Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cook gecmis olsun canım oğlunla ilgilen sonra gelirsinArkadaşlar merhaba, bugün oğlum bir kaza geçirmiş okulda, pek ugrayamam haberiniz olsun. Müsait olursam yazarım yine.
Gecmis olsun canim İnsallah onemli bi sey yokturArkadaşlar merhaba, bugün oğlum bir kaza geçirmiş okulda, pek ugrayamam haberiniz olsun. Müsait olursam yazarım yine.
Yaa ne olduArkadaşlar merhaba, bugün oğlum bir kaza geçirmiş okulda, pek ugrayamam haberiniz olsun. Müsait olursam yazarım yine.
Cnm bu sene çok kurak geçiyor. Sanki ilkbahar gibi havalar. İnşallah rabbim yağmuru ve karı eksik etmesin.Burda bu hafta hep gunesli 7-8 dereceydi bu hafta vedalasicaz guneslehaftaya hep kar gosteriyor
Bizim haftaya sözümüz var inşallah, karlı havaya denk gelmesek bariAynen canım haftaya yagıslı ve karlı hava geliyor bizim burası içinde öyle![]()
Bencede rekabet güzel olur daha da hırslanabiliriz.Zipzip- kaptanım bana sadece isim olarak takımdaki herkesi yazarmısın?
İkili rekabet için kura çeksek diye düşündüm.
Cuma günü çok iyiydim ama diyet modum düşük artı geldim uğraşıyorum artıyı temizliyim diye. Belki daha güzel motive oluruz.
Çok geçmiş olsun cnm. Bende de demir eksiliği var, depolarım boş. Avuç avuç dökülüyor saçlarım... ilaç kullanıyorum ama pek faydasını görmedim henüz.Demir eksikliğim var cnm.. genel olarak hep bi baş dönmem var ama bu ara çok arttı.. tahlil yaptırmam lazım kesin serumluk oldum yine..
Bizde kar cok oldugu icin kar yagmasini hic istemiyorum canim yaCnm bu sene çok kurak geçiyor. Sanki ilkbahar gibi havalar. İnşallah rabbim yağmuru ve karı eksik etmesin.
Kim sözleniyo:)Bizim haftaya sözümüz var inşallah, karlı havaya denk gelmesek bari![]()
Gecmis olsun canımBu sefer de büyük oğlan ishal kusmadan babası ile hastanede yatıyor.. bu kış geldi geleli evde hepimiz sıra ile hastayız ☹
Sanada çok geçmiş olsun kuzumBu sefer de büyük oğlan ishal kusmadan babası ile hastanede yatıyor.. bu kış geldi geleli evde hepimiz sıra ile hastayız ☹
Meryem ablam yalnız geceleri saymıyor yaş hesaplarken pardon meryem benden 8 yaş küçükdü demi![]()
![]()
Çok geçmış olsun canım. Önemli birşeyi yoktur inşaAllahArkadaşlar merhaba, bugün oğlum bir kaza geçirmiş okulda, pek ugrayamam haberiniz olsun. Müsait olursam yazarım yine.
Geçmiş olsun yaBu sefer de büyük oğlan ishal kusmadan babası ile hastanede yatıyor.. bu kış geldi geleli evde hepimiz sıra ile hastayız ☹
Ben belki spor yapamam ama her turlu rekabete varimBonus
Nego
malipina
Elalis
sonngulen
Elhan
Gulumse24
Yonahime
mavitosbik07
@Ytmz
retro_hippo
@HasibeG
happy_mom_
sidelya
SchonerDuft
merryangel
NefesYaren
Bu hafta dökülmeden sağ salim çıkarsak inş ikili rekabet yapıcaz.
Ben katılmam anam siz uğraşın diyen var mı?
Yok ben öyle bişey dememBonus
Nego
malipina
Elalis
sonngulen
Elhan
Gulumse24
Yonahime
mavitosbik07
@Ytmz
retro_hippo
@HasibeG
happy_mom_
sidelya
SchonerDuft
merryangel
NefesYaren
Bu hafta dökülmeden sağ salim çıkarsak inş ikili rekabet yapıcaz.
Ben katılmam anam siz uğraşın diyen var mı?
Sağlıkla huzurla büyüsün yavrucak. Mutlu yıllar dilerim ogluşuna. Geçmiş olsun bu arada.Oglumun doğumgünü var onla uğraşıyorum dün de hastanedeydik ama ben yanlış bölüme randevu almışımeşimin yüzündeki ifadeyi görmeniz lazım biraz uzak bir hastaneydi
![]()