Sonunda kurtuldum:))

banabenigeriver

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
16 Ağustos 2016
9.337
4.664
123
Eşimle konuştum ve artık ailesinin beni yok saymasını istediğimi söyledim tamam söylerim dedi.Beni ve ailemi yok sayıp arayıp sormayacaklar.Bu kadar kolay olacağını tahmin etmezdim çok şükür.:)Buda eşimin ailesiyle ilgili açtığım son konu olarak kalsın.Sıkılanların gözü aydın olsun:))

Eşimle konuştum ve artık ailesinin beni yok saymasını istediğimi söyledim tamam söylerim dedi.Beni ve ailemi yok sayıp arayıp sormayacaklar.Bu kadar kolay olacağını tahmin etmezdim çok şükür.:)Buda eşimin ailesiyle ilgili açtığım son konu olarak kalsın.Sıkılanların gözü aydın olsun:))

Benimkiler öyle çok şükür. Bayramdan bayrama görüyorum, yada çok nadir işleri düşer de bize gelirlerse o zaman görüyorum onda da kavga tartışma surat asma vs olmuyor ilginç ama keyifli geçiyor vakit :D
Aileler de görüşmüyor. Oh kv kp derdi yok. Sevindim adınıza, umarım öyle olur sizinki de

Benimkiler öyle çok şükür. Bayramdan bayrama görüyorum, yada çok nadir işleri düşer de bize gelirlerse o zaman görüyorum onda da kavga tartışma surat asma vs olmuyor ilginç ama keyifli geçiyor vakit :KK70:
Aileler de görüşmüyor. Oh kv kp derdi yok. Sevindim adınıza, umarım öyle olur sizinki de
Bende görüşmeyeceğim artık yoklar yani benim için sildim hayatımdan süper

İnşallah öyle olur.
Biz birbirimizi sevmeyiz ama birbirimizle de uğraşmayız. Ne ben eşimi onlara karşı doldururum nede onlar aynı şeyi yapar. Mrb mrb bizimkisi.
Valla ortak tanıdık birine dedikodumuzu yapmış kaynanam kadınla yüzyüze gelen benim geçmişteki hiçbirşeyide içime sindiremedim bunu eşime söyledim oda tamam dedi.

Ben ne desem acaba :KK70:
Açıkças yaşanılan hiçbirşeyi unutamayacağımı söyledim oda tamam söylerim seni ve aileni rahatsız etmezler dedi aylardır düşündüğüm şeyi diliyle söyledi havalara uçtum resmen ama çaktırmadım:)

Hahaha :) pek sanmıyorum.. mutlaka hadi annemlere gidelim diyecektir..

Sizi yok saymalarini istemeniz icin hakli sebepleriniz vardir muhakkak ama insanin esinin ailesiyle baglarini koparmasi bana pek de hos gelmiyor. Boyle bir durumda esle olan iliski de yipranmiyor mu? Dusunuyorum da ailemle iletisimi dahi istemeyen bir adamla nasil iyi olabilirim ki ben?

Torunları olursa istemeseniz de görüşmek zorunda kalacaksınız, ayrıca bu şekilde eşinizi de iki arada bir derede bırakıyorsunuz bu ilişkinizi yıpratır.
Eşinizin ailesine karşı bu kadar öfke ve nefret kimseye değil size zarar verir..

aaa... ee eşin ne diyor bu duruma? aranız nasıl? mutluysanız sevindim ya :)

Sizi yok saymalarini istemeniz icin hakli sebepleriniz vardir muhakkak ama insanin esinin ailesiyle baglarini koparmasi bana pek de hos gelmiyor. Boyle bir durumda esle olan iliski de yipranmiyor mu? Dusunuyorum da ailemle iletisimi dahi istemeyen bir adamla nasil iyi olabilirim ki ben?
Anlaşamıyoruz çok farklı insanlarız görüşmeyerek çok daha mutluyum eşim altı aydır tek görüşüyordu zaten gitme etme arama dediğim yok onun ailesi ne olursa olsun görüşmeli

Torunları olursa istemeseniz de görüşmek zorunda kalacaksınız, ayrıca bu şekilde eşinizi de iki arada bir derede bırakıyorsunuz bu ilişkinizi yıpratır.
Eşinizin ailesine karşı bu kadar öfke ve nefret kimseye değil size zarar verir..
Eşim haftada bir birkaç saatlik ziyaret eder torunlarını o zaman görürler tabi görmelilerde hakları.

Bu durumu ben evlendiğini ikinci yılında yaşamaya başladım.ama inanın hiç iyi bişey değil ne benim ailem eşinizle ne ben eşimin ailesiyle görüşüyorum.arada bisy olduğuda yok onlar insan dışı yaratıklar bunu onlar istedi bizde uyguluyorz

kaç ay sonra paylak verebcek bakalım.aynı olayı yaşadık 9 ay boyca.kapımı çarpıp gittiler bebegime bakmayacaklarını söylediler.şimdi eşimle görüşmeye başlamışlar o da beni ikna etmeye çalışıyor ALLAH bile affederken diyor ama yüzelrini görünce sinir krizleri geçiriyorum cıldıracagım az kaldıç

Back
X