• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

0,7 AMH İLE TÜP BEBEK MACERAM

Hep kalitelimi olurdu yumurtaların. Yani tedavi tabiki biliyorum da tedavi benim hep gonal f menapur verip gidiyorlar sonra cetrotide sonra ovitrel yani senin extra bi iğne ilaç oldumu
hımm.. yok sadece 2 yum. toplandı zaten gonal- merional- ovitr-cetrotide bir de vitamin kullandım previt diye 2ay önceden vermişti aynıları işte bi menapur ney bilmiyorum bana merional verdiler

14 ler de yetişir canım :) Bir gün arayla toplamamız olacak, ikimizin de sayıları yakın bakalım nasıl gelişecek. Sabahtan beri okuya okuya yapılan araştırmaları beynim bulandı. E2 ve progesteronuna baktılar mı? Onlar kaç çıktı?
Canım naptın kaçta olacaktı toplaman inşallah herşey yolunda gider gitmiş geçmiş olur sıkıntın olmadan

sizlere tavsiyem tup bebek tedavisine başlamadan önce sıradan bir araştırma hastanesine gidip kesinlikle kendiniz doktora diretip kromozom analizi isteyin hem eşiniz hem siz yaptırın.2 ke ayıp bebek tedavisi yaptırdım. güya iyi bilinen doktorlara gittim doktorlar kromozomu ancak iki kez kurtaj olduktansonra baktılar.halbuki en baştan bakmaları gerekki ona gore bir yol çizilsin.

sizinle yaşımız ve amh değerimiz birebir aynı, ben d ebir yıldrı
Merhaba Hanımlar. 29 yaşında tedaviye başladım. Şuan 31 yaşındayım. Amh 0,06 iki ayrı yerde yaptırdım testi. İlk tüp bebek denememde 7 folikül oluştu. 5 i toplandı, 4 ü döllendi, 2 si 3. Gün Transfer edildi tutmadı, kalan 2 den biri 5. Güne bekletildi ve donduruldu, 6 ay sonra transfer edildi, tuttu sonra kimyasalla sonuçlandı. 2019 martta tekrar denemek istedim, doktor 1 folikül var boşuna tedaviye almayım dedi, diğer adetle tekrar gel dedi. Ben adet olmayı bekledim bir türlü olmadım psikolojik dedim ondan olmuyorum. Sonra kan testi vereyimde sıfırı göreyim rahatlar adet olurum dedim. Ama sonuç pozitifti. Bana normal gebelik ya da aşılama şansı bile vermemişti doktorlar ama hamileyim şükürler olsun hemde 1 folikülle. Moralinizi bozmayın benimki kadar düşük amh si olan yok aranızda elinizden geleni yapın sonra gerisi tevekkül. Biz eşimle kilo verdik, vitamin kullandık, eşim sigarayı bıraktı bu süreçte, soğan kürü yaptım, elimizden geleni yaptık. Bunları size moral olsun diye yazıyorum. Sizleri çok iyi anlıyorum. Dilerim Allahtan sizin kucağınızı boş bırakmaz.
sizi ağlayarak okudum, ne zor bu süreci yaşamak insan bazen gerçekten dayanamıyor sınıra ulaşıyor. etrafta bakıyorum kimse uğraşmadan pıtır pıtır doğuruyor, sizin hikayeniz bana büyük umut oldu iyi ki paylaştınız sağolun.
benim yaşım 33, amh değerim bir yıl önce 0.37 idi şimdi daha da düşmüştür muhtemelen.
yıllardır uğraşıyoruz.
hepimiz muradımıza ereriz inşallah.

Canım çıktım 4 tane olgun toplandı, yarın döllenip döllenmediğini haber vermek için arayacaklar :) üstümden yük kalktı resmen darışı başına
Kaç tane vardı 4 toplandı canım inşallah döllenirler ya çok heyecanlı nasıl geçti ne kadar sürdü zor ayıldın mı :)

Kaç tane vardı 4 toplandı canım inşallah döllenirler ya çok heyecanlı nasıl geçti ne kadar sürdü zor ayıldın mı :)
Gözüken 12 ydi ama 4 ü büyümüştü 4 ü de toplandı. Hiçbir şey anlamadım yarım saat falan sürdü heralde. Ayıldım bi 10 dk ya bitince galiba :) Adet ağrısı gibi ağrım biraz da kanamam var o kadar bitti gitti 🙏🏿

Gözüken 12 ydi ama 4 ü büyümüştü 4 ü de toplandı. Hiçbir şey anlamadım yarım saat falan sürdü heralde. Ayıldım bi 10 dk ya bitince galiba :) Adet ağrısı gibi ağrım biraz da kanamam var o kadar bitti gitti 🙏🏿
Korktun mu peki benkorkuyırum ameliyathanede mi nerde yapıldı ayılmaktanda korkuyorum hiç yattın mı hastahanede inşallah hepsi kaliteli olur

Korktun mu peki benkorkuyırum ameliyathanede mi nerde yapıldı ayılmaktanda korkuyorum hiç yattın mı hastahanede inşallah hepsi kaliteli olur
Yok canım hiç korkma hiçbir şey anlamıyorsun evet ameliyathane gibi bir yerdeydi, ayılınca sersem gibiydim şimdi geçti. Bir saat yatırmamışlardır, kahvaltı falan verdiler sonra çıktık

Yok canım hiç korkma hiçbir şey anlamıyorsun evet ameliyathane gibi bir yerdeydi, ayılınca sersem gibiydim şimdi geçti. Bir saat yatırmamışlardır, kahvaltı falan verdiler sonra çıktık
Atlattın çok iyi oldu peki ilk ayıldığında kendinde miydin bide kanaman şimdi geçti mi son olarak o an biley diyorlar mı kaliteli fln gibi

Atlattın çok iyi oldu peki ilk ayıldığında kendinde miydin bide kanaman şimdi geçti mi son olarak o an biley diyorlar mı kaliteli fln gibi
İlk ayıldığımda kendimde değildim pek kanamam çok hafif lekelenmeye döndü şu an. Evet 4 ü de çekirdekli olgun iyi durumda dediler

Canım naptın, nasıl geçti?
Canım şimdi eve gidiyorum çok şükür korktuğum gibi olmadı rahat geçti 7 yumurta toplandı kanama fln gibi bişey olmadı biraz dinlenip çıktık antibiyotik verdi progestan coraspirin yarın arıycaz dediler inşallah güzel şeyler duyarım

Canım şimdi eve gidiyorum çok şükür korktuğum gibi olmadı rahat geçti 7 yumurta toplandı kanama fln gibi bişey olmadı biraz dinlenip çıktık antibiyotik verdi progestan coraspirin yarın arıycaz dediler inşallah güzel şeyler duyarım
Ay hadi maşallah 🧿 çok iyi toplanmış. Beni de aradılar 3 ü döllenmiş 🥰

Back
X