Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok en alta yazmistim geri canim kahvaltiyi yapip bakicammSon paylaşımında ben yoktum canım , beni es gecmissin sanırım., Çok aktif olmadığımdan diye düşündüm :)
Iradene sahip cikamayacaksan hemen verebilirim ama1 lt yakın içtim canım bide yeşil çay içtm. Tüm gece wc derdi olmasa su içmek basit benim içindediğin gibi sabit bile kalsam iyi ama kalmamalıyım 69 ları ucundan görmüşken gi
desteğin için teşekkürler kaptanım.Düşene bi tekmede sen vurmuyosuneşimde gececi bu hafta su spor yüklenicem allahın izniyle
Yok canım ben öyle bi ceza almadım eğer gözümden kaçmadıysa
Bi ara sabah aksam tartiliyordum simdi sabahlariBirgaripanne kiz sen hergun mu tartiliyorsun?
Su günün videosu olayini birsksam mi. Sadece ben yapiyorum
Ben sklasayim siz kalin oyle![]()
Bak canim burda seni es gecememyeni eş listemizzz hayırlı olsunnn
Guncellenmis hali
@Hyperborea17 @bnnu
@esmeriiimArrietty_
@minimalce_ @melek ada
@Aomine Daiki @matilda34
Birgaripanne M MaviFeslegen
@barga @aydingelini
@JaneRizzoli @WitcherGirl
@Melegimkorusun @BlueSkyyyy
@hnd_Milana firuze
Mor Vampirella @Akrrep
fyzanur @mifihafa
Umarim simdi duzgun olmustur
Diger hafta katilmak istemeyenler lutfen bildiriminde paylaşın
Ben de her sabah tartılanlardanımBi ara sabah aksam tartiliyordum simdi sabahlari
Netim yok canim annem gil de de bazen yapiyorum bazen yapamiyorum simdi cilgin kadinin videosuna bakacagim dun yuruyuse gittim cocuklar kucagimdan inmedi kilom normale donmus sukur
Evi yikayacagim annem gile geldim simdi gidiyorumNapıyosunuzz pazar sessizliği var![]()
Evi nasil yikayacaksin?Evi yikayacagim annem gile geldim simdi gidiyorum
Ben dikkat ediyorum sa çakılı kaldım değişmiyor kilom günde 3 öğün tartılıyorum bendeM MaviFeslegen canim dikkat ediyorsun deil mi