BenYarın test günüm. K Kircicegiii inde yarın test günü. Yarın kan testine gidecek baska varmı
Allahım inşallah kasık ağrısı belirtidirAynı gün.sabahtan giderim ben
Aslında kızıma hamileyken hiç belirtim olmadı taze embriyo olduğu halde.hiç tedavi olmamış gibiydim.bakalım sonuç nasıl olacak.
Gebelik belirtim adetim geçtiğinde testten sonra başladı ilk belirtilerde kasık ağrısıydı
Direk kan testi istiyorum ben devletse acilden isteyebilirsinAllahım inşallah kasık ağrısı belirtidir, test için hastanede polikliniğemi giriş yapıyorsunuz, yoksa direk gidip hamilelik testi mi yaptırıyorsunuz. İlk denemem olduğu çok belli değilmi
Hayirli olsun rabbim saglicakla kucaginiza almayi nasip etsinKızlar 8 subat 5.gün embriyosu transfer edildi bana bugun test günümdü sabahtan testimizi yaptırdık pozitifi gördük Allah isteyen herkese nasip etsin
Cumartesi olduğu için özel hastaneye gitcem mecburenDirek kan testi istiyorum ben devletse acilden isteyebilirsin
Amin canim Allah razi olsun hepimize hayirlisyla guzel sonuclar nasip etsin rabbim insallahCanım senin adına çok sevindim inşallah sağlıkla kucağına alırsın
Ben bekleyeceğin sanırımYani çok beklemek istiyorum ama başarabilir miyim emin değilim
Bende tam tersi estrofem devam progestanı bıraktırdılarBen şuan progestan kulanıyorum canım ilerki süreçte ne kullanılır bilmiyorum estrofemi çoktan bıraktım zaten . Herkesin tedavisi süreci farklı sanırım
Ben gidicemYarın test günüm. K Kircicegiii inde yarın test günü. Yarın kan testine gidecek baska varmı
Sonucun çıktı mı canımSabah 8 de tüp bebekde olurum inşallah hayırlı sonuçlar olsun herkes adına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?