09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

bu mahkeme tarihimi açıklanma mı?şimdi bana ne zmn boşandın derlerse evden gittiğim tarihimi söyliyim, mahkeme mi yoksa kesinleşme mi.
ne önemli

piyooooo yardın beni yinee deli kız :)))
Resmi ve gayriresmi diye ikiye ayırırsın tarihleri :))))))))

piyooooo yardın beni yinee deli kız :)))
Resmi ve gayriresmi diye ikiye ayırırsın tarihleri :))))))))

ben kafama göre ocak yada şubat diyorum. bazen hepsini açıklıyorum. ama bana göre ayrıldığımda bitti oda ocaktır

Ben evden 15 eylülde ayrıldım ona bakarsan Kararın cıktığı tarih bu. İki celse görüldü biri ekim ortası diğeri aralık sonu işte

ben kafama göre ocak yada şubat diyorum. bazen hepsini açıklıyorum. ama bana göre ayrıldığımda bitti oda ocaktır

bi laf varya hani,
giden gitmiştir gittiği gün bitmiştir, ben gideni değil giden beni kaybetmiştir, o hesap aslında

ciddimisin pers işi biliyormu ??

sorun olmaz heral

cv yollasın sana sende bana attır
büro yönetimi mezunu canım. ama belediyede ik işi yaptı bi süre. sorayım ben bi atayım sana. özelden mailini atsana bana canm unuttum ben sneinkini :)
bi laf varya hani,
giden gitmiştir gittiği gün bitmiştir, ben gideni değil giden beni kaybetmiştir, o hesap aslında

aynen bebeğim. sabahtan beri yazıp duruyo halaa. yallan mallah diyorum kar etmiyor

fallen aradım dışardaymış şu anda brazdan atıcam dedi. 3.5 yıl yapmış ik işi. öperim şekerim seni. mailini bekliyorum

bir özet istesem...........

bir özet istesem...........

hepsine yetişemedim ama;

cute hamile olabilirmiş. tohumlar ekilmiş.

elmayranın konuştuğu biri varmış. bankacı 6 ay evli kalmış boşanmış kardeşinin arkadaşı.

gofretto yoğun çalışıyor.

çekirge pazar mükellef kahvaltı hazırlamış ve yapmış ramazan geliyor diye.

asyalının bebeği erkekmiş isim bakıyorlardı.

sovr elmy i çok özlemiş.

aklıma gelenler bunlar

birde fallen ın ataşehirde bi yere ik biler personele ihtiyacı varmış. benim ark önerdim cv göndercek bende fallen a atacağım.

sende hoşgelsin anllat bakayım nevar ne yokk?

elmayranın konuştuğu biri varmış. bankacı 6 ay evli kalmış boşanmış kardeşinin arkadaşı.

Evet
Fiziği düzgünmüş
Otoparkçı gibi kelli felli değilmiş
Medyumda tanışmışlar, artık daha normal yerlere gidiyolarmış bi de mesajlaşıyorlarmış

Hala mı yazıyor bu ne cüret

oo hele dün aradı. nerdesin telin niye kapalıydı falan bildiğin hesap soruyor sanane dedim ilk. hala söyle çabuk falan dedim sevgilimleydim suratıma kapattı.
bugün hala mesaj atıyor ama. vay efendim erkek olsa bunu ararmışta bilmem neymişte. sevgilim yokmuşta

Bence cevap bile verme
Arasın yazsın dursun

günaydın arkadaşlar:) hepinize hayırlı gün ve hayırlı bir hafta dilerim.yine geldik işe :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…