- Konu Sahibi bebeqimyoldamrc
-
Sanirim oyle okumuştum ben de,bi yandan hafif ferahladim ikiz olsa daha çok katlanması gerekirdi ama bakalim doktor haftaya pazartesi kan istedi sonra sa kalp atışı için gun verecek,keseye çağırmadı anlamadim.Direkt kalp ve kese bakacak sanirimTam iki kat olmasına gerek yok ki yakın sonuçta iki Kata
İnşallah canım umutlu olucam diyorum kendi kendime söz veriyorum sonra beynimde bişey sürekli Buda olmayacak diyor susturamıyorumÖyle düşünme. Normal gebelikte bile olabilecek ihtimaller bunlar. Sen olumlu düşünki olumlu olsun. Yarın insallah güzel değerler gorecksin
Genelde öyle yapıyorlar ikisi bir arada olsun bir daha bir daha rahatsız etmek istemiyorlar sanırım bir yandan iyi bir yandan da zaman geçmiyorSanirim oyle okumuştum ben de,bi yandan hafif ferahladim ikiz olsa daha çok katlanması gerekirdi ama bakalim doktor haftaya pazartesi kan istedi sonra sa kalp atışı için gun verecek,keseye çağırmadı anlamadim.Direkt kalp ve kese bakacak sanirim
O zamana kadar catlamazsam eğer pazartesi kan verdiğim hastanede belki kese baktırırım,görünür ins...Genelde öyle yapıyorlar ikisi bir arada olsun bir daha bir daha rahatsız etmek istemiyorlar sanırım bir yandan iyi bir yandan da zaman geçmiyor
Dinleme o sesi emin ol o ihtimaller hepimizin aklına düşüyor ama pozitif düşünmeye çalışırız sende öyle yap insallah güzel bir hamilelik geçirip yavrularina kavusacaksinİnşallah canım umutlu olucam diyorum kendi kendime söz veriyorum sonra beynimde bişey sürekli Buda olmayacak diyor susturamıyorum
Dinleme o sesi emin ol o ihtimaller hepimizin aklına düşüyor ama pozitif düşünmeye çalışırız sende öyle yap insallah güzel bir hamilelik geçirip yavrularina kavusacaksinİnşallah canım umutlu olucam diyorum kendi kendime söz veriyorum sonra beynimde bişey sürekli Buda olmayacak diyor susturamıyorum
İnşallah ama görünür büyük ihtimalle 1500 ün üstüne çıkmış olur o zamana kadarO zamana kadar catlamazsam eğer pazartesi kan verdiğim hastanede belki kese baktırırım,görünür ins...
İnşallah canım önceden hamile kalınca hop doğuruyorlar zannediyordum asıl hamile kalınca başlıyormuş herşeyDinleme o sesi emin ol o ihtimaller hepimizin aklına düşüyor ama pozitif düşünmeye çalışırız sende öyle yap insallah güzel bir hamilelik geçirip yavrularina kavusacaksin
Yarin tekrar vereceğim.Belki bi umut kırıntısı tekil gebeliktir iki ol
Amin inşallah, herkesin dilegi kabul olsun, cok zor.. Bugun ikinci gunde bitti bakalım benim. 8 gün daha bekleyeceğim ama şimdiden evde sıkılmaya başladımgece gece guldurdunuz sagolun arada boyle guzel olur insallah hepimiz postiv goruruz
Değerlerimiz cok benziyor bana da iki embriyo 5.gun,bana haftaya da kan tahlili dediler sonra kalp atışı için gun verecekler daha.Kese için çağırmiyorlar sanirim,ben de tek istiyorum.Ikimizin de gönlündeki olsun.Kan degerleri belirlermiyormus tek cift mi diye?Kızlar bir süre yazamadığımı fark ettim buraya bende 2 martta transfer oldum 2 tane 5. gün embriyosu transfer etmişlerdi. Değerlerim 8.gün 181 10.gün 418 geçtiğimiz pazar günü 12. gün 998 çıktı 2 hafta sonra muayneye gidebilirsiniz dediler kalp ve kese için aynı günü verdiler büyük ihtimalle 2 hafta ileri attılar çünkü. Şimdi tek korkum acaba kalp atışı görebilecek miyim birde ikiz olmasını çok istiyorum bende inşallah nasip olur.
Çıktı canım 102 çıktı az mı sizceKAYRAMMMM cikmadimi sonucun
Gayet güzel bence önemli olan 2 gün sonraki artış ilk testin mi bu ?Çıktı canım 102 çıktı az mı sizce
Çıktı canım 102 çıktı az mı sizce
Çıktı canım 102 çıktı az mı sizce
İnşallah canım çok teşekkür ederimGayet güzel canım . Inşallah sağlıkla devam eder
teşekkür ederim canım evet ilk testimGayet güzel bence önemli olan 2 gün sonraki artış ilk testin mi bu ?
Hayirli olsun bence guzel çıkmış degerinteşekkür ederim canım evet ilk testim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?