- Konu Sahibi bebeqimyoldamrc
-
Teşekkür ederim ,evet hepsinden kaynaklı olmuş olabilir. Bende sandım ki embriyo geri düştüTransferi yaptıktan hemen sonra koydu benim doktorum koyarken söyledi belki sizinki unutmuştur bide mavi bişey örtüyorlar ondada yapışkan bişey var
Teşekkür ederim ,evet hepsinden kaynaklı olmuş olabilir. Bende sandım ki embriyo geri düştüespiri bir yana insanın aklına gelmiyor değil..
Cok guzel birduygu ama ikizGerçekten ikiz gebelik zor ama rabbim verdiyse vardır bir bildiği . O yüzden bence böyle düşünme sağlıkla dogsunlar. Sen tekrar kan verecek misin
İnşallah canım çok teşekkür ederim .Bencede senin ki de gayet güzel . Eminim değerinde güzel çıkacak . Sen silik test gormemissin
Taze 5. Gun embriyosu benim değerlere göre sizinki tek duruyor ama cift transfer mi?Hayırlısı. Kese gördüğün de kesinleşir. Senin taze mi dondurulmuş mu . Dondurulmussa değerler daha yüksek cikiyor
Kizlar bugün 3.gün böyle adet olcakmisim gibi agrim artti doktora sordum normall dedi boyle bise yasayan varmi göğsumde kasikarimda belimde agri var adet olurum diye cok korkuyorumCanım sen idrar testini ne zaman yapmıştın bide nasıl çıktı ben deminden yaptım da bayağı silik çıktı
Taze 5. Gun embriyosu benim değerlere göre sizinki tek duruyor ama cift transfer mi?
Kizlar bugün 3.gün böyle adet olcakmisim gibi agrim artti doktora sordum normall dedi boyle bise yasayan varmi göğsumde kasikarimda belimde agri var adet olurum diye cok korkuyorum
Ay insallh canim yaa bende pozifi gorürüm pazar günü bu agrilarim insallah bebegin tutunmasidirKokrkma ben sonucumu öğrendim halen adet ağrısı gibi ağrılarım oluyor normal yani
Ay insallh canim yaa bende pozifi gorürüm pazar günü bu agrilarim insallah bebegin tutunmasidir
Ya belli olmuyor aslind benim de kizimda 12. Gun 578 cikti tekil gebelikti.Çift benimde . 3. Gun 2 tane benim . Benim ilk denemeden oğlum var onda 157 çıkmıştı degerim
Ya belli olmuyor aslind benim de kizimda 12. Gun 578 cikti tekil gebelikti.
Ben 8. Günde yaşamıştım ama benim 3. Gün embriyosu senin 5. Gün embriyosu ise belki daha erken tutunmuştur ondan ağrı oluyordurKizlar bugün 3.gün böyle adet olcakmisim gibi agrim artti doktora sordum normall dedi boyle bise yasayan varmi göğsumde kasikarimda belimde agri var adet olurum diye cok korkuyorum
Valla oyle bu daha da tavan yaptı 5. Gun ve cift embriyo diye mi,bugün tekrar kan vereceğimSenin değerler tavan yapıyor o zaman
Maşallah çok güzel çıkmış niye bu kadar geç bir güne verdiler test gününü hayırlı uğurlu olsun sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin RabbimKızlar 03 Martta 5.gün dondurulmuş yek embriyo transferim oldu bugün test günümdü sonuç 1500 çıktı şükürler olsun isteyen herkese nasip olsun
Valla oyle bu daha da tavan yaptı 5. Gun ve cift embriyo diye mi,bugün tekrar kan vereceğim
Canım ÜMİT hocayla konuştun mu testi tekrarla dedi mi yada muayene için gün verdi miBizede yaz sonucunu
Kızlar 03 Martta 5.gün dondurulmuş yek embriyo transferim oldu bugün test günümdü sonuç 1500 çıktı şükürler olsun isteyen herkese nasip olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?