02.03.2021 de transfer olanlar birlikte bekleyelim

Ay yok benim bir çocuğum var zaten ikiz heveslik bir durum değil üstelik çalışıyorum Bana tek versin Allah hic cocugum olmasa isterdim belki ama tek ideal hem hamilelik hem büyütmek zor...Cok korkuyorum ikiz olur diye
Sizin deger kacti?
nezaman belli olcak?
Benimde ikiz gbi ddi dr bende tedirgin oldum.. allah hayrlisini versn

Sizin deger kacti?
nezaman belli olcak?
Benimde ikiz gbi ddi dr bende tedirgin oldum.. allah hayrlisini versn
Benim 9.gun 215
11.gun 595
13.gun 1030 benim ilk çocuğumda da deger yüksekti.Forumda surekli okuyorum ikiz olan da var tek olan da...Yani degerler belirlemiyor bence.Sizde nasil degerler?

İçime su serptin canım çok sağol Rabbim bağışlasın maşallah oda mı tüp bebekti

Kizlar ben dun kese baktırdım tek kese göründü 5+3,normalde kan degerlerim yuksekti ve cift embriyo konulmuştu ama tek göründü şükür,devamında sürpriz kese olmazsa tek gidiyoruz

Kizlar ben dun kese baktırdım tek kese göründü 5+3,normalde kan degerlerim yuksekti ve cift embriyo konulmuştu ama tek göründü şükür,devamında sürpriz kese olmazsa tek gidiyoruz
Çok sevindim Allah kucağınıza almayı nasip etsin keseniz kaç mm peki ?doktor kaç gün sonraya çağırdı

Çok sevindim Allah kucağınıza almayı nasip etsin keseniz kaç mm peki ?doktor kaç gün sonraya çağırdı
Onlari ölçmedi cunku kendi doktorum degil hic orasını bile sormadım bana kese sayısı lazımdı bir kese görüyorum deyince tamam dedim direktKendi doktorum cuma günü kalp atışına çağırdı

Onlari ölçmedi cunku kendi doktorum degil hic orasını bile sormadım bana kese sayısı lazımdı bir kese görüyorum deyince tamam dedim direktKendi doktorum cuma günü kalp atışına çağırdı
Anladım hayırlısı olsun.Benim de tek kese göründü şimdilik 10 gün sonra kalp atışı için gideceğiz bakalım

Anladım hayırlısı olsun.Benim de tek kese göründü şimdilik 10 gün sonra kalp atışı için gideceğiz bakalım
Sizin degerler de yuksek miydi benim kan degerlerim yuksekti hala da cuma günü surpriz görünür mü diyorum ama doktor asiri inceledi mutlaka görürdü diyorum. Hayirlisi

Sizin degerler de yuksek miydi benim kan degerlerim yuksekti hala da cuma günü surpriz görünür mü diyorum ama doktor asiri inceledi mutlaka görürdü diyorum. Hayirlisi
Ben 2 kez baktırdım beta hcg ilki 255 48 saat sonra 702 gelmişti ama tekrar baktırmakta istiyorum çünkü bazen 2.kese görünmeyebiliyormuş belki de bir sürpriz olur belirtiler neler şu an sizde

Ben 2 kez baktırdım beta hcg ilki 255 48 saat sonra 702 gelmişti ama tekrar baktırmakta istiyorum çünkü bazen 2.kese görünmeyebiliyormuş belki de bir sürpriz olur belirtiler neler şu an sizde
Benim de yuksekti ben de baktırdım 8376 cikti transferin 18.gunu ama tek kese,ilk çocuğumda da hcg yuksekti yine tekti.Ben hep tek istedim umarim da tek kalmaya devam eder.

Göğüslerin hafif dolgun ve iştahsızlık var,cabuk yoruluyorum o kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…