- 17 Kasım 2015
- 3.982
- 3.552
- 83
- 37
- Konu Sahibi Guzelseylerolsun88
-
cok agresifsın cıcım istedıgım konudada istedıgım yorumu yaparım senden izin alacak değilimKimse kimseye güvenip çocuk yapmaz. Konuyu da kreş mi bakıcı mi diye açtım. Yapıcı yorum yaparsanız iyi olur Moral bozacaksaniz yormayin kendinizi iyi geceler size
Tsk ederim diğer torunların anne babaları ikisi de devlet memuru idi oysa ki benim maaşımn iki üç katı gelirleri vardı yine de annem baktı. Benim durumum farkli istanbul gibi bir yerde yaşıyorum eşim asgari ücret ten bir tık fazla alıyor. Eşimin durumu iyi olsa çalışma meraklısı değilim oturur çocuğuma bakarım kim emziren çocuğunu ele emanet edip gidip çalışmak ister ki öyle acımasız ve düşüncesiz yorum yapıyorlar üstelik bayan bayana bunu yapıyor çok acı maalesefO zaman diğerlerine de bakmak zorunda değiller. Maddi olarak mümkün değil çıkması işten belli ki ne olur destek olsalar bir bakıcı parası kolay mi? Bakın ben de çocuğunu kendi büyütmesi gerek diyenlerdenim ve kendim bakıyorum 2 yaşında bir kişiye bırakıp gezmedim bile ama konu sahibini de anlamak lazım istanbul gibi yerde az maaş erkenden ise dönme zorunluluğu ne zor değil mi?
Görüşünüze saygı duyuyorum evet o yaşta insanların kafası götürmeyebiliyor çocuk bakmayı ama diğer çocuklara sunulan imkan bu çocuğa da verilmeli adaletli olunmalı
Doğru izin alacak değilsin taş kalbinden alıyorsun o izni bana ne gerek var. Şunu da unutma benim başıma gelen seninde başına gelebilir bunu düşünerek yaz düşmez kalkmaz Allah suan maddi durumun iyi olabilr ama yarın ne gösterir bilemez sincok agresifsın cıcım istedıgım konudada istedıgım yorumu yaparım senden izin alacak değilim
Tsk ederim diğer torunların anne babaları ikisi de devlet memuru idi oysa ki benim maaşımn iki üç katı gelirleri vardı yine de annem baktı. Benim durumum farkli istanbul gibi bir yerde yaşıyorum eşim asgari ücret ten bir tık fazla alıyor. Eşimin durumu iyi olsa çalışma meraklısı değilim oturur çocuğuma bakarım kim emziren çocuğunu ele emanet edip gidip çalışmak ister ki öyle acımasız ve düşüncesiz yorum yapıyorlar üstelik bayan bayana bunu yapıyor çok acı maalesef
Yani oyle dusunmuyorumBence bakıcı daha mantıklı kreste kendi evi kadar rahat edemez düzeni bozulur çok küçük ve hastalık kapabilir diğer bebeklerden
Yani oyle dusunmuyorum
Tabiki cocuk herzaman evinde daha rahat buyur ama annesiyle!
Yani birakin bakiciyi babanne, annanne vs kisilerin cocuga cook buyuk bi egitim katamazlar
Ama kreste, cocuklarin mama saati oyun saati, uyku saati, muzik saati.. Hepsi programli.
Annanne veya babanne tabiki sevgisini vericek yedirecek icirecek.. Ama bir iki saate acacak esra erolu, muge anliyi, yemekteyizi, birde komsu fatma arar onunla sohbet muhabbet saati. Oda bakmis oldu krestete bakmis oldular
Afedersiniz genel anlamda soylemek istemistimbeni neden alintiladiniz ki
Özel sektörde mi çalışıyorsun? İşten ayrılsan bir süre en azından 2 yasa kadar mümkün değil mi? Gerçi mümkün değil ki bu seçenekle basbasasin.ben de cok farkli değilim. Tek fark annem bakarım diyor ama o da farklı şehirde nasıl olacak bilmiyorum..Evet çok çok küçük çok üzülüyorum tabiki ama evde bakıcı ya bulamazsam düzgün birini çevrem de yok yeniyim istanbul da. İnsan mecbur kalınca ne yapacağını bilemiyor. Şimdiden stres sardı beni. Ne yapcam bilmiyorum
Doğum izni bittikten sonra 6 ay 3 saat..Ondan sonraki 3 ayda 1.5 saat..Yarım için de bakıcı lazım. Yarım maaşda bizi çok zorlar bilmiyorum nasıl olcak. 4 ay zaten normal izin var ya 6 aylık olana kadar mı günlük 3 saat süt izni var yoksa 4 ay dan sonraki 6 ay mi 3 saat.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?