Kilo vermek için uyguladığınız diyet listesinin yanında hızlı zayıflatan limon kürü ile hemen yağ yakmaya başlayabilirsiniz. Hazırlanışı basit bu zayıflama kürü ile fazlalıklardan kısa süre içinde kurtulabilirsiniz.

Kilo verebilmek için metabolizmanızı hızlandırmanız gerekir. Diyet ve uyguladığınız egzersiz programına ek olarak zayıflamayı hızlandırıcı kürler uygulayabilirsiniz.

Limon içindeki yüksek C vitamini ve asitler ile yağ yakımını kolaylaştırır. Diyet dönemindeki vücut direncinizin korunmasına yardımcı olur. Elma sirkesi, yağ yakımını kolaylaştırır ve sindirim sisteminin rahatlamasını sağlar. Zencefil vücut sıcaklığını arttırarak yağ yakımını kolaylaştırır ve bağışıklık sisteminizin korunmasına yardımcı olur. Tarçın hoş kokusu ile rahatlatır ve kan şekerinin dengelenmesini sağlar. Diyet dönemindeki tatlı krizlerini engeller. Bal diyette ihtiyacınız olan sağlıklı karbonhidrat ihtiyacınızın karşılanmasını sağlar.

limon_kuru_zayiflama_kilo_verme.jpg


Zayıflatan Limon Kürü

5 tane limonun suyu

8 bardak su

3 yemek kaşığı elma sirkesi

10 adet taze nane yaprağı

1 yemek kaşığı çam bal

1 tane rendelenmiş zencefil

3 – 4 tane çubuk tarçın

7 – 8 adet buz

Hazırlanışı

Sürahinin içine aldığınız suya limon suyu ve elma sirkesini ekleyin. Zencefili küçük parçalar içinde bölün ve tarçın ile birlikte suya karıştırın. Buz, nane yaprağı ve balı en son ekleyin.

Bu karışımından günde 2 bardak tüketebilirsiniz. Diyet döneminde dengeli bir şekilde beslenmek kalıcı kilo vermenizi ve yağ yakmanızı sağlayacaktır.
  • Beğen
Reactions: arzucolak