Tarçınlı Süt Zayıflatır Mı? Çubuk tarçınlı süt ya da tarçınlı ve limon karışımlı su içerek zayıflamanız mümkündür. Yapılan birçok araştırma göstermiştir ki; tarçın, kan şekerini düzenleyen ve sindirime yardımcı özelliklere sahiptir. Bu nedenle tarçınla yapılan bazı kürler, zayıflamak isteyen kişiler için tercih sebebidir. Tarçınlı süt kullananlar kişilerde yağ dengesinin düzenlendiği ve yağ yakımın da yardımcı olduğu gözlemlenmiştir. Aynı durum yine tarçın kullanılarak hazırlanan diğer kürler içinde söz konusudur.

Zayıflatan Tarçınlı Süt Tarifi
Tarçın kullanılarak hazırlanan ve zayıflamaya yardımcı bir takım tarçın kürleri mevcuttur. Bunlardan en faydalısı ve en çok tercih edileni, tarçınlı süt karışımlarıdır. Tarçınlı süt kürü ile zayıflayanlar elde ettikleri bu muazzam sonuçla, birçok kişiye örnek olmaktadır. Bu kür için;

  • Az yağlı sıcak süte, bir kaşık tarçın ekleyerek karıştırın.
  • Bu karışımı günde iki defa ara öğün niyetine tüketin.
Bu karışım sayesinde vücudu tok tutarak şeker dengesini koruyabilirsiniz. Bu da sizin zayıflamanıza büyük ölçüde katkı sağlayacaktır. Bu karışımı kullanan birçok kişinin kısa zaman içerisinde olumlu sonuçlar aldığı gözlemlenmektedir.

zayiflatan_tarcinli_sut_tarifi_kilo_verme-600x393.jpg


Zayıflatan Tarçınlı Su Kürü Tarifi
Tarçınlı su ile haftada 5 kilo vermeniz mümkündür. Elbette bu tarifi kullanmak tek başına yeterli değildir. Bu karışımın yanında hafif egzersiz ve ara öğünleri azaltmak en doğru kilo verme yöntemidir. Tarçınlı su kürü için yapmanı gerekenler ise kısaca şunlardır;

  • 1 litre suyun içine;
  • 1 limon suyu (parça olarak da atılabilir)
  • 2 adet çubuk tarçın
Bu karışımı yaptıktan sonra, dolapta birkaç saat kadar bekletin. Özellikle sabah uyanınca ve akşam yatmadan önce aç karnına içmeniz tavsiye edilmektedir. Bu karışım sayesinde sindirim sisteminizi güçlendirebilir aynı zamanda yağ yakımını destekleyebilirsiniz. Dilerseniz bu karışıma bir iki dilim elma da atabilir ve farklı bir aroma elde edebilirsiniz.

Tarçın çayı diyeti Tıklayın !

Tarçınlı süt ile kilo verme Tıklayın !

2 Haftada 3 kilo verdiren Tarçınlı Kür Tarifi

Ballı tarçınlı su ile zayıflama Kürü Tıklayın !