• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

0,7 AMH İLE TÜP BEBEK MACERAM

Kızlar 7 yumurta toplamışlardı 3 ü olgunmuş 2si döllenmiş şükür cmrtsi çağrılar transfer için bişey Sorucam şimdi döllendi artık kesin mi yani transfer işlemi
Kuzum o güne kadar yaşamaya devam etmeleri gerekiyor tabi transfer için ama üçüncü günü genelde büyük çoğunluğu görüyor embriyoların beşinci güne bekletselerdi o zaman riskli oluyor

Kuzum o güne kadar yaşamaya devam etmeleri gerekiyor tabi transfer için ama üçüncü günü genelde büyük çoğunluğu görüyor embriyoların beşinci güne bekletselerdi o zaman riskli oluyor
İnşallah daha stres bitmedi yani öyle mi inşallah kötü bi haber gelmez evet acaba neden bekletmiyorlar riske atmamak için mi

İnşallah daha stres bitmedi yani öyle mi inşallah kötü bi haber gelmez evet acaba neden bekletmiyorlar riske atmamak için mi
İlk denemen mi canım ilk denemede bende de üçüncü gün transferi oldu riske atmamak için çünkünormalde beşinci güne ulaşamayan bazı embriyolara anne karnının iyi geldiğini ve daha rahat ulaştıklarını düşünüyorlarmış.benim ne yazık ki ilki olmayınca ondan sonra hep beş denendi.inşallah sizde gerek kalmasın🙏🏼🙏🏼

Canım hergün arayıp durumunu söyleyecekler sana şimdi, beni bugün de aradılar. Yarına kadar giderse donduracaklar sanırım. 3 ya da 5 güne getiriyorlar: az olduğu için bizimkiler durumlarına göre karar verip 3. Gün transfer ederler heralde

İlk denemen mi canım ilk denemede bende de üçüncü gün transferi oldu riske atmamak için çünkünormalde beşinci güne ulaşamayan bazı embriyolara anne karnının iyi geldiğini ve daha rahat ulaştıklarını düşünüyorlarmış.benim ne yazık ki ilki olmayınca ondan sonra hep beş denendi.inşallah sizde gerek kalmasın🙏🏼🙏🏼
Canım senin kaç tane transfer ettiler?

Evet ilk denemem inşallah ya arıycaz fln demediler ama direk cumartesi gelin dediler şimdi sen ne aşamadasın

Canım hergün arayıp durumunu söyleyecekler sana şimdi, beni bugün de aradılar. Yarına kadar giderse donduracaklar sanırım. 3 ya da 5 güne getiriyorlar: az olduğu için bizimkiler durumlarına göre karar verip 3. Gün transfer ederler heralde
Bana arıycaz fln demediler canım cumartesi transfer için gelin dediler sadace ya bugün çok sevindim döllenme olduğuna inşaşalh kötü bişey için aramazlar

İnşallah canımm yani hergğn stres benim bugün adet 1 sen sonra 16. Günüm adete yaklaşıyorum tabi transferin onla bi ilgisi var mı acaba
14. gün yumurtlaman olduğu için, 3. günü 17 ye göre ayarlıyorlar sanırım canım. Normal yani aslında. Progesteronuna göre karar vermişlerdir bir de çok yüksek çıksa koymazlardı adete yakınsın diye

Mavili hatun Mavili hatun selam canım seni ovitrella çatlama iğnesinden hatırladım benimde ece_kaan dı nickim başlamışsın tedaviye Hayırlı olsun bende bu ay ikinciye başlıyorum inşallah yarın ilk muayenem rapor aldım sen raporlu mu ilerliyorsun

14. gün yumurtlaman olduğu için, 3. günü 17 ye göre ayarlıyorlar sanırım canım. Normal yani aslında. Progesteronuna göre karar vermişlerdir bir de çok yüksek çıksa koymazlardı adete yakınsın diye
Ona bakmadılar ama belki yumurtlama sırasında kan almışlardır bilmiyorum o kafama takıldı ama sonuçta bilirle heralde

Back
X