Kadınlara iyi davranılmazmış

kantarco

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Mart 2019
6
1
1
31
24 yaşındayım 10 aylık evliyim . Eşim çok kötü davranıyor bana. Neden böyle davrandığını sorunca , kadınlar kendilerine iyi davranan erkekleri sünepe olarak görürmüş. Bazen eve bile gelmiyor.Durumu iyi. Eve para getiriyor ama kendi parası değil , kayınbabamın parası.

Daha önceki ilişkilerimde çok üzdüler beni tüm iyi niyetimi tükettim diyor . Kadınlara karşı ne güvenim var ne sevgim var diyor.
Benimle neden evlendin diye sordum . Cevap vermiyor . Sevgiliyken çok dalgındı sessiz sakin biriydi . Nasıl böyle oldu anlamadım .

Psikolaga mı gotüreyim. Evlilik terapistine mi ? Ne yapacağımı şaşırdım. Aşığım boşanmak istemiyorum. Çözüm bekliyorum arkadaşlar .

O nasıl söz öyle madem öyleydi baştan beri öyle davransaymış bu ne perhiz bu ne lahana yani. Siz bi terapiste götürün esinizi. Belki birileri kulağına biseyler diyodur. Var mı çevrenizde çevresinde öyleleri

24 yaşındayım 10 aylık evliyim . Eşim çok kötü davranıyor bana. Neden böyle davrandığını sorunca , kadınlar kendilerine iyi davranan erkekleri sünepe olarak görürmüş. Bazen eve bile gelmiyor.Durumu iyi. Eve para getiriyor ama kendi parası değil , kayınbabamın parası.

Daha önceki ilişkilerimde çok üzdüler beni tüm iyi niyetimi tükettim diyor . Kadınlara karşı ne güvenim var ne sevgim var diyor.
Benimle neden evlendin diye sordum . Cevap vermiyor . Sevgiliyken çok dalgındı sessiz sakin biriydi . Nasıl böyle oldu anlamadım .

Psikolaga mı gotüreyim. Evlilik terapistine mi ? Ne yapacağımı şaşırdım. Aşığım boşanmak istemiyorum. Çözüm bekliyorum arkadaşlar .
Erkekler ilk başlarda ipler kendi ellerinde olsun istiyor. En ufak lafa söze gelemiyorlar.ben kaşimi bile catsam zoruna giderdi.. erkeklerde evlenince kendimi ezdirmeyeym ben erkeğim egosu oluyor.zamanla azalıyor bunlar.. eşinizin güven problemi de sizi tanıyarak azalicaktir.. sizin o kadınlar gibi olmadığınızı o da anlayacaktır .

Hayatına nasıl kadınlar girdi bilmiyorum ama cefasını ben yaşıyorum , onların ceremesini çekiyorum resmen

Hiç hoş bişey değil tabiki.. ama siz çok aşığım diyorsunuz.kacan kovalanir.bence ilginizi sevginizi bir süre çok belli etmeyin geri çekilin nötr davranin
Ama çok saçma bu yaşanılanlar ikimiz de belli bir yaşa gelmiş olgun insanlarız

Sizin özel bir çabaya ihtiyacınız yok aslında.
İyi davranmaya çalışırken bile her şeyi b.k etme potansiyeline sahipsiniz deseydin. :)

Vaktinde şımarık y.smalara oyuncak etti kendini kim bilir.
Şimdi sana patlıyor.
Deli midir nedir!?

Eşiniz size çok büyük saygısızlık ediyor.Umarım en kısa zamanda farkına varıp sizden özür diler,diyecek başka sözüm yok.

Back
X