...LUTFEN OKUYUN...
Arkadaslar ben, diger kaptanlarimiz sizler icin elimizden geldigince,sartlarimiz el verdigince ilgilenip, tablolar,yarismalar,eslesmeler vs hazirlamaya calisiyoruz.
Bunlarin karsiliginda hicbir maddi kazancimiz yok, sadece takimimiz derece alinca,sizler kilo verince mutlu oluyoruz.
Lutfen sizlerde menulerinizi duzenli bir sekilde yazmaya, menulerinizde odul ogunleri haricinde kacamak yapmamaya, cuma gunleri kilo bildirimlerinizi olmasi gerektigi gibi kurallara uygun yapmaya, (fotografli tarti bildirimi ve fotografta kullanici adiniz ile, ogunun tarihinin yazili oldugu kagit),takim kurallarina uyup aktif olmaya ozen gosterin!!
Esas listedeki uyeler sizlerin daha dikkatli olmasi lazim, kilo veremediginiz haftalarda, arti geldiginizde, bildirim yapmadiginizda takimimizin yuzdesi dusuyor,yarismada basarimiz dusuyor! Hatta bazi durumlarda sadece o hafta degil, bir sonraki haftada yuzdeleriniz bolunuyor,dolayisiyla takim icin hic iyi olmuyor.
Ben hep ilimli, sizlere karsi anlayisli davranmaya calisiyorum, ozel-istisnai ve saglik durumlarinida bundan ayri tutuyorum, ancak bugunden itibaren ;
☆3 gun ust uste menusunu yazmayan uyeyi,menu tablosundan cikartacagim,
☆Mazeretsiz bir sekilde kilo bildirimi yapmayan uye, o haftaki es-spor yarismalarina ,tablolara katilamayacak,bunu tekrarlarsa,listede ise izne ayrilacak,liste disindaysa listeye dahil olamayacak,
☆Aktif katilim gostermeyen uyelere uyari cezasi verecegim, tekrarlarsalar listedeyseler izne ayrilacaklar,liste disinda kilo veriyorlarsa,listeye dahil olamayacaklar.
☆Odul ogunu haricinde kaçamak yapan uyelerimize egzersiz cezasi veriyoruz ama bu cezalar yapilmayabiliyor,dolayisiyla bugunden itibaren, odul ogunu haric kacamak yapanlarin ,spor puanlarini eksiltecegim.Soyle olacak diyelim a isimli uyemiz sali gunu yememesi gereken bir seyi yedi,yedigi seye gore spor puanindan puan eksiltecegim.(100,200,300puan seklinde)
Arrietty_
kaptanim seni etiketleyip yazacagim bunu.
Hepinizi cok seviyorum, emek verip ,cabaladiginizin farkindayim, bu yeni kurallarla daha guzel kilolar veririz umarim