- 18 Ekim 2021
- 320
- 148
- 33
- 31
Aradimda korkulacak bişey yok genelde yerlesmede olur ama tabiki kesin değil kan testinde çıkar dedi telaş edilecek bişey değil dediArayıp sorun ama bence tutunma olabilir ilacı kullanmayı devam edin der büyük ihtimal yine de arayın içinx eahat etsin
Oh cok şükür insallah güzel sonuçlar alırsınızAradimda korkulacak bişey yok genelde yerlesmede olur ama tabiki kesin değil kan testinde çıkar dedi telaş edilecek bişey değil dedi
Kaçıncı günün bugün canım inşallah öyledirAradimda korkulacak bişey yok genelde yerlesmede olur ama tabiki kesin değil kan testinde çıkar dedi telaş edilecek bişey değil dedi
Bugün 7. Günüm cnm sizinKaçıncı günün bugün canım inşallah öyledirBenim hala adet öncesi yaşadıklarım devam ediyo başlıcak gibi leke falan da olmadı pek umudum yok kendi açımdan
Amin amin amin inşallahOh cok şükür insallah güzel sonuçlar alırsınız
Allah razı olsun. Cok teşekkür ederim Rabbım dileyen herkese nasip etsin. Kalp atışlarını da duyarsam ben tamamım. Ayaklarım yere basmaz artıkAy yaşasın başladı guzel haberler cok şükür masallahay cok sevindimmmm sağlıkla kucağınıza alın minnosunuza
Sanırım bu süreçler hep bir sonraki gelecek güzel günleri sayarak geçecekAllah razı olsun. Cok teşekkür ederim Rabbım dileyen herkese nasip etsin. Kalp atışlarını da duyarsam ben tamamım. Ayaklarım yere basmaz artık
canım yerlesme olabılır mı? takıp eıdyroum sızıKizlar benim şimdi tuvalete girdim peceteye sildikce leke geliyor açık renk korkuyorum
İnşallah oyledir cnmcanım yerlesme olabılır mı? takıp eıdyroum sızı
Günaydınİnşallah oyledir cnm
Hayır yok dün akşam durdu siz nasılsınız naptinzGünaydınnasılsın bugün devam eden bi lekelenme var mi
Cok sevindimH
Hayır yok dün akşam durdu siz nasılsınız naptinz
Benm 17 Mayıs daCok sevindimbende durum stabil.pazar sabahını bekliyorum heyecanla erkenden gidicem tahlile
Konu sahibi arkadaş hamile sanirimmCok sevindimbende durum stabil.pazar sabahını bekliyorum heyecanla erkenden gidicem tahlile
Zaman durdu sankiBenm 17 Mayıs da
Evet bizden baska kimseden ses çıkmıyor diger arkadaslarda durum ne acabaKonu sahibi arkadaş hamile sanirimm
Aynen bende merak ettim sizde belirti varmydiEvet bizden baska kimseden ses çıkmıyor diger arkadaslarda durum ne acaba
Açıkçası uzun süreli belirtilerim yok. Arada belim ağrıyor, bugün sol yumurtaliklarimda kasılma oluyor ara ara birde sürekli açım yemek yiyorum ama açımAynen bende merak ettim sizde belirti varmydi
Hadi hayırlısı az kalmış test gününüzeAçıkçası uzun süreli belirtilerim yok. Arada belim ağrıyor, bugün sol yumurtaliklarimda kasılma oluyor ara ara birde sürekli açım yemek yiyorum ama açım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?