01.07.2010 da transferi gerçekleşenler

canım biliyormusun ben sonuçu aldım negatif yani bütün ümitlerim bitti salı günü 10 günüydü yaptım 0.39 cıktı kan derim yıkıldım bir görseydin beni ve ertesi günü adet gördüm halada devam ediyor ve çok ağrılı cok kanamam oluyo moralini bozmak istemiyorum ama allahım asla biley yaşatmasın kimseye.benim asıl ters günüm cumaydı ama cumaya kalmadı.hemen şerife hemşireyi aradım ilaçları bırak dedi hocam size döner denildi ama henüz dönülmedi belki yarın sonuçları tekrar yaptıracam sonuçu bile bile tekrar fasklıcam yarın dönerler belki.ha canım aklımdayken sorayım sana kaç tane emriyo trasfer edildi kaç hücreliydi donanın varmı benim kalmadı 1 tane yapıldı 8 hücreliydi.senin döneminde yapılanlardan kaç kişi tanıyorsun canım takip edermisin ben misafirhanede kalmadığım için kimseyi tanımıyorum o yüzden takip edimiyorum 3 denemi ordamı yaptırmalıyım emin değilim o yüzden lüften görüşmeyi kesmeyeli bilgi alış verii yapalım konuşmak istersen numaramı vereyim iş yeri no:0382 213 30 30 leylayla konuşacam dersen bana bağlarlar yada sen ver ben arayım seni lütfen konuşalım mayada yaptırımda konuşmak steyem varsa bu numaradan bana ulaşabilirler sorun olmaz:çok üzgünüm:

özel mesaj yazdım canım.inşallah son başarısız denemen olur bu deneme canım:teselli:

kızlar bende adet oldum.4.gunu gidiyorum kontrole inşaallah başlıyoruz dondurulmuşlarla ilk denememe çok heyecanlıyım allah yardımcım olsun.

merhaba arkadaşlar benimde transferimin 5.günü.5.gün transferi.sürekli adet olacakmışım gibi ağrım var.yarın kanda baktırmayı düşünüyorum

kızlar bu kadar adet ağrısına benzer ağrı normal mi...tuvalete gidip bakmaktan yoruldum...
yarın varsa idrarda çıkar heralde..bugün 9. gün..doktora kan testi yaptırıyım mı dedim bizi yanıltır pazartesini bekle dedi...

benimde agrilarim cok sabredemiyorum
pazar sabahi idrarda yapacagim
cok korkuyorum:CüvCüv: hamile olmak istiyorum.. ALLAHim bizi bos cevirme

arkadaşlar az önce sabredemedim ve idrar testi yaptım.silik ikinci çizgiyi gördüm.Rabbime şükürler olsun.inşallah sonuna kadar böyle devam eder....

ay çok heyecanlandım canım kendim omuş gibi heyecanlandım.darısı benim başıma.allah tamamına erdirir inşaallah
inşallahhh canım yaaaa:Saruboceq::Saruboceq:
ben nedense bu sefer çok ümitsizdim.hiçbir belirtim yoktu.o yüzdende biranda afakanlar bastı birden kendimi testin yanında buldum.mutluluğumu tarif edemiyorum ama gelecek içinde korkuyorum.rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah canım

kızlar benimde test tarihim pazar günü ama adet oldum olacam karnım çok ağrıyo ama devamlı bir ağrı değil bişey soracam transfer günü birinci gün olarak mı sayılıyor

firstNimbus kaç embriyo transfer edilmişti,çok erken bir vakitte belli oldu ya merak ettim

bende varımm.. test tarihim 12 temmuz..5.gün embriosu konuldu..ilk denemem.kasık ve karın ağrısı yoğunca var.. sancılar giriyoo..beklemek en kötüsüymüş..
selam gozdemmmm,nasılsın.
tedavin hayırlı olsun canım,inşallah mutlu haberi verirsin bizlere..ben de pazar günü yumoş büyütücü iğnelere başlıyorum.ben bişey merak ediyorum:sen yumoş büyütücü iğneleri oluken ağrıların olmuşmuydu?benim aşılama denememde çok çok fazla ağrılarım olmuştu,dayanılmayacak kadar,yine korkum var da.şimdi merional kullanıcam.acaba ağrın oldu mu,ağrısı olan arkadaşlar oldu mu?
tekrar iyi haberlerini bekliyorum..

inanın ardabir evin içinde gezinmekten başka birşey yapmıyorum. ve feci halde sıkılmış durumdayım. ben jel ve folic asitten başka birşey kullamıyorum. hala hiçbir belirti yok karnımdaki şişlik dışında acaba duruyormu diye merak edip duruyorum. gerçekten zor bir süreçmiş

arkadaşlar az önce sabredemedim ve idrar testi yaptım.silik ikinci çizgiyi gördüm.Rabbime şükürler olsun.inşallah sonuna kadar böyle devam eder....

çok sevindim. inşallah böyle devam eder. bende sabırsızlıktan mahvoldum. günü gelse de bizde bakabilsek. bunu yaşamayı çok istiyorum.

aynen. çok zor beklemek. dünde bugündekan verdim. dr aradım iyi dedi iğneye gerek yok dedi. günü gelnce kan testini yaptır dedi. benimde karnım davul gibi. gaz var. sorun herhalde yatmak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…