02.03.2021 de transfer olanlar birlikte bekleyelim

6. Günden merhaba. Çoğumuz aynı günde transfer olmuşuz . Benimde adet olacakmisim gibi ağrılarım oluyor arada insallah hepimiz pozitif oluruz

İnşallah :) benim 5. günüm. Dünkü adet gibi ağrılarım hafifledi ama çok çok hafif arada devam ediyor. Dünkü fenaydı ama. Tuvalete gidip söküldüm mü diye kontrol ederdim o kadar ilaç altında olmasam :)

Merhaba ben 02.03.2021 2 adet 3.Gün embriyo transferi oldum. Benim gibi günleri geçmek bilmeyen arkadaşlar gelin birlikte bekleyelim
Merhaba benim de 02.03.2021 2 adet 3.gün a kalite embriyo transferi yapıldı.Zor geçiyor günler inşallah hepimizde pozitifi görür ve sağlıkla bebişlerimizi kucaklarımıza alırız sizde belirti var mı varsa neler ?bir de nerede yaptırdınız

Inşallah . Ben izmirde irenbede yaptırdım . Doktorum ümit inceboz çok memnunum kendisinden. Belirtildi olarak rahmine sanki iğne bağırıyorlar gibi oldu bugün çok fazla

Inşallah . Ben izmirde irenbede yaptırdım . Doktorum ümit inceboz çok memnunum kendisinden. Belirtildi olarak rahmine sanki iğne bağırıyorlar gibi oldu bugün çok fazla
Ben Antalya Anadolu hastanesinde yaptırdım benim de birkaç gündür o şekilde ağrılarım vardı bugün hafifledi sanki inşallah bizi bırakmazlar

Kızlar size bir şey soracam 3 martta transferim oldu 3.gün embriyosu. Cumartesi günü kanda beta baktırsam belli olur mu sizce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…