- Konu Sahibi firstNimbus
-
canım benim öncelikle bugün 7. değil 6. günümüzdü ve dediğim gibi pozitif çıkma olasılığı neredeyse hiç yoktu tatlım.ama de ki sen yapmadın mı test yaptım bendekaydirigubbakcemile2
bil bakalım ne çıktı negatiffffffyerimseniben
bugünkü negatife üzülüp bebişinide üzme lütfen olur mu
kabızlığa gelince birdaha zorlama kendini uzun süre bekle gelmezse kalk hemen sonra tekrar denersin.olmadı ilaç alırsın ama ıkınma birdaha lütfen
canım biliyormusun ben sonuçu aldım negatif yani bütün ümitlerim bitti salı günü 10 günüydü yaptım 0.39 cıktı kan derim yıkıldım bir görseydin beni ve ertesi günü adet gördüm halada devam ediyor ve çok ağrılı cok kanamam oluyo moralini bozmak istemiyorum ama allahım asla biley yaşatmasın kimseye.benim asıl ters günüm cumaydı ama cumaya kalmadı.hemen şerife hemşireyi aradım ilaçları bırak dedi hocam size döner denildi ama henüz dönülmedi belki yarın sonuçları tekrar yaptıracam sonuçu bile bile tekrar fasklıcam yarın dönerler belki.ha canım aklımdayken sorayım sana kaç tane emriyo trasfer edildi kaç hücreliydi donanın varmı benim kalmadı 1 tane yapıldı 8 hücreliydi.senin döneminde yapılanlardan kaç kişi tanıyorsun canım takip edermisin ben misafirhanede kalmadığım için kimseyi tanımıyorum o yüzden takip edimiyorum 3 denemi ordamı yaptırmalıyım emin değilim o yüzden lüften görüşmeyi kesmeyeli bilgi alış verii yapalım konuşmak istersen numaramı vereyim iş yeri no:0382 213 30 30 leylayla konuşacam dersen bana bağlarlar yada sen ver ben arayım seni lütfen konuşalım mayada yaptırımda konuşmak steyem varsa bu numaradan bana ulaşabilirler sorun olmaz:çok üzgünüm:
kızlar bu kadar adet ağrısına benzer ağrı normal mi...tuvalete gidip bakmaktan yoruldum...
yarın varsa idrarda çıkar heralde..bugün 9. gün..doktora kan testi yaptırıyım mı dedim bizi yanıltır pazartesini bekle dedi...
arkadaşlar az önce sabredemedim ve idrar testi yaptım.silik ikinci çizgiyi gördüm.Rabbime şükürler olsun.inşallah sonuna kadar böyle devam eder....
inşallahhh canım yaaaa:Saruboceq::Saruboceq:ay çok heyecanlandım canım kendim omuş gibi heyecanlandım.darısı benim başıma.allah tamamına erdirir inşaallah
kızlar benimde test tarihim pazar günü ama adet oldum olacam karnım çok ağrıyo ama devamlı bir ağrı değil bişey soracam transfer günü birinci gün olarak mı sayılıyor
merhaba arkadaşlar benimde transferimin 5.günü.5.gün transferi.sürekli adet olacakmışım gibi ağrım var.yarın kanda baktırmayı düşünüyorum
arkadaşlar az önce sabredemedim ve idrar testi yaptım.silik ikinci çizgiyi gördüm.Rabbime şükürler olsun.inşallah sonuna kadar böyle devam eder....
firstNimbus kaç embriyo transfer edilmişti,çok erken bir vakitte belli oldu ya merak ettim
selam gozdemmmm,nasılsın.bende varımm.. test tarihim 12 temmuz..5.gün embriosu konuldu..ilk denemem.kasık ve karın ağrısı yoğunca var.. sancılar giriyoo..beklemek en kötüsüymüş..
bende 3 temmuzda transfer oldum 2 tane. bende de bişey yok. şişlikten başka. sıcaktan açık yatıyorum. sürekli gaz var. göğüsler ağrıyor ama herhalde progestan yüzünden. şimdi 3 te e2 testimin sonucunu eşim alacak. dr. arayacağım. sonuca göre iğnenin dozunu söyleyecek.
siz evde iş yapıyor musunuz?
inanın ardabir evin içinde gezinmekten başka birşey yapmıyorum. ve feci halde sıkılmış durumdayım. ben jel ve folic asitten başka birşey kullamıyorum. hala hiçbir belirti yok karnımdaki şişlik dışında acaba duruyormu diye merak edip duruyorum. gerçekten zor bir süreçmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?