01.07.2010 da transferi gerçekleşenler

canım beklemek en zoruymuş..senin bekleme süren daha da arttı..allah sabır versin..geç olsun güç olmasınn...

o kadar merak ediyorum sanırım dayanamayacağım..sonucuna güvenmiyim madem..idrar testi yapanlar die bi bölüm var orada yazmışlar..6.gün pozitif gören olmuş..umut işte..

o kadar merak ediyorum sanırım dayanamayacağım..sonucuna güvenmiyim madem..idrar testi yapanlar die bi bölüm var orada yazmışlar..6.gün pozitif gören olmuş..umut işte..
yap o zaman canım benimkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2
belki senden gaza gelir bende yaparım bir tane

merhaba kızlar benımde 1 temmuz transfer tarıhı
agrılarım ılk geceden berı var kasık bel agrısı bıde akıntı
ınsALLAH kuzucuklarım benımledır ve bana mesaj gonderıyolardır
ayakta kaıncada belım ınanılmaz agrıyo
RABBIM herkese nasıp etsın anne olmayı
merakla takıp edıyorum sızlerı artık buradan goruselım

yap o zaman canım benimkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2
belki senden gaza gelir bende yaparım bir tane

vallaben bugun bı yapayım dedm bıde cesaret edemedım
nasıl bısey bu ya hem bı an once ogrenmek ıstıyorsun hemde hıc ogrenmemek
sız yaparsanız bende yaparım yarın 6 gun

vallaben bugun bı yapayım dedm bıde cesaret edemedım
nasıl bısey bu ya hem bı an once ogrenmek ıstıyorsun hemde hıc ogrenmemek
sız yaparsanız bende yaparım yarın 6 gun

yok ben 6. gün cesaret edemem yinede belki cumaya 8. gün falan yaparımeyvahedigeldismileeyvahedigeldismile

Kızlar baş dönmesi durumunuz nasıl sizlerin????
daha önceki denemelerimde progesteron takviyesi olarak hep crinone jel kullanmıştım.bu sefer progestan kapsül kullanıyorum.hiç bu kadar sık başımın döndüğünü hatırlamıyorum.acaba yan etki yüzünden mi yoksa güzel şeyler mi oluyor:bbo:

ben iğne kullanıyorumm baş dönmesi falan yok..karın ağrısı var bende bide kasık ağrısı..yani her ay gibi farklı bişey hissetmiyorum..ha bide kabızlık fazlaca....

ay yukardada yazmışsın zaten...doğru hatırladım demek ki..sonra mı düştü değerin..

canım bu arada sen daha önce pozitifi gördün mü? yoksa karıştırıyor muyum? idrar tersti yapanlar anketindeydi sanırım..

ay yukardada yazmışsın zaten...doğru hatırladım demek ki..sonra mı düştü değerin..
ilk denemem dış gebelikle sonçlandı tatlım.ameliyat olana kadar hiççççç düşmedi benim değerim.en son 310000 i görmüştük:gitme:

Canım beklemek çok zor değil mi 2 hafta önce bunları ben de yaşamıştım ama sonuç hüsran tabii.. İnş. siz güzel sonuçlar alırsınız.... Baş dönmesi bende de çok oluyordu dengemi sağlayamıyordum dikkat ettim hep progestan ilaç aldıktan sonraki 1-2 saat içinde oluyordu yani bu progestanın yan etkisi... Ben de önceden crinon jel kullandım hep böyle birşey olmamıştı bir dahaki sefere crinon isteyeceğim progestan kullanınca sürekli yatmam gerekiyordu ayakta duramıyordum

ben iğne kullanıyorumm baş dönmesi falan yok..karın ağrısı var bende bide kasık ağrısı..yani her ay gibi farklı bişey hissetmiyorum..ha bide kabızlık fazlaca....

kabızlığın için günkurusu malatya kayısı pakette satılıyor. koyu renkte, yumuşak kabızlığı önlüyor. benimde görümce getirdi. kendisi hamileyken kullanmış. çok iyi geldi. kabızlık sorunu kalmadı. benimde 5. günüm bekliyorum.

merhaba kızlar benimde bugün 8. günüm vakit geçmiyo stres arttı iice cuma günü bi idrar testi yapayım diyorum ama eşim izin vermiyo pazar test günüm eşim nöb oldugu için onuda pazartesi yaptırcaz allah bana sabır versin kan testini yaptırdıkdan sonra sonucu beklemek benim için ölüm olur bi şekilde idrar testini yapmalıyım

kızlar 7. günüm sabah test yaptım negatiff çıktıııııııııııııııı......ayrıca bugün kabız olduğum için çok zorlandımm..bişey olur mu?...

kızlar 7. günüm sabah test yaptım negatiff çıktıııııııııııııııı......ayrıca bugün kabız olduğum için çok zorlandımm..bişey olur mu?...

canım benim öncelikle bugün 7. değil 6. günümüzdü ve dediğim gibi pozitif çıkma olasılığı neredeyse hiç yoktu tatlım.ama de ki sen yapmadın mı test yaptım bendekaydirigubbakcemile2
bil bakalım ne çıktı negatiffffffyerimseniben
bugünkü negatife üzülüp bebişinide üzme lütfen olur mu
kabızlığa gelince birdaha zorlama kendini uzun süre bekle gelmezse kalk hemen sonra tekrar denersin.olmadı ilaç alırsın ama ıkınma birdaha lütfen

arkadaşlar merhaba bende gün sayanlardanım. ilk denemem 1 tem yumurta toplandı 4yumurtam çıktı 1 tanesi transfer edildi 3 temmuzda yani bugün 5. gün hiçbir belirtim yok 15 temmuz test günüm sadece merakla bekliyorum. birde kalan 3 yumurtanın dondurulacak kalitede olmadığını söylediler bu beni biraz umutsuzluğa düşürdü. hepimiz için hayırlısı olsun.

canım daha çok erken test için benim yarın 10. günüm cesaret edemiyorum
off kızlar gün geçtikce psikolojim bozuluyo sanırım (((

bende 3 temmuzda transfer oldum 2 tane. bende de bişey yok. şişlikten başka. sıcaktan açık yatıyorum. sürekli gaz var. göğüsler ağrıyor ama herhalde progestan yüzünden. şimdi 3 te e2 testimin sonucunu eşim alacak. dr. arayacağım. sonuca göre iğnenin dozunu söyleyecek.
siz evde iş yapıyor musunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…