- 1 Şubat 2017
- 791
- 364
- 23
- Konu Sahibi Guzelseylerolsun88
-
Arkadaşlara katılıyorum çocuğunuz küçük bencede bakıcı daha iyi olur,şöyle ki bebeğiniz hasta olduğunda işten izin almanız gerek izin alabilir misiniz her seferinde sonuçta küçük sık sık hastalanır ama evde bakıcı olunca o ilgilenir bu durumda.Mrb arkadaşlar istanbul avrupa yakasında eyüp civarında 0 yaş kreş var mı acaba. Çalıştığım için 4 aydan sonra mecburiyetten kreş yada bakıcı düşünüyorum. Şimdiden araştırayım artısi eksisi ile ona göre karar vereceğim. Kreş mi bakıcı mi diye. Kreş seçeneklerim neler diye konu açtım. Bilen varsa yardimci olabilr mi.
Kreş için 4 ay çok erken. 3 yaşından önce birebir ilgi önemli. Bağlanma probleminden bahsetmiyorum bile. Bakıcı mantıklı. Eğer yapabiliyorsanız 1 yaşına kadar siz bakın derim.Mrb arkadaşlar istanbul avrupa yakasında eyüp civarında 0 yaş kreş var mı acaba. Çalıştığım için 4 aydan sonra mecburiyetten kreş yada bakıcı düşünüyorum. Şimdiden araştırayım artısi eksisi ile ona göre karar vereceğim. Kreş mi bakıcı mi diye. Kreş seçeneklerim neler diye konu açtım. Bilen varsa yardimci olabilr mi.
Devlet memuruyum 4 ay ücretsiz iznm var maddi durumdan dolayı çalışmak durumunda yım. Eşimin aldığı ile maalesef geçinme durumumuz olmaz.Kreş için 4 ay çok erken. 3 yaşından önce birebir ilgi önemli. Bağlanma probleminden bahsetmiyorum bile. Bakıcı mantıklı. Eğer yapabiliyorsanız 1 yaşına kadar siz bakın derim.
Yarım için de bakıcı lazım. Yarım maaşda bizi çok zorlar bilmiyorum nasıl olcak. 4 ay zaten normal izin var ya 6 aylık olana kadar mı günlük 3 saat süt izni var yoksa 4 ay dan sonraki 6 ay mi 3 saat.Yillik izninizle birlestirmeye calisin dogum izninizi ayrica 1 yasina kadar yarim gun calisabilirsiniz. Yarim maasla tabi. Bakici masrafiniz da bundan az olmayacak bunu da bir dusunun derim.
Allah razı olsun anladığınız için. Düşündükce bunalıma giriyorum. 4 aylık bebek kreşe mi verilir bakıcıya mi teslim edilir ikisi de içime oturuyor ama mecburum hesap yapıyorum işin içinden çıkılmiyor. Eşim in maaşı 1800 tl ev kiramiz 1200. Nasıl işi bırakàyımKonu Sahibide istemezmi hiç bebegine kendisi baksın otursun evinde
Ama maddi durumu el vermiyo demek ki ne yapsın
bebeği için çalışmak zorunda zaten onun geleceği için
Yani konu sahibine deyip durmayın daha çok küçük 3 yaşına kadar bekleyin diye
Kendisi bilmiyor sanki küçük olduğunu.
Allah yardimcin olsun
Guzelseylerolsun88
Evet bakıcı kesinlikle ama ya bakıcı bulamazsam çevrem pek yok çünküKesinlikle bakıcı bebeğiniz daha küçük , mikrop kapabilir salgını vs var..İnsanın içi kalır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?