08.02.2022 transfer olanlar beraber bekleyelim🤱🏻🌼💐

Gozunuz aydin allahim tamamina erdirsin insallah sagliklabel agrisi yasadinizmi pozitif olanlardan bel agrisini cok duydumda

Gunaydin bende sehir disinda yaptirdim transfer sonrasi 2 saat hastanede yattim sonra evimize donduk 2 saat yolculuk yaptik doktorum sıkıntı olmaz dedi

Gozunuz aydin allahim tamamina erdirsin insallah sagliklabel agrisi yasadinizmi pozitif olanlardan bel agrisini cok duydumda
Teşekkürler. Adet belirtileri oldu bel ağrısı hafif , göğüs hassasiyeti , alt karında ağrı ve batmalar

Merhaba kızlar bende bugün sabahtan transfer oldum yalnız aklıma birşey takıldı sizlerde sormak istedim benim transfer sonrası hemen ayağa kaldırdılar odaya yürüyerek gittim ama okuyorum sedye ile falanda giden varmış sizler nasıl gittiniz acaba ?

Beni transfer biter bitmez ayaklarımı uzatıp 10 dk falan işlem yapılan yerde yatırdılar. Sonra tekerlekli sandalyeye odaya götürdüler. Orda da 2 saat hiç kalkmadan yatırdılar

Ben transfer sonrasi 5 10 dakika yattim orda sonra yattigim ameliyat masasinin bitisigine sedye getirdiler surunerek sedyeye gectim sedyeyle odaya gittim 2 saat yattim.ama doktorum bana orda japonlar transfer masasindan kalkip yuruyerek hastaneden cikarirlar cokta basarililar yatmanin kanitlanmis hic bir etkisi yok dedi.sadece icimiz rahat etsin diye yatiriyorlar bence bizi aklini hic bulandirma doktorun risk oldugunu dusunse yatirirdi

Merhaba kızlar 7 si transferim olmuştu bugün doktorum kan testi vermemi istedi ilaç düzenlemesi için, normalde progestan fitil kullanıyordum şimdi hem fitil hem iğneye geçtim siz nasıl kullanıyorsunuz?

Merhaba kızlar 7 si transferim olmuştu bugün doktorum kan testi vermemi istedi ilaç düzenlemesi için, normalde progestan fitil kullanıyordum şimdi hem fitil hem iğneye geçtim siz nasıl kullanıyorsunuz?
Ben transferden 5 gun once progestan fitil gunde 3 tane progestan igne gunde 1 tane baslamistim.hala devam ediyorum canim

Opu sonrası lutinus, progestan tb günde 1 kere. İğne de 2 günde bir başlamıştı. Şimdi aynı devam ediyor. Birde estrofem günde 3 kez ekledi transfer sonrası.

Çok sağol canım içim rahatladı

Benimde transfer edilen yerde 10 dakika yattım, sonra hasta bakıcıları yan sedyeye taşıyarak aldılar. Sedye ile odama gittim 45 dakika ayakları uzatmış bir şekilde yattım. Geri kalan süre zarfında yine yatakta dinlenerek geçirdim. Her yerde farklı oluyor demekki ben ilk defa duydum. Ama kalbinizi ferah tutun. Olacagı varsa Allah isterse hersey nasip kısmet oluyor

Bende adetin 4. Günü ilaçlara basladım. 1 hafta sonra fitil kullandım. Transferden 1 gün öncede iğnelere basladım

Çok geçmiş olsun canım dikkat et kendine herhangi bir temaslı filan değilsin dimi
Hoşgeldin amin insallah

Karın ağrısı falan oluyor mu sizde? Vücudumu dinlemek istemiyorum ama arada karnıma ağrı giriyor. Gerçi bir sürü ilaç kullanıyoruz. Olması normaldir herhalde.

Yeni geldik eve. Bende şehirdışından yaptırdıgım için evime çok sükür geldim, dinleniyorum suan da sen nasılsın
Iyi yapmmisin canim evinde daha rahat edersin.bende iyiyim yat kalk evde dolas ayni.bugun agrim yoktu yeni yeni kasiklarima agri girmeye basladi yine baska da birsey yok simdilik

Karın ağrısı falan oluyor mu sizde? Vücudumu dinlemek istemiyorum ama arada karnıma ağrı giriyor. Gerçi bir sürü ilaç kullanıyoruz. Olması normaldir herhalde.
Bende oliyor canim dun 3saat falan surdu bugun ye i basladi kasiklarimda hafif bir agri var bacaklarima dogru inen bir agri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…