- 5 Şubat 2021
- 56
- 31
- 18
- 32
Hayırlı olsunn sağlıkla kucağına almak nasip olur inşallah. Darısı bizlerin başına tez zamandaBugun hastaneye gittim ve kan testi pozitif çıktı. Rabbım şükürler olsun. İnşallah hep böyle güzel devam eder. Haka her şey için erken ama en azından tutmuş. Cok mutlu oldum. Dilerim allahtan siz de ve diğer hanımlar da güzel haberler alır. Sağlıkla kucağımıza alalım İnşallah
Bende hic birsey yokKizlar bugün 7. Günümüz ne var ne yokkkk
Ne zman testbyapcaksinizBende hic birsey yokilk günlerde ki şişkinliğim gazımda kalmadı
Pazar günü test günüm pazar günü kan verecegimNe zman testbyapcaksiniz
Hayırlısı olsun inşallahPazar günü test günüm pazar günü kan verecegim
Amin insallah hepimiz icin en hayirlisini versin rabbimHayırlısı olsun inşallah
Benim 17 Mayıs bendede belirti yok cnmAmin insallah hepimiz icin en hayirlisini versin rabbimsende durumlar nasıl test ne zaman
Hayırlısı olsun canımBenim 17 Mayıs bendede belirti yok cnm
Kizlar benim şimdi tuvalete girdim peceteye sildikce leke geliyor açık renk korkuyorumHayırlısı olsun canımarada cuma günü kan versem mi die dusunuorum sonra vazgeçiyorum
Tutunma olabilir korkmayın. Doktorunuzla gorustunuz muKizlar benim şimdi tuvalete girdim peceteye sildikce leke geliyor açık renk korkuyorum
Yazdimda görmedi aramadimda beklicem biraz daha inşallah tutunmadirTutunma olabilir korkmayın. Doktorunuzla gorustunuz mu
Insallah öyledirYazdimda görmedi aramadimda beklicem biraz daha inşallah tutunmadir
Adet olmam dimi ya erkenden normalde 18 Mayıs adet tarihimInsallah öyledirhaberdar edin bizleride
Zaten ilaclar engelliyor diye biliyorum adeti. Artma var mi lekelenmedeAdet olmam dimi ya erkenden normalde 18 Mayıs adet tarihim
Hayır yok camasirima bulasmiyor epceteye sildikce geliyorZaten ilaclar engelliyor diye biliyorum adeti. Artma var mi lekelenmede
Aklim sende kaldı canım nasılsın doktor döndü müHayır yok camasirima bulasmiyor epceteye sildikce geliyor
Yaa hayır arasammi aramasamiAklim sende kaldı canım nasılsın doktor döndü mü
Arayıp sorun ama bence tutunma olabilir ilacı kullanmayı devam edin der büyük ihtimal yine de arayın içinx eahat etsinYaa hayır arasammi aramasami
Bugün bekliyim yarın ararim bakalım çekindim ya şimdi transferden sonra uyarmislardi çünkü kanama vs olabilir diyeArayıp sorun ama bence tutunma olabilir ilacı kullanmayı devam edin der büyük ihtimal yine de arayın içinx eahat etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?