02.03.2021 de transfer olanlar birlikte bekleyelim

Tam iki kat olmasına gerek yok ki yakın sonuçta iki Kata
Sanirim oyle okumuştum ben de,bi yandan hafif ferahladim ikiz olsa daha çok katlanması gerekirdi ama bakalim doktor haftaya pazartesi kan istedi sonra sa kalp atışı için gun verecek,keseye çağırmadı anlamadim.Direkt kalp ve kese bakacak sanirim

Genelde öyle yapıyorlar ikisi bir arada olsun bir daha bir daha rahatsız etmek istemiyorlar sanırım bir yandan iyi bir yandan da zaman geçmiyor

İnşallah canım umutlu olucam diyorum kendi kendime söz veriyorum sonra beynimde bişey sürekli Buda olmayacak diyor susturamıyorum
Dinleme o sesi emin ol o ihtimaller hepimizin aklına düşüyor ama pozitif düşünmeye çalışırız sende öyle yap insallah güzel bir hamilelik geçirip yavrularina kavusacaksin

İnşallah canım umutlu olucam diyorum kendi kendime söz veriyorum sonra beynimde bişey sürekli Buda olmayacak diyor susturamıyorum
Dinleme o sesi emin ol o ihtimaller hepimizin aklına düşüyor ama pozitif düşünmeye çalışırız sende öyle yap insallah güzel bir hamilelik geçirip yavrularina kavusacaksin

İnşallah canım önceden hamile kalınca hop doğuruyorlar zannediyordum asıl hamile kalınca başlıyormuş herşey

Kızlar bir süre yazamadığımı fark ettim buraya bende 2 martta transfer oldum 2 tane 5. gün embriyosu transfer etmişlerdi. Değerlerim 8.gün 181 10.gün 418 geçtiğimiz pazar günü 12. gün 998 çıktı 2 hafta sonra muayneye gidebilirsiniz dediler kalp ve kese için aynı günü verdiler büyük ihtimalle 2 hafta ileri attılar çünkü. Şimdi tek korkum acaba kalp atışı görebilecek miyim birde ikiz olmasını çok istiyorum bende inşallah nasip olur.

Değerlerimiz cok benziyor bana da iki embriyo 5.gun,bana haftaya da kan tahlili dediler sonra kalp atışı için gun verecekler daha.Kese için çağırmiyorlar sanirim,ben de tek istiyorum.Ikimizin de gönlündeki olsun.Kan degerleri belirlermiyormus tek cift mi diye?

Evet kan değerleri düşük olup ikiz olan da var yüksek olup tek olanda o yüzden belli olmuyor. 11 gün kaldı doktor kontrolüne hem bir an önce geçsin istiyorum hem de korkuyorum vakit yaklaştıkça inşallah bu mucizeyi bizde yaşayalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…