Sağlıklı kilo verebilmek için yağ yakmanız gerekir. Kas kaybetmeden yağ yakmanızı sağlayacak mucize besinler ver. Diyet listenizde bulunması gereken düşük kalorili ve tok tutan gıdalara göz atabilirsiniz.

Yeşil kahve

Yeşil kahve çekirdekleri, gastrointestinal sistemdeki şeker emilimini azaltan ve böylece biriken yağları yakan klorojenik asit içeriyor. Bu asit karaciğerinizin metabolik aktivitesini uyarır ve daha fazla yağ yakmasını destekler.

Elma

Elma vitaminler ve antioksidan açısından zengindir, bu nedenle abdominal yağları yakmak için ideal bir gıdadır.

Deniz Ürünleri

Omega-3 yağ asitleri yağ fazlalığını ortadan kaldırır ve vücudun yağ birikimini önler. Somon, uskumru, orkinos, hamsi, deniz alabalığı, kefal, yılan balığı, levrek, kılıçbalığı, en önemli omega 3 kaynaklarıdır.

Narenciye

Turunçgiller C vitamini açısından zengin gıdalardır. İnsülin seviyesini düşürür ve daha hızlı yağ yakımı sağlar. Yemeklere ve ara öğünlere portakal, greyfurt ve limon suyu ekleyin.

Kavun ve Karpuz

Her ikisi fazla kilodan oluşan ödemin atılmasına yardımcı olacak su ve potasyum bakımından zengindir.

Cevizler ve badem

Her ikisinde de yüksek oranda omega-3 ve protein bulunur. Metabolizma hızınızı arttırmanıza yardımcı olur. Salatalarınıza biraz fındık ve badem ekleyin veya gün boyunca kendinizi aç hissettiğinizde yiyin.