- Konu Sahibi bebeqimyoldamrc
-
Hayir benim test gunum 15 Mart,cile olarak görmüyorum aslinda yorgunum bir çocuğum var neden uğraşıyorum diye sorguladım kendimi herkes iki çocuk sahibi olmak zorunda değil,forumlarda dolaşırken cok da kafam karışıyor bazen.Bugun 6. Gunum test yapsam olumlu olumsuz cikar eminim ama adetimi bekleyeceğim sanirim,cumaya kadar adet olmazsam yaparim kan testi.Ben de bir hamilelik geçirdiğim için biliyorum aslinda hamilelik belirtileri cok farklı...hayirlisi olsun herkesin hakkından.Valla ilk defa sizi duydum progesteron ve östrojeni bu kadar alırken adet gören. Siz deyince de baktım çok çok nadir olarak görülebiliyormuş :)
Hamilelik ile adet belirtileri birebir aynı olmuştu bende. Dış gebelik geçirdim oradan biliyorum. Şiddetli adet görecek gibi ağrılarım vardı. Tek fark adet yoktu. Neyse ki sizin testinize az kaldı. Cuma yapacaktınız sanırım? Çileniz bitiyor 3 gün sonra rahatlarsınız inşallah :)
Sizin regl ye istinaden başka yerde de ilaçlarla kesin olmaz filan yazıyordunuz. Burda artık yazayım dedim :)) bende ilk tüp bebek tedevimde test günüm gelmeden adett günümdü. Adet oldum. Hatta anladım.tutmadığını. teste yine gittim kan verdim sonuç negatif. Yani bünyeden bünyeye değişiyor regl döngüsü bu kadar işleme ve ilaca rağmen günün ise eğer regl ini oluyorsun değişmeyebilirr.Alla alla nasıl adetiniz başladı eski tedavide? Tüp bebek miydi onlar da? Bu kadar yüksek doz hormon ilacıyla adetiniz başlayamaz ki?
Aile hekiminde mi verdin adanaz barkod filan verdilermi belki akşama çıkar sonuç :)Benimde test günüm 12 mart ben dayanamadım test verdim kızlar transferimin 9.günü buğün
Benimde test günüm 12 mart ben dayanamadım test verdim kızlar transferimin 9.günü buğün
Bugün hemsiremle konustum cuma verebilirsin testi dedi kan sulandirici ignem bitiyor çünkü negatif cikarsa bosuna almamis olurum dedim. Cuma yapabilirsin dedi bugün transfer gününü saymazsam 7.günBenimde test günüm 12 mart ben dayanamadım test verdim kızlar transferimin 9.günü buğün
Hadi hayırlısı Sonucu bizimle de paylaşın1 mart oldum bende, test günüm cuma ama ben dayanamadım test verdim buğün
Hayır özel hastaneye verdim sabah alacağımAile hekiminde mi verdin adanaz barkod filan verdilermi belki akşama çıkar sonuç :)
Hep okuyorum diger arkadaşlardan da ertesi güne hatta 2 gün sonraya sonuç alanlar oluyor bizim burda özelde 2 saatte cikiyor sonuç hatta bazen 1 saatte. Insallah guzel haberler alirsin canimHayır özel hastaneye verdim sabah alacağımhamilelik testi 6 ve 8 saat canım öglen verince sabaha kaldı
Tabiki paylaşırımHadi hayırlısı Sonucu bizimle de paylaşın
Ay ne güzelmiş erkenden çıkıyorHep okuyorum diger arkadaşlardan da ertesi güne hatta 2 gün sonraya sonuç alanlar oluyor bizim burda özelde 2 saatte cikiyor sonuç hatta bazen 1 saatte. Insallah guzel haberler alirsin canim
Çok heyecanlı ben bu gece uyuyamazdimTabiki paylaşırım
Ay ne güzelmiş erkenden çıkıyorben sabahı bekleyeceğim maalesef
Bende uyuyamam sanırsamÇok heyecanlı ben bu gece uyuyamazdim
Evet benim hastanede 1 saatte çıkıyorHep okuyorum diger arkadaşlardan da ertesi güne hatta 2 gün sonraya sonuç alanlar oluyor bizim burda özelde 2 saatte cikiyor sonuç hatta bazen 1 saatte. Insallah guzel haberler alirsin canim
İnşallah bu sefer sağlıcakla kucağınıza alırsınızAncak ben öncesinde 5 ayda 2 kez dış gebelik geçirdim tüplerim alındı
Bugün sonucunuz çıktı mıBende uyuyamam sanırsam
Hayır yarın sabah çıkacakBugün sonucunuz çıktı mı
Ayyy inşallah Allah’ın izniyle Allah hepimize nasip etsinİnşallah bu sefer sağlıcakla kucağınıza alırsınız
Ayyy inşallah Allah’ın izniyle Allah hepimize nasip etsin
Ayyy inşallah Allah’ın izniyle Allah hepimize nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?