Doğmamış Bebeğimi Özlüyorum

canım bizim de var dediler 3 farklı yerde yaptırdık birinde hiç sorun çıkmadı birinde morfoloji diğerinde hız problem dediler neye inanacağımızı şaşırdık ama biz sorun yokmuş gibi düşünüyoruz proxeed plus kullanıyoruz kendi kafamıza göre ..sizin ileri hızlı yüzde kaç yani sayıda problem yok demi
sayı 30 milyon hareketsiz %70 hareketli %30 sizin nasıl

Bir üst yorumumda yazdım

Tüp bebeğim var

Bu nedenle bu şekilde öneride bulunuyorum bu konulara

O yollardan geçtim ve bu şekilde kolay geçtiğimi düşünüyorum yardımcı olmak istiyorum

Siz de umarım en kısa zamanda kucağınıza alırsınız
Dogrudur. Ama herkes siz gibi olamıyorki bazısının maddi gücü olmuyor bazisinin manevi herkesin yaşadıgı kendinedir. Maddi olarak cok sükür problem olmaz ama ben kafa olarak hazır degilim tüpe bilmiyorum nedenini. Tüğ görüşmelerini yaptım bu arada ve bana 3 ay sürecgini söyledi belkide bu yuzdendir ben kafamda 1 -1.5 ay giibi düşünürken cok uzun bi sürec gibi geldi oyuzden önce bitkisel oomazsa son carem olsum

Ben tam tersi hayal kuramıyorum :( Geçen ay düşük yaptım arada "düşmeseydi bu kadarlık olacaktı diye düşünüp üzülüyorum" Rabbim'e şükürler olsun isyan etmiyorum. Hayırlısı böyleymiş diyorum ama gerçekten yaşayan bilir bu duyguyu. Şimdi sadece tekrar hamile kalabilmeyi ve sağlıkla doğurmayı düşünüyorum. Büyük hazırlıklar yapacağımı sanmıyorum. Babby showermış , hastane odasıymış hiçbirinde gözüm yok tek dileğim sağlıkla bir evlat sahibi olabilmek.

Dogrudur. Ama herkes siz gibi olamıyorki bazısının maddi gücü olmuyor bazisinin manevi herkesin yaşadıgı kendinedir. Maddi olarak cok sükür problem olmaz ama ben kafa olarak hazır degilim tüpe bilmiyorum nedenini. Tüğ görüşmelerini yaptım bu arada ve bana 3 ay sürecgini söyledi belkide bu yuzdendir ben kafamda 1 -1.5 ay giibi düşünürken cok uzun bi sürec gibi geldi oyuzden önce bitkisel oomazsa son carem olsum

Bu arada yıpranıyorsun işte

Bir de 3 ay mı tedavi süresi

Oğlum 7 yaşında teknoloji bu süreçte de gelişti

Beklenen adetten bir hafta önce başladım tedaviye, adet geçti 15. Günde de transfer olmuştu bile

Tüpü gözünde büyütme o beklemek bitkisel takviyeler her ay Regl olacağım mı acaba diye kendini dinlemeler vs daha yıpratıcı bir süreç

Hep kötü tüp anıları, ay çok zor hikayeleri var

Eskiden çok hormon vs veriliyormuş
Birçok sıkıntı vs oluyormuş benimki Cidden kolaydı

Şu bekleme süreci daha yıpratıyor

Maddi durumu olanlar denemeli bence beklemek yerine maddi durum yoksa da özellikle kadın çalışmıyorsa işe girip para biriktirmeli bu arada kafası da boşalır amacı olur stresi düşer

Bu arada yıpranıyorsun işte

Bir de 3 ay mı tedavi süresi

Oğlum 7 yaşında teknoloji bu süreçte de gelişti

Beklenen adetten bir hafta önce başladım tedaviye, adet geçti 15. Günde de transfer olmuştu bile

Tüpü gözünde büyütme o beklemek bitkisel takviyeler her ay Regl olacağım mı acaba diye kendini dinlemeler vs daha yıpratıcı bir süreç

Hep kötü tüp anıları, ay çok zor hikayeleri var

Eskiden çok hormon vs veriliyormuş
Birçok sıkıntı vs oluyormuş benimki Cidden kolaydı

Şu bekleme süreci daha yıpratıyor

Maddi durumu olanlar denemeli bence beklemek yerine maddi durum yoksa da özellikle kadın çalışmıyorsa işe girip para biriktirmeli bu arada kafası da boşalır amacı olur stresi düşer
Bende cikolata kisti var. Doktorlar almama taraftari cok sınırda bi büyüklügü oldugu icin ve rezervleri düşürmesin diye o sebeplede sürec 3 aymış farklı şekilde tedavi sanırım e vitamini yazdı 3 ay diyet prgramı cıkardı.
Bilemiyorum bi doktor aşılama uygun derken digeri asla olmaz tutmaz dedi yoksa ilk aşılamyla baslicaktim. Tüpü en kötü ocaga erteledim hem beyin olarak da kendimi hazırlarım diye.
Sen tüpü nerde yaptirdin istanbuldami.
Ben bahceciye gittim ilk ve hic begenmedim kaçarak cıktım:)

Bende cikolata kisti var. Doktorlar almama taraftari cok sınırda bi büyüklügü oldugu icin ve rezervleri düşürmesin diye o sebeplede sürec 3 aymış farklı şekilde tedavi sanırım e vitamini yazdı 3 ay diyet prgramı cıkardı.
Bilemiyorum bi doktor aşılama uygun derken digeri asla olmaz tutmaz dedi yoksa ilk aşılamyla baslicaktim. Tüpü en kötü ocaga erteledim hem beyin olarak da kendimi hazırlarım diye.

Bursa acıbadem

Biz şanslı idik sorun erkekte idi

Doktor ben bu tarz hasta seviyorum derdi

Bebek kafının vücudunda büyüyor erkekten bir sperm bulduk mu yeter derdi

Bulduk bir tane büyüdü işte

Bursa acıbadem

Biz şanslı idik sorun erkekte idi

Doktor ben bu tarz hasta seviyorum derdi

Bebek kafının vücudunda büyüyor erkekten bir sperm bulduk mu yeter derdi

Bulduk bir tane büyüdü işte
Banada kiste ragmen yumurtlaar iyi dedi. Dogal yolla bile kalırsın diyorlar gittigim tüm doktorlar ama 1 bucuk yıldır gelmeyince yaşda 30u aşmaya başlayınca korktum

1 yıldır istiyorum 4 yıllık evliyim bir sorun bulunamıyor hsg çektirdim en son 2 gün önce yine sorun çıkmadı

Çok normal canım. Bende 1 yıl denemelerimin sonucunda ovulasyon testi aldım öyle hamile kaldım. Bende artık bir sorun var olcak diye düşündüm. Ve o ay da hamile kaldım işte. Dene istersen ovulasyon testlerini :)

Kızlar hayalimde sürekli bebeğim var onu yıkıyorum giydiyorum kucağımda hep..veya başka bir zaman yanımda bıcır bıcır kız çocuğu bana anne anne diye dolanıp duruyor ..hep bunları hayal ederken buluyorum kendimi..bir yerlerde doğmamış bebeğim var ve ben onu çok özlüyorum ..bitsin bu hasret ,,içime düşse de karnımı okşasam sevsem onla konuşsam sizler ne kadar zaman sonra kavuştunuz bebeklerinize
9 sene boyunca 6 tüp bebekten sonra doktor bırakın tedaviyi olmuyorsa olmuyodur demesine rağmen hep dua ettim hep istedim rabbim kendiliğinden nasip etti ..umutsuz olma sabret ve inan

2 buçuk yıllır bekliyorum bende o anı bende sorun yok eşimde yok 3 kimyasal gebelik bir tanede 3 aylıkken kalp atışları duran gebeliğim oldu. Klomen tedavisi gördüm 3 ay olmadı bu ayda başka bi ilaçla devam edicez ama genede pek bi umudum yok açıkcası.

Kızlar hayalimde sürekli bebeğim var onu yıkıyorum giydiyorum kucağımda hep..veya başka bir zaman yanımda bıcır bıcır kız çocuğu bana anne anne diye dolanıp duruyor ..hep bunları hayal ederken buluyorum kendimi..bir yerlerde doğmamış bebeğim var ve ben onu çok özlüyorum ..bitsin bu hasret ,,içime düşse de karnımı okşasam sevsem onla konuşsam sizler ne kadar zaman sonra kavuştunuz bebeklerinize
allah isteyen herkese bu guzel duyguyu tattirsin en kisa zamanda insaallah.dua edin bol bol allah hayirli evlatlarla doldursun kucaginizi.

Bende de var maalesef. Bir kez amleiyat oldum.. ve yillar sonra evlendim. Su an rezerv cok dusuk maalesef.. tavsqiyem olmayin ameliyat..

Uzulme cok gensin. Zaten bir sorununda yok bence sen okadar kafaya takmissinki ruyanda bile bebekle ugrasiyorsun. Boyle hareket edersen isin zora girer.. at kafandan bak goreceksin kisa zamanda gelecek bebegin

Back
X