- 27 Kasım 2014
- 3.672
- 3.994
- 333
- Konu Sahibi bebeqimyoldamrc
-
Insallah Canim insallah6. Günden merhaba. Çoğumuz aynı günde transfer olmuşuz . Benimde adet olacakmisim gibi ağrılarım oluyor arada insallah hepimiz pozitif oluruz
6. Günden merhaba. Çoğumuz aynı günde transfer olmuşuz . Benimde adet olacakmisim gibi ağrılarım oluyor arada insallah hepimiz pozitif oluruz
Sanıyorum bunlar ilaçların etkisi hepİnşallah :) benim 5. günüm. Dünkü adet gibi ağrılarım hafifledi ama çok çok hafif arada devam ediyor. Dünkü fenaydı ama. Tuvalete gidip söküldüm mü diye kontrol ederdim o kadar ilaç altında olmasam :)
Sanıyorum bunlar ilaçların etkisi hepresmen zaman geçmiyor
Zaman yaklaştıkça da acaba olmadı mı diye aklıma geldikçe de daralıyorum. Yatmıyorum da öyle. Zaten çalışıyorum öbür türlü çok düşünüyorumValla öyle :) Son 7 gün benim için. Sizin 3 gün kalmış :) Sizinki bitmiş sayılır.
Bendede adet ağrısı gibi oluyordu. Şuan hiç bir şey yok. Cuma günü test günüm. Artık geriye sayıyorum. Son 4 gün. Hayırlı haberler alalım insallah birbirimizden
Benim de bugün dördüncü günüm. 4 Mart'ta tranfer oldum
Zaman yaklaştıkça da acaba olmadı mı diye aklıma geldikçe de daralıyorum. Yatmıyorum da öyle. Zaten çalışıyorum öbür türlü çok düşünüyorum
KesinlikleInsan korkuyor gerçekten ama kaçış yok iyi ya da kötü öğreneceğiz sonucu
Merhaba benim de 02.03.2021 2 adet 3.gün a kalite embriyo transferi yapıldı.Zor geçiyor günler inşallah hepimizde pozitifi görür ve sağlıkla bebişlerimizi kucaklarımıza alırız sizde belirti var mı varsa neler ?bir de nerede yaptırdınızMerhaba ben 02.03.2021 2 adet 3.Gün embriyo transferi oldum. Benim gibi günleri geçmek bilmeyen arkadaşlar gelin birlikte bekleyelim
Merhaba kizlar benimde transferim 2 Martta oldu bugun transferimin 5.günü. 2 tane 5.gün embriyosu transfer edildi. Test tarihim 13 Mart inşallah hepimiz pozitif haberlerimizi alip saglikla kucaklarimiza aliriz bebişlerimizibelirtileriniz var mı peki ?
Merhaba benim de 02.03.2021 2 adet 3.gün a kalite embriyo transferi yapıldı.Zor geçiyor günler inşallah hepimizde pozitifi görür ve sağlıkla bebişlerimizi kucaklarımıza alırız sizde belirti var mı varsa neler ?bir de nerede yaptırdınız
Ben Antalya Anadolu hastanesinde yaptırdım benim de birkaç gündür o şekilde ağrılarım vardı bugün hafifledi sanki inşallah bizi bırakmazlarInşallah . Ben izmirde irenbede yaptırdım . Doktorum ümit inceboz çok memnunum kendisinden. Belirtildi olarak rahmine sanki iğne bağırıyorlar gibi oldu bugün çok fazla
Ben Antalya Anadolu hastanesinde yaptırdım benim de birkaç gündür o şekilde ağrılarım vardı bugün hafifledi sanki inşallah bizi bırakmazlar
Kızlar size bir şey soracam 3 martta transferim oldu 3.gün embriyosu. Cumartesi günü kanda beta baktırsam belli olur mu sizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?