02.03.2021 de transfer olanlar birlikte bekleyelim

Merhabalar bende yeni gördüm sayfanızı. Bende 8 martta transferim oldu 20 martta kana baktırıcam. Bugün 10. Günün adetim 4 gün geçti iki tane test yaptım negatif cıktı çok üzüldüm hala bir umut varmıdır adette olmuyorum ilaç olarak sadece vitamin kullanıyorum

Inslalah kanda pozitifi görürsün

Transfer olduktan sonra adet gününe bakılmıyor kaçıncı gün embriyosuydu bide

İdrar testinde negatif gören kanda pozitif çıkan çok kişi oldu bence zamanını bekle ve kan testi ver boşuna üzme kendini canım stres yapma.

Gayet güzel canım . Inşallah sağlıkla devam eder
Selam herkeze hepinize hayirli olsun bebislerinizi sag salim kucaginiza almayi rabbim nasip edecek ins, benm merakim hani cinsiyet secimi oluyor yurt disinda var bu embriyolarinizin cinsiyeti ne oldugunu merkezler belirliyor burada varmi bilginiz varmi

Merhaba benim bildiğim kadarıyla onlar biliyorlar ama bizimle bilgi paylaşmıyorlar.

Türkiye yasak benim bildiğim kadarıyla hiç duymadım burda yaptıran

Senin kaçıncı günün. Benim transferdensonra kasiklarda ağrı oldu sürekli . 8. Günden itibaren midm bir acaioti. Son gunlerde de sürekli adet olacakmisim gibi karnım ağrıdı halen de ağrıyor karnim
Benim 5.günüm transfer günude sayarsak 6.gün benim belim kasiklarim göguslerim agriyor bacaklarima sizliyor artti bugün doktoru aradim aceba adetmi oluyorum dedim doktor ilaclardan dolayi adet olamazsin agrilarinda normal dedi pazar gunü kan testi vercez bakalim nasil olcak insallah hepimizinki tutmuslardir

Inşallah pozitif sonucunu alırsın canım. Normal bu belirtiler sen olumlu düşün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…