Ham bal iyi bir antioksidan olup toksinlerden arınmanızı, bileşenlerindeki vitamin ve mineraller ile metabolizmanızı hızlandırarak hızlı kilo vermenize ve sağlıklı zayıflamanızı sağlıyor.

Yaz aylarına girmeden kışın aldığımız fazla kilolardan kurtulmak için ham bal kullanabilirsiniz. Kışın yavaşlayan metabolizmadan dolayı yağ ve toksin seviyesi yükselir. İyi bir beslenme diyetinize ek olarak ham bal kullanırsanız toksinlerden kurtulabilirsiniz. Antioksidan etkisi olan ham bal metabolizmayı hızlandırarak kilo vermenize yardımcı olur.

ham_bal_kilo_verme_zayiflama_kuru_tarifi.jpg


Ham Bal İle Nasıl Kilo Verilir? Ham Bal Zayıflama Kürü Tarifi

Ham balın içeriğinde bulunan vitaminler ve mineraller metabolizmayı hızlandırmaktadır. Sabah aç karnına 1 tatlı kaşığı ham bal, tarçın ve ılık su tüketirseniz tokluk hissi verir ve daha az yemenize neden olur. Sindirim sisteminizinde düzenli çalışmasını sağlar.

Spor yaparken 1 litre suya 2 tatlı kaşığı bal ve limon eklemeniz kas kaybını önler. Kan şekerinizi dengeler ve daha çok yağ yakmanızı sağlar. Spor sonrası yorgunluklarınızı da azaltmaktadır.

Ham_Bal_Zayiflan_Kur_Tarifi_Gobek_Eritme_Hizli_Yağ_Yakma.jpg


Hızlı Yağ Yakımı Sağlayan ve Zayıflatan Ham Bal Kürü Tarifi

Malzemeler:
  • 2 tatlı kaşığı ham bal
  • Yarım limon
  • 1 bardak su
Ham Bal Kürü Nasıl Yapılır?
Öncelikle 1 bardak suyu kaynatın. Yarım taze limonun suyunu çıkarın. Bu limon suyuna 1 çay kaşığı ham bal ekleyin. Kaynattığınız su ılık hale gelince limonlu bal karışımı ekleyin ve karıştırın. Tarifimiz hazır bu ham bal kürünü her sabah aç karnına için. Böylece kolayca toksinlerin atılmasını sağlar ve kilo dengesini koruyabilirsiniz.

Öneri: Sabah aç karnına 1 tatlı kaşığı ham bal tüketerek enerjik bir gün geçirebilirsiniz.

Bal ve Tarçın Kürü ile Zayıflamak için Tıklayın !
Ham Bal (Çiğ Bal) Maskesi İle Aknelerden Kurtulmak için Tıklayın !
Zayıflatan Bal Şerbeti Tarifi için Tıklayın !

Her Gün Bal Tükettiğinizde Vücudunuzda Olacak Değişimler için Tıklayın !