02.03.2021 de transfer olanlar birlikte bekleyelim

Insallah güzel haberler alirsin canim bende yarin kan vericem insallah artmistir degerim
Pardon yazmışsın görmeden yorum yapmısım. İnsallah kat kat kat katlanır değeriniz bende hiç bir belirti yok. Allah'ım bu daralma bende belirti olsun lütfen. Hayırlısıylan insallah

Aynıyız bende 2 Mart sizin ne zaman test gününüz. Kendime yoldaş arıyorum :))) banada oluyor ateş basması.

Kızlar belirti olarak kasikta batma oluyor . Birden 3 gündür sabah kahvaltısında sonra midem bir garip oluyor. Tabi bunlar psikolojik mi yoksa ilaçlardan mi bilemiyorum
Aynı ilaçları kullanıyoruz büyük ihtimalle ama bende yok o belirtiler canım sadece akşamüstü midem biraz bulanmaya başladı iki üç gündür

Ya kızlar transferimin 8. Günü bugün sabahtan beri karın ağrısı çekiyorum adet olcak gibi ama kasık batması falan değil. Kabızlık var ama karın ağrısıyla birlikte stresten olsa gerek bağırsaklarımda hareketlendi. Transferin 6. Gününden beri göğüslerim şiş ve ağrılıydı hatta mavi damarlar belli olmuştu. Ama bugün ağrıda hafifledi. Ağladım ağladım bütün gün yataktan çıkmadım. Bu karın ağrısı adet olacak gibi nereden çıktı böyle yaa

Kızlar 8 martta 5.gun embrıyosu transfer oldum yarın erken gebelık testı yapsam cıkarmı acaba sılıkte olsa

Çıkmaz. En erken 8. günde çıkar. Onun da çıkmadığı, 12.gün kanda çıktığı çok insan var. Bence boşuna yapmayın. Gününüzde direkt kan verin.

Kızlar 8 martta 5.gun embrıyosu transfer oldum yarın erken gebelık testı yapsam cıkarmı acaba sılıkte olsa
Benim 8. Günde 181 çikti ama geç tutunma olsaydi çikmayadabilirdi en garantisi test gününü beklemek. Hiç dayanamazsan kendini çok strese sokuyosan 7. Veya 8. Gün kan verebilirsin

Yaaa harikaaa saglikla devam etsin insaallah

Ben 3 martta transfer olmuştum canım 12 gün sonra demişti Dr ama ben cumartesi akşam Acilde kan vermeyi düşünüyorum. Transfer günü dahil 11.günüm oluyor zaten
Kacinci gun embriyosu? Dondurulmusmu tazemi?
Benimde 3 mart 5. Gun embr dondurulmus
Banada pzt test gunu 12 gun sora dediler ama hemsire 10 gun sonra aslnda dedi..

Ben dayanamadm evde yaptm 7. Gunde idrarda cikti kan verdm oda cikti..

İns sizinde poztiftir

İnşallah canım benimki 2 tane 3.gün embriyosu taze transfer

Eşim eczacı geçen transfer de bana test getirmişti bu sefer inatla getirmiyor evden de çıkmama izin vermiyor transfer gününden beri annemle kaynanam bekçi gibi başımdalar walla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…