- 30 Temmuz 2020
- 3.417
- 15.590
- 123
- 27
Yarın daha sıkı bir diyet yapcm hedef 250 grmcık daha vermekAfiyet olsun canım şaka bir yana bişey olmaz o kadarcıktan merak etme sporla yakarsın sen![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yarın daha sıkı bir diyet yapcm hedef 250 grmcık daha vermekAfiyet olsun canım şaka bir yana bişey olmaz o kadarcıktan merak etme sporla yakarsın sen![]()
Hadi canım hedefine ulaştın mı yoksaMalesef keşke listede olup rakip olsaymışız şuan senin beni yeneceğin düşüncesi maf ediyordaha önceki eşlemelerimde yenilmedim ama iyi gitmişim bu sabah tartıldım
Oooo son 250 gr demek sonra 65 sin. Süper ya hadi bakalım. Ben o kadar vermeyebilirim. Malum pazartesi 62.75 falandım o gidecek dahaYarın daha sıkı bir diyet yapcm hedef 250 grmcık daha vermekbıktım bıktım bıktım 66 yı görmekten
Hedefe ulaşamadım 66. 00 ı gördüm amaHadi canım hedefine ulaştın mı yoksa![]()
İyide geçen cuma 66 değil miydin zaten. Mesajının altında 66 yazıyor yaHedefe ulaşamadım 66. 00 ı gördüm ama![]()
Sende çık şu 62 den yeterOooo son 250 gr demek sonra 65 sin. Süper ya hadi bakalım. Ben o kadar vermeyebilirim. Malum pazartesi 62.75 falandım o gidecek daha![]()
Hiç deme ya yapıştı kaldı. Ama şu yumurta diyeti ile 59.9 u da olsa göreceğim inanıyorum bunaSende çık şu 62 den yeter![]()
Kız karıştırma ortalığı şimdiİyide geçen cuma 66 değil miydin zaten. Mesajının altında 66 yazıyor ya![]()
İnşallah canım bende ilk 63 olmak istiyorum sonra 59. 9 başkada yok fazla zayıflık yakışmıyor bana yüzüm de yuvarlak çöksün istemiyorumHiç deme ya yapıştı kaldı. Ama şu yumurta diyeti ile 59.9 u da olsa göreceğim inanıyorum buna![]()
Senin boyun uzun kuzum benim malesef 158 olunca 52ye kadar yolu varda daha yavaş yavaş ilerliyorum.İnşallah canım bende ilk 63 olmak istiyorum sonra 59. 9 başkada yok fazla zayıflık yakışmıyor bana yüzüm de yuvarlak çöksün istemiyorum
Ben boyumu yalnış yazmışım sanırım boyum 168 civarıSenin boyun uzun kuzum benim malesef 158 olunca 52ye kadar yolu varda daha yavaş yavaş ilerliyorum.![]()
Afiyet olsun canımMenü
Sabah 7.30
2 yumurtadan omlet
7 siyah zeytin
1 kk peynir
1 dilim tb ekmek
Ogle 12.30
Tavuk sote 1 tabak
Salata bir kase
Akşam 7.30
Yoğurt 1 kase
2bucuk litre su
2 kupa yeşilçay
Zipzip- E Elif_Eylul N Nidsalii
Di mi kekler borekler bir ortadan kaybolduHerkesin menülerini ne kadar güzelleşti, yorum yapacak yer bulamıyorum, spor yapmaktan bu kadar mı korkuyoruzkaçamak yapan yok
![]()
Menü
Sabah 7.30
2 yumurtadan omlet
7 siyah zeytin
1 kk peynir
1 dilim tb ekmek
Ogle 12.30
Tavuk sote 1 tabak
Salata bir kase
Akşam 7.30
Yoğurt 1 kase
2bucuk litre su
2 kupa yeşilçay
Zipzip- E Elif_Eylul N Nidsalii
Afiyet olsun kizlar
Ooo süper valla 63 ideal kilon aslındaBen boyumu yalnış yazmışım sanırım boyum 168 civarı
Ceza etkili oldu gibi kaptanımAfiyet olsun canım
Di mi kekler borekler bir ortadan kayboldu![]()
Aynen canim ama asil cuma günü göreceğizCeza etkili oldu gibi kaptanım![]()
Tencereden tabağa 7 kaşık kaptanım7 kasik bamya mi cok
Laktoza karsi hassasiyetin varsa sislik yapmasi normal
Aynen korkuyoruzHerkesin menülerini ne kadar güzelleşti, yorum yapacak yer bulamıyorum, spor yapmaktan bu kadar mı korkuyoruzkaçamak yapan yok
![]()
Ayakları sızlayıp Kandil simidi yiyecek olan sendin demi canım yanlış hatırlamıyorum.
Tencereden tabağa 7 kaşık kaptanım
Öyle bir hassasiyetim var mı bilmiyorum
Aynen korkuyoruz
Böyle çok daha güzel oldu inşallah güzel sonuçlar alalım bu hafta
Ayakları sızlayıp Kandil simidi yiyecek olan sendin demi canım yanlış hatırlamıyorum.nasıl kıyacaktın bu adımlara . Maşallah
![]()