01.07.2010 da transferi gerçekleşenler

firstNimbus

Guru
Kayıtlı Üye
20 Ocak 2009
4.116
13
358
46
merhaba akadaşlar,burada birkaç değişik topikte epeyce bir sayıda olduğumuzu görünce burada toplanalım dedim.aynı günde transfer olduk hemen hemen aynı günlerde de sonuçlarımızı alacağız.gelin gün gün burada belirtilerimizi paylaşalım.inşallahhhh hepbirlikte sevinelim:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

bakalım kaç kişiyizolumunekankayizsmile

1-firstNimbus--------------------test tarihi:13.07.2010 merkez:maya tüp bebek merkezi
2-gülücüm81--------------------test tarihi:11.07.2020 merkez:özel ankara tüp bebek merkezi
3-gozdemmmmmm----------test tarihi:12.07.2010 merkez:Memorial tüp bebek merkezi
4-cemre18-----------------------test tarihi:13.07.2010 merkez:
5-seko4517----------------------test tarihi:12.07.2010 merkez:ankara üniv.tüp bebek merkezi

Son düzenleme:
ilk ben başlayayım.ara ara kasıklarıma batan ince sızı dışında kayda değer hiçbir belirtim yok.sadece çok başım dönüyor o da zaten progestanın yan etkisi....

günaydın....
iyi yapmışsın canım ayrı bir başlık açarak, burda daha ayrıntılı bir şekilde konuşabiliriz, insan merak ediyor. bende 1 temmuzda transfer oldum. 5. gün embriyosu, grade 5AAA, düne kadar bendede hiç belirti yoktu. dün hafif bel ağrısı başladı, ve sağda daha çok olmak üzere kasık ağrım var, bide sabaha karşı bir ağrıyla uyandım, sanki rahmimin içi kazınıyormuş gibi adet ağrısına benzer bir ağrıydı yarım saat falan sırt üstü yattım sonra hafifledi. bide iki gündür sabahları ateşimi ölçüyorum. dün 36,3, bugün 36,8 çıktı. :ecrin_bebek::CüvCüv:

11 temmuz test tarihim, adana özel ankara tbm,ilk denemem, yaşım 29.:ecrin_bebek::CüvCüv:

bende varımm.. test tarihim 12 temmuz..5.gün embriosu konuldu..ilk denemem.kasık ve karın ağrısı yoğunca var.. sancılar giriyoo..beklemek en kötüsüymüş..

evet canım aynı günde transfer olmuş birkaç kişi daha gördüm hatta belki onlarda gelirler.şu ateş ölçe işi benim hiç aklıma gelmemişti mesalayerimseniben
bende yarın sabahtan itibaren ölçerim artık

bende varımm.. test tarihim 12 temmuz..5.gün embriosu konuldu..ilk denemem.kasık ve karın ağrısı yoğunca var.. sancılar giriyoo..beklemek en kötüsüymüş..
evet canım malesef beklemek en beteri....tedavi sırasında şu ultrasondu bu iğneydi derken vakit geçip gidiyor.beklerken en çok bunalıyor insan:hulya:

bende transfer sonrası ateş ölçmeye başlamıştım 35..7 iken 36.4 36.7 değişti ve hiç 36 dan aşağıya düşmediiii hamileymişim meğerrrrr inşallah sizlerinde bebişleriiii ssizinledir şu annn biliyorum beklemek en zoruuu ama kızlar pozitif de alsanız stres bitmiyor değer yükselecek mi kese görünecek miii kalp atışı olcak mı vs... yani bebekler kucağımıza gelinceye kadar zorlu bir süreç allah hepimizn yardımcısı olsun

bu beklemek hakikaten zor iş benimde 5. gün embriyosuydu bende belirti arıyordum fazla belirti aramayın ve benim gibi idrar testi yapmayın.benim ilk hcg 127 ikincisi 300 kanda çok şükür şimdilik bir sıkıntı yok hafta sonu kesegörmeye gideceğiz.Allah hepinize nasip etsin beklemek zor ama takmayın kafanıza ananas portakal suyu folik asiti ve iyi beslenmeyi ihmal etmeyin.bene 4-5 gündür şiddetli kuru öksürük var umarım sarsıntısı bebişime zarar vermez

sizler nasıl geçiriyorsunuz zamanı kızlar.ben ilk günden sonra hiç yatmadım.tabiki ağır iş yapmıyorum.hatta hiç iş yapmıyorum işyeri içinde raporum var,işede gitmiyorum evin içinde bir o yana bir buyana gezip duruyorum.
gerçi dün 12 saatlik bir araba yolculuğu yaptım.normalde 9 ssat sürüyor anlara ç.kale arası ama biz dinlene dinlene yarım günde ancak vardıkkaydirigubbakcemile2

çok teşekkürler arkadaşlaropuyorumnanaktan
inşallah bizlerde önümüzdeki haftadan sonra böyle bekleyen arkadaşlara moral yazıları yazıyor olabiliriz:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

yatmak sonucu değiştirmiyormuş dolandım aynı senin gibi canım bende hiç yatmadım iş yapmadım sadece:Saruboceq::Saruboceq:dua edin bol bol çok rahatlatoyor insanı

benim de 1 temmuz transfer tarihi.dondurulmuş transferi.biraz halsizlik biraz bel ağrısı.bunlar da normal.onun dışında bişey hissetmiyorum.ilk 3 gün yattım biraz.şimdi okula gidiyorum.orada hep oturuyorum.evde dinleniyorum.bakalım ne olacak sonuç...test günüm 13 temmuz

kızlar yarın test yapsak çıkar mı.? 7. günümüz malum....idrar testi bu arada.
canım transfer tarihi 1. gün sayılmıyor dolayısıyla yarın 6. günümüz olacak.ayrıca ilk denemen olduğu için tek embriyo transfer edilmişti sanırım sana yani bir mucize olupta tek yumurta ikizlerinde olmazsa 6. günde idrarda çıkması neredeyse imkansız.

bende ilk transferimde senin kadar aceleciydim.gittim 5. gün kanda baktırdım(5. gün blastembriyoydu)1 80 küsur birşey çıkmıştı.tutmadı diye çok üzülmüştüm.sonra 12. gün değeri 300 e yakın bir değerdi.demem o ki kanda bile bu kadar erken dönemde çok düşük bir değer verirken ne gerek var idrar testine....
diyorum daaaa bende haftasonu bir idrar testi yaparım herhalde meraktan.ama sonucuna güvenmem o ayrı konu....

okula gidip kafanı dağıtıyor olman bence daha iyi canım.bende çok pişmanım rapor aldığım için.evde zaman hiç geçmiyor:hulya:

kızlar inşaallah pozitifli hayırlı sonuçlar alırsınız.bende sizle başladım ama transfer olmadım bekliyorum.bugun aradılar 16 emriyoyu 5 tupte dondurmuşlar.yani 5 kez deneyebileceğiz.hayırlısı bi adet olsaydım.

inşallah diğer dondurulmuşlara gerek olmadan ilk seferde bebeğini kucağına alırsın tatlım.
ne demişler geç olsun da güç olmasın.bu kadar yaklaşmışken beklemek çok zordur kesinlikle ama sonuçta güzel günler gelecek inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…