Kilo vermeyi kolaylaştıran menengiç kahvesi düşük kalorisi ile zayıflamaya yardımcıdır. Diyetlerde tercih edilen menengiç kahvesi zayıflamada etkilidir. Günde 2 fincan menengiç kahvesi içerek zayıflayabilirsiniz.

“Menengiç Kahvesi” nedir? Çoğu zaman kafeinle sorunu olan kişiler, içinde uyarıcı bulunmayan alternatif bir kahve türü arıyorlar. İşte tam da burada “menengiç kahvesi” devreye giriyor. :)

menengic_kahvesi_ile_zayiflama.jpg

Menengiç Kahvesi ile Nasıl Zayıflanır?

Menengiç kahvesi yabani antem fıstığı ağacının çekirdeğidir. Kokusu ile hayran bırakan bu kahve içerdiği E vitamini ile zayıflamada yardımcıdır. Menengiç kahvesinde bulunan E vitamini kişinin hızlı doymasını ve tokluk hissi yaşatmasına sebep olmaktadır. Zayıflarken sağlığınızada koruyan bu kahveyi günde 2 fincandan fazla içmenizi önermiyoruz. Kafein içermeyen Menengiç kahvesi emziren anneler ve hamileler kullanabilir. (Doktorunuza Danışın). ! Menengiç kahvesinin bileşininde E vitamini dışında Fosfor'un da bulunması metabolizmanızın hızlanmasına ve kalori yakmanıza sebep olacaktır. Sindirim sisteminizi düzenlemede yardımcıdır. Beslenmenize dikkat ederek ve günde 30 dakika hızlı yürüyüş yaparak menengiç kahvesi ile kilo vermeniz mümkündür. Menengiç kahvesi ciddi oranda antioksidan içeriyor.

Menengiç kahvesi faydaları nelerdir?
  • Kansızlığa iyi gelir.
  • Enerji verir.
  • Böbrek sağlığını korur.
  • Adet sancılarını azaltır.
  • Migren ataklarını hafifletir.
  • Menengiç kahvesi içerdiği protein ile kaslarınızı besler ve yağ yakımını hızlandırır.
  • E vitamini ile hızlı doymanızı ve tok hissetmenizi sağlar.
Yeşil Kahve ile zayıflama Tarifi için Tıklayın !
Evde Zayıflatan Kahve Yapımı için Tıklayın !
Kahve İçmek Zayıflatır mı? Tıklayın !
Fazla kahve içmenin zararları nelerdir? Tıklayın !