3
Henüz kullanmadım malum :) ama baya baya kaliteli
Tentesi adagı kadar iniyor oda cok iyi birsey bence aksam dısardayken üşürse falan hop kapa

Travel olmayan sistemi yenidoganda kullanabiliyormuyuz canim ya pusetsiz ya bunlar rahat oluyormu ki

İşyerinde giyemiyorum ki öyle spor ayakkabı :KK43:
Yoksa ablam ve görümcemde spor ayakkabı aldılar bir numara büyük onlarıda giyerdim :KK43:
boynerden boaonda mıydı neydi bi terlik var crocsun terlik modeli ama inanılmazzz rahat işe gidip gelirken onu kullanıcam büyük ihtimal
Bende geçen aya kadar giymiyordum, ilk kez spor ayakkabı giyiyorum. Herkes bir yadırgadı zaten ama rahatlığım ön planda , bazı işyerlerinde hiç öyle imkan yok haklısın:eek:

Kızlar bacak bacak üstüne atmak sıkıntı yaratır mı veya bebegi sıkıstırırmı sizce ?
Bacak bacak üstüne atınca çok rahat edemiyorum kısa sürede normale dönüyordum, ama varisler ve ayak ağrıları artışı olduğu için kan dolaşımını etkiliyor , bacak bacak üstüne atmayın diyor uzmanlar. Ama bebeği sıkıştıracağını sanmıyorum

günaydın kızlar bende hem 50 lik hem 100 lük şerker yüklmesi yaptırdım.. şekerim sınırda çıktı ve diyetisyene başladm.. şekeri çıkan arkadaşlar sakın üzülmeyin.. çözümü olmayan bişey değil allah beterinden saklasın..
50 likte kac cikti. Benim 139 cikmisti. Doktorum sinirdan yirtmissin demisti. Diyetisyen vs onermedi.

Bacak bacak üstüne atınca çok rahat edemiyorum kısa sürede normale dönüyordum, ama varisler ve ayak ağrıları artışı olduğu için kan dolaşımını etkiliyor , bacak bacak üstüne atmayın diyor uzmanlar. Ama bebeği sıkıştıracağını sanmıyorum
Atmamaya calısıyorum ama alıskanlık
Acaba kısılıyormudur huzursuz oluyormudur bilemedim :)

Back
X