- Konu Sahibi bebeqimyoldamrc
-
Seninde test tarih yakınmı transferin kaçıncı günündesinAyni şeyi bende fark ettim bende biraz zorlanmaya başladim ama nedenini bilmiyorum
Pardon yazmışsın görmeden yorum yapmısım. İnsallah kat kat kat katlanır değerinizInsallah güzel haberler alirsin canim bende yarin kan vericem insallah artmistir degerim
Aynıyız bende 2 Mart sizin ne zaman test gününüz. Kendime yoldaş arıyorum :))) banada oluyor ateş basması.Kızlar size bir şey soracam dün gece 11 den sonra ateşim çıktı benim vücudum çok sıcaktı ama hani grip veya boğaz enfeksiyonundaki gibi bir ateş değil di çok farklıydı.Gece 2 de 1 parol aldım terledim ve rahatladım şuan çok şükür Bir şeyim yok. Neden oldu sizce? Bu arada 3 martta transferim oldu
Aynı ilaçları kullanıyoruz büyük ihtimalle ama bende yok o belirtiler canım sadece akşamüstü midem biraz bulanmaya başladı iki üç gündürKızlar belirti olarak kasikta batma oluyor . Birden 3 gündür sabah kahvaltısında sonra midem bir garip oluyor. Tabi bunlar psikolojik mi yoksa ilaçlardan mi bilemiyorum
Aynı ilaçları kullanıyoruz büyük ihtimalle ama bende yok o belirtiler canım sadece akşamüstü midem biraz bulanmaya başladı iki üç gündür
Aynen öyle canımAslında belirtiler çok da önemli değil . Hiç belirtisi olmayan da pozitif çıkıyor. Ama tabi biz bir umut arıyoruz
İnşallah canim hemen yaz buraya sonucuPardon yazmışsın görmeden yorum yapmısım. İnsallah kat kat kat katlanır değerinizbende hiç bir belirti yok. Allah'ım bu daralma bende belirti olsun lütfen. Hayırlısıylan insallah
Kızlar 8 martta 5.gun embrıyosu transfer oldum yarın erken gebelık testı yapsam cıkarmı acaba sılıkte olsa
Kızlar 8 martta 5.gun embrıyosu transfer oldum yarın erken gebelık testı yapsam cıkarmı acaba sılıkte olsa
Çikmaz canim boşuna erken yapıp moralini bozma ben 7. Günden sonra kanda çikabilir ancakKızlar 8 martta 5.gun embrıyosu transfer oldum yarın erken gebelık testı yapsam cıkarmı acaba sılıkte olsa
Benim 8. Günde 181 çikti ama geç tutunma olsaydi çikmayadabilirdi en garantisi test gününü beklemek. Hiç dayanamazsan kendini çok strese sokuyosan 7. Veya 8. Gün kan verebilirsinKızlar 8 martta 5.gun embrıyosu transfer oldum yarın erken gebelık testı yapsam cıkarmı acaba sılıkte olsa
Yaaa harikaaa saglikla devam etsin insaallahAynı canım benimde çok dar. Daha öncede yazmıştım transferin ikinci gününden itibaren böyle benimki. Erken gebelik testinde pozitifi gördüm çok şükürTest günümü bekliyorum heyecanla... Eğer ki gerçekten hamileysem ilk belirtim bu vajina daralması diyebilirim
Aynıyız bende 2 Mart sizin ne zaman test gününüz. Kendime yoldaş arıyorum :))) banada oluyor ateş basması.
Merhaba ayni gun transfer olmustuk, test yaptinizmi?Çıkmaz. En erken 8. günde çıkar. Onun da çıkmadığı, 12.gün kanda çıktığı çok insan var. Bence boşuna yapmayın. Gününüzde direkt kan verin.
Kacinci gun embriyosu? Dondurulmusmu tazemi?Ben 3 martta transfer olmuştum canım 12 gün sonra demişti Dr ama ben cumartesi akşam Acilde kan vermeyi düşünüyorum. Transfer günü dahil 11.günüm oluyor zaten
Kacinci gun embriyosu? Dondurulmusmu tazemi?
Benimde 3 mart 5. Gun embr dondurulmus
Banada pzt test gunu 12 gun sora dediler ama hemsire 10 gun sonra aslnda dedi..
Ben dayanamadm evde yaptm 7. Gunde idrarda cikti kan verdm oda cikti..
İns sizinde poztiftir
Kacinci gun embriyosu? Dondurulmusmu tazemi?
Benimde 3 mart 5. Gun embr dondurulmus
Banada pzt test gunu 12 gun sora dediler ama hemsire 10 gun sonra aslnda dedi..
Ben dayanamadm evde yaptm 7. Gunde idrarda cikti kan verdm oda cikti..
İns sizinde poztiftir
Bnde trendyoldan aldim kimse yokken geldi kargomEşim eczacı geçen transfer de bana test getirmişti bu sefer inatla getirmiyor evden de çıkmama izin vermiyor transfer gününden beri annemle kaynanam bekçi gibi başımdalar walla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?