Merhaba Hanımlar. 29 yaşında tedaviye başladım. Şuan 31 yaşındayım. Amh 0,06 iki ayrı yerde yaptırdım testi. İlk tüp bebek denememde 7 folikül oluştu. 5 i toplandı, 4 ü döllendi, 2 si 3. Gün Transfer edildi tutmadı, kalan 2 den biri 5. Güne bekletildi ve donduruldu, 6 ay sonra transfer edildi, tuttu sonra kimyasalla sonuçlandı. 2019 martta tekrar denemek istedim, doktor 1 folikül var boşuna tedaviye almayım dedi, diğer adetle tekrar gel dedi. Ben adet olmayı bekledim bir türlü olmadım psikolojik dedim ondan olmuyorum. Sonra kan testi vereyimde sıfırı göreyim rahatlar adet olurum dedim. Ama sonuç pozitifti. Bana normal gebelik ya da aşılama şansı bile vermemişti doktorlar ama hamileyim şükürler olsun hemde 1 folikülle. Moralinizi bozmayın benimki kadar düşük amh si olan yok aranızda elinizden geleni yapın sonra gerisi tevekkül. Biz eşimle kilo verdik, vitamin kullandık, eşim sigarayı bıraktı bu süreçte, soğan kürü yaptım, elimizden geleni yaptık. Bunları size moral olsun diye yazıyorum. Sizleri çok iyi anlıyorum. Dilerim Allahtan sizin kucağınızı boş bırakmaz.