02.03.2021 de transfer olanlar birlikte bekleyelim

Transfer gununu saymassam 7. Gunku beta degerim 220

12. gun kan tahlili vermemi soyledi ama ben duramadm

dusukmu yuksekmi iyimi bu deger anlayan varmi? Cok heycanliyim allah bu mubarek gun isteyen herkesin kalbindekini versin...
Amin. Maşallah çok iyi çıkmış değeriniz katlanarak artsın İnşallah. Rabbim kucağınıza almayı nasib etsin. 7.gün çok iyi bir değer. Evde idrar testi yaptınızmı? Benim bugün 5.gün idrar testim negatif çıktı 5.gün çift embriyoydu. Rabbim bu mübarek günün hürmetine isteyen herkese evlat nasib etsin ❤

Transfer gununu saymassam 7. Gunku beta degerim 220

12. gun kan tahlili vermemi soyledi ama ben duramadm

dusukmu yuksekmi iyimi bu deger anlayan varmi? Cok heycanliyim allah bu mubarek gun isteyen herkesin kalbindekini versin...
Merhaba sağlıkçıyım az çok anlarım bence sonucunuz gününe göre gayet iyi bir değer.Katlanarak artmasını dilerim.Allah keseyi ve kalp atışlarını görmeyi de nasip etsin inşallah

Yaptim canim evde poztif cikinca kan verdim ins saglikli bi gebeliktr isteyen herkese nasip etsin rabbim

Arkadaslar merhaba, bende 3 mart da transfer oldum 3.gun embriyosu 13 mart test gunum ne zormus beklemek gunler gecmiyor sanki... benimde hic belirtim yok insallah Allah herkese hayirli guzel haberler almayi nasip etsin
Merhaba ben 2 Mart’ta transfer oldum test günüm 14 Mart 12 gün sonra dediler sizin dolayısıyla 15i olmuyor mu? Belirtileri düşünmeyin çünkü bir sürü hormon alıyoruz belirtisiz hamile kalanları okuyoruz burada İnşallah mübarek gün hepimizin dualarını kabul eder Allahım

Bilmiyorum tarih olarak sizden neden farkli ama ben daha once bos gebelik ve 3 tane de kimyasal gebelik gecirdigim icin embriyo icin genetik test yaptirdik 10 yumurtadan sadece 1 tane saglam cikti onu transfer ettiler. Amin insallah kendimle birlikte sizinkileri de heyecanla takip ediyor olacagim

Çok geçmiş olsun ben de normal yolla hamile kalıp 2 kez dış gebelik geçirdim ve tüplerim alındı.O yüzden tüp bebeğe başvurduk İnşallah Allahım gönlümüzden geçeni bizlere nasip etsin

Çok geçmiş olsun ben de normal yolla hamile kalıp 2 kez dış gebelik geçirdim ve tüplerim alındı.O yüzden tüp bebeğe başvurduk İnşallah Allahım gönlümüzden geçeni bizlere nasip etsin
Siz de beni iyi anlarsiniz cok gecmis olsun zor surecler bunlar ancak yasayan bilir ama olsun yeterki sonu güzel olsun da hepsini unutalim insallah mucizelerle amin

Arkadaslar merhaba, bende 3 mart da transfer oldum 3.gun embriyosu 13 mart test gunum ne zormus beklemek gunler gecmiyor sanki... benimde hic belirtim yok insallah Allah herkese hayirli guzel haberler almayi nasip etsin

Senin test tarihin erken ben 2 martta oldum 15 mart test günüm . Inşallah güzel sonuçlar aliriz

Merhaba benim de 2. Denemem 3. Gün embriyosu 2 tane 5 martta transferim oldu hiç belirtiniz felan var mı

Nasıl geçiyor günleriniz belirtileriniz var mı?ben de 2 gündür batma tarzı ağrılar geçti gibi yani çok hafifleşti göğüslerimde sertlik ve şişlik var.Beklemek zor ama az kaldı 3 gün sonra inşallah güzel sonuçlar alalım

Valla bana ilaçlar ağır geldi çok. Transferden beri memede hassasiyet, yorgunluk ve sersemlik hissi devam ediyor. Kramplar adet olacakmış gibi bazı günler var, bazı günler yok. Arada çok iştahım açılıyor. Onun dışında iyiyim :)

Benim de 3 martta oldu transferim, 4 gün kaldı teste :) inşallah peşpeşe güzel haberler veririz :)

Kızlar belirti olarak kasikta batma oluyor . Birden 3 gündür sabah kahvaltısında sonra midem bir garip oluyor. Tabi bunlar psikolojik mi yoksa ilaçlardan mi bilemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…