- Konu Sahibi bebeqimyoldamrc
-
Kizlar bende cuma test yapsam mi diyorum normal test günüm de cumartesi zaten 10.gün olmuş oluyor 5.gün embriyosu bu arada.
Benim eşimde test yapmak yok direkt 14ünde kan baktıralım dedi ona söz verdim o yüzden test yapmayacağım1 gün kalmış oluyor sabret istersen . Ben 9. Günde yapmak istiyordum eşim benden gizli yaparsan hakkım helal drgil dedi . O yüzden direk kana gideceğim 15 inde
Inşallah . Ağrı olması iyyiye isaretmis
10 . Gün olyor demi büyük ihtimal belli olur
Bence 10. Günde kanda çıkarEvet annem yanımda gitmeden sonucu öğrenelim diyoruz
Çıkabilir bence, benim de öyle 10. Gün kan testi istiyorlarKizlar bende cuma test yapsam mi diyorum normal test günüm de cumartesi zaten 10.gün olmuş oluyor 5.gün embriyosu bu arada.
Size katılıyorum Doktorlar zaten istemiyor test yapmamızı o yüzden beklemek sabretmek en doğrusu.Size kaç embriyo transferi yapıldı peki ?ilk deneme miBen de Antalya İVF’de yaptırdım. 5. Gün embriyosu olduğu için tam 10. Günü kan testi istiyorlar. Ben 3. Günü kasığımda ve belimde epey ağrı hissetmiştim. Ara ara minik batmalar olsa da genel olarak ilaçtan diye düşünüyorum. Çünkü hiç belirtisi olmayıp hamile kalan üstelik ikize arkadaşım var. Şu anda da pek bir şeyim yok. Erken test de bazen negatif çıkabiliyor erkenden moralimi bozmak istemedim 3 gün daha dayanırım
Bence 10. Günde kanda çıkar
Hımm, o zaman acaba 2 güncük daha mı beklesenizBu ara Benim kiler 3.gün embriyosu
Benim ilk denemem 1 dondurulmuş embriyo transferi oldu. Sizin ?Size katılıyorum Doktorlar zaten istemiyor test yapmamızı o yüzden beklemek sabretmek en doğrusu.Size kaç embriyo transferi yapıldı peki ?ilk deneme mi
Benim de 2 dondurulmuş embriyo transferiBenim ilk denemem 1 dondurulmuş embriyo transferi oldu. Sizin ?
Ancak ben öncesinde 5 ayda 2 kez dış gebelik geçirdim tüplerim alındıBenim de
Ben de 3 Mart iki adet 5. Gun transferiyim,6.gunum ama adet belirtilerin var yarin da adet günüm.Tutmadi diğer tedavilerim de böyleydi test gunu gelmeden adetim baslardi
Evet tüp bebekti gayet de baslar aslinda cok okudum ben forumda adeti başlayan iki diğer üç denememde adetim başladı,hep belirti basliyor ardından adet oluyorum.Hamilelik ile adet belirtileri bir degil bence.Cogu hamile göğüs şişkinliği yaşıyor bende yok meselaAlla alla nasıl adetiniz başladı eski tedavide? Tüp bebek miydi onlar da? Bu kadar yüksek doz hormon ilacıyla adetiniz başlayamaz ki?
1 mart oldum bende, test günüm cuma ama ben dayanamadım test verdim buğünMerhaba ben 02.03.2021 2 adet 3.Gün embriyo transferi oldum. Benim gibi günleri geçmek bilmeyen arkadaşlar gelin birlikte bekleyelim
Evet tüp bebekti gayet de baslar aslinda cok okudum ben forumda adeti başlayan iki diğer üç denememde adetim başladı,hep belirti basliyor ardından adet oluyorum.Hamilelik ile adet belirtileri bir degil bence.Cogu hamile göğüs şişkinliği yaşıyor bende yok mesela
Benimde test günüm 12 mart ben dayanamadım test verdim kızlar transferimin 9.günü buğünMerhaba kizlar benimde transferim 2 Martta oldu bugun transferimin 5.günü. 2 tane 5.gün embriyosu transfer edildi. Test tarihim 13 Mart inşallah hepimiz pozitif haberlerimizi alip saglikla kucaklarimiza aliriz bebişlerimizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?