Düğün yaklaşıyor kilo vermem lazım diyorsanız ! Mobilya bakmak, düğün yeri seçmek, davetiye bastırmak, gelinlik bulmak ve her şeyden önemlisi o gelinliğin içinde güzel durmak. Kısaca bir gelinin düğün öncesi yaşadığı tatlı telaşı özetledik. Ama asıl problem şimdi geliyor, evleniyorum zayıflamam lazım :) 1 haftada 7 kilo vermem lazım :)

evleniyorum_kilo_Vermem_lazim_gelinlik_diyeti-600x582.jpg

Gelin Diyeti Zayıflama !

Kısa Sürede Kilo Vermenin Yolları

Vücudunuz acil alarmına girmeye hazırsa, size kısa sürede kilo verdirecek üç altın kuralı paylaşalım. Basit ama etkili olan bu kilo verme çözümleri ile o gelinlik size yakışacak!

Kalori Hesabı Değil Kökten Değişim

Önünüzde uzun bir süre olsa günlük hesaplarla kalori ihtiyacınızın daha azını alarak uygun bir kilo verme grafiği yakalayabilirsiniz. Ancak süre kısıtlıysa radikal önlemler almak gerekir.

Karbonhidratlar Sıfırlansın: Düğüne kadar hayatınızdan karbonhidratı çıkarmak bu işin temel kuralı. Ekmek ve şekere elveda demezseniz başka bir gelinliğe bakmayı düşünebilirsiniz.

Çavdar, tam buğday, yarım mısır fark etmeden ekmekle ilişkinizi rafa kaldırın. Çay ve kahve de dahil olmak üzere şekeri unutun. Hatta meyveyi bile bir süre sadece tablolardan takip edin. Kola, gazoz soğuk çay gibi içeceklere değinmiyorum bile.

evleniyorum_acil_kilo_Vermem_lazim-600x424.jpg


Bol Bol Su İçin

Son derece klişe olan bu tavsiye, kısa sürede kilo verirken sağlığınızı kaybetmemenin ilk şartı. Çünkü aniden beslenme dengeniz değişince vücudunuz su kaybetmeye başlayacak. Bu aşamada ortalama 2 litre kadar günlük su tüketmeniz şart.

Spor… Spor… Spor…

Üzgünüz ama egzersizden kaçışınız yok. Eğer karbonhidratı kesip bol su içerek beslenir ve üzerine spor da yaparsanız, düğüne kadar istediğiniz kiloya yakın bir seviyeye gelebilirsiniz.

Gelinlik İçin Gelin Diyeti 1 Haftada 3 Kilo Verme Düğün Diyet Listesi için Tıklayın !

Taylan Kümeli’nin Gelin Diyeti için Tıklayın !

3 günlük gelin diyeti listesi için Tıklayın !

Gelinlik Diyeti İle Zayıflayın! Tıklayın !

Gelin Diyeti Nasıl Yapılır? Diyet Listesi için Tıklayın !