- Konu Sahibi firstNimbus
-
kızlar inşaallah pozitifli hayırlı sonuçlar alırsınız.bende sizle başladım ama transfer olmadım bekliyorum.bugun aradılar 16 emriyoyu 5 tupte dondurmuşlar.yani 5 kez deneyebileceğiz.hayırlısı bi adet olsaydım.
canım transfer tarihi 1. gün sayılmıyor dolayısıyla yarın 6. günümüz olacak.ayrıca ilk denemen olduğu için tek embriyo transfer edilmişti sanırım sana yani bir mucize olupta tek yumurta ikizlerinde olmazsa 6. günde idrarda çıkması neredeyse imkansız.
bende ilk transferimde senin kadar aceleciydim.gittim 5. gün kanda baktırdım(5. gün blastembriyoydu)1 80 küsur birşey çıkmıştı.tutmadı diye çok üzülmüştüm.sonra 12. gün değeri 300 e yakın bir değerdi.demem o ki kanda bile bu kadar erken dönemde çok düşük bir değer verirken ne gerek var idrar testine....
diyorum daaaa bende haftasonu bir idrar testi yaparım herhalde meraktan.ama sonucuna güvenmem o ayrı konu....
yap o zaman canım benimkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2o kadar merak ediyorum sanırım dayanamayacağım..sonucuna güvenmiyim madem..idrar testi yapanlar die bi bölüm var orada yazmışlar..6.gün pozitif gören olmuş..umut işte..
yap o zaman canım benimkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2
belki senden gaza gelir bende yaparım bir tane
vallaben bugun bı yapayım dedm bıde cesaret edemedım
nasıl bısey bu ya hem bı an once ogrenmek ıstıyorsun hemde hıc ogrenmemek
sız yaparsanız bende yaparım yarın 6 gun
Kızlar baş dönmesi durumunuz nasıl sizlerin????
daha önceki denemelerimde progesteron takviyesi olarak hep crinone jel kullanmıştım.bu sefer progestan kapsül kullanıyorum.hiç bu kadar sık başımın döndüğünü hatırlamıyorum.acaba yan etki yüzünden mi yoksa güzel şeyler mi oluyor:bbo:
yap o zaman canım benimkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2
belki senden gaza gelir bende yaparım bir tane
daha önceki denemelerimde progesteron takviyesi olarak hep crinone jel kullanmıştım.bu sefer progestan kapsül kullanıyorum.hiç bu kadar sık başımın döndüğünü hatırlamıyorum.acaba yan etki yüzünden mi yoksa güzel şeyler mi oluyor:bbo:
canım bu arada sen daha önce pozitifi gördün mü? yoksa karıştırıyor muyum? idrar tersti yapanlar anketindeydi sanırım..
ilk denemem dış gebelikle sonçlandı tatlım.ameliyat olana kadar hiççççç düşmedi benim değerim.en son 310000 i görmüştük:gitme:ay yukardada yazmışsın zaten...doğru hatırladım demek ki..sonra mı düştü değerin..
ben iğne kullanıyorumm baş dönmesi falan yok..karın ağrısı var bende bide kasık ağrısı..yani her ay gibi farklı bişey hissetmiyorum..ha bide kabızlık fazlaca....
merhaba kızlar benimde bugün 8. günüm vakit geçmiyo stres arttı iice cuma günü bi idrar testi yapayım diyorum ama eşim izin vermiyo pazar test günüm eşim nöb oldugu için onuda pazartesi yaptırcaz allah bana sabır versin kan testini yaptırdıkdan sonra sonucu beklemek benim için ölüm olur bi şekilde idrar testini yapmalıyım
kızlar 7. günüm sabah test yaptım negatiff çıktıııııııııııııııı......ayrıca bugün kabız olduğum için çok zorlandımm..bişey olur mu?...
kızlar 7. günüm sabah test yaptım negatiff çıktıııııııııııııııı......ayrıca bugün kabız olduğum için çok zorlandımm..bişey olur mu?...
arkadaşlar merhaba bende gün sayanlardanım. ilk denemem 1 tem yumurta toplandı 4yumurtam çıktı 1 tanesi transfer edildi 3 temmuzda yani bugün 5. gün hiçbir belirtim yok 15 temmuz test günüm sadece merakla bekliyorum. birde kalan 3 yumurtanın dondurulacak kalitede olmadığını söylediler bu beni biraz umutsuzluğa düşürdü. hepimiz için hayırlısı olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?