08.02.2022 transfer olanlar beraber bekleyelim🤱🏻🌼💐

Allahım inşallah kasık ağrısı belirtidir, test için hastanede polikliniğemi giriş yapıyorsunuz, yoksa direk gidip hamilelik testi mi yaptırıyorsunuz. İlk denemem olduğu çok belli değilmi

Allahım inşallah kasık ağrısı belirtidir, test için hastanede polikliniğemi giriş yapıyorsunuz, yoksa direk gidip hamilelik testi mi yaptırıyorsunuz. İlk denemem olduğu çok belli değilmi
Direk kan testi istiyorum ben devletse acilden isteyebilirsin

Kizlar insallah kanda da pozitif cikip degerimiz guzel artarsa ilac sureci nasil olacak bileniniz var mi progestan devam eder sanirim ama estrofem devam edecek mi acaba

Ben şuan progestan kulanıyorum canım ilerki süreçte ne kullanılır bilmiyorum estrofemi çoktan bıraktım zaten . Herkesin tedavisi süreci farklı sanırım

Günaydın kızkardeşlerim 10. Güne geldik nihayet ben hala evde test yapmadım, zor dayandımyarın sabah kan testine gidicem artık tek belirtimde kasık ağrısı oldu başka hiç birşey yok

Kızlar tahlil verdiniz mi ? Bende verdim eve geldim ama adet oldum olacam öyle ki yoğunlaştı lekelerim açık pembeden açık kırmızı oldu . Sanırım sonucun negatif olacak Pozitif sonuç alanları şimdiden tebrik ederim sağlıkla kulaklarına almak nasip olsun Negatif olanlar icin de üzülmeyin hayırlısı olsaydı olurdu diyorum Hepinizi tanımak güzeldi birbirimize yoldaş olduk

Benim de 8.gün idrarda erken gebelik negatif çıktı.yarın kan vermesem ne olur

Canım kan tahlili ver mutlaka bende test yaptim8.gun negatif çıkmıştı ama mutlaka söylenen tarihte kan vermek gerekiyor adet görüp kalanlar bile var canım umudunu yitirme bazen idrarda negatif kanda pozitif oluyor . Kan tahlili kesin sonuc oyuzden umutsuz olma hayırlısı olsun hakkında canım benim dilerim birgün herkes hayallerine kavuşur yillar sonra buraya yazdiklarimiz tatlı bir ani olarak kalır Rabbim hepimizin gönlünün muradını versin inşallah

Bu gün kan testine gidicem 11. Günüm dualarınızı eksik etmeyin. Göğüslerim sert grrgin ve koltuk altından acıma damarlanma var inşallah bu bir belirtdir. Buna sığınıp test yaptırıcam çok korkuyorm

İnşallah herkesten güzel haberler alırız, dualarımdan hayırlısını eksik etmiyorum hem bizim için hem mucizemiz için en hayırlısı oldun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…