bu mahkeme tarihimi açıklanma mı?şimdi bana ne zmn boşandın derlerse evden gittiğim tarihimi söyliyim, mahkeme mi yoksa kesinleşme mi.
ne önemli
Ben evden 15 eylülde ayrıldım ona bakarsanKararın cıktığı tarih bu. İki celse görüldü biri ekim ortası diğeri aralık sonu işte
Kızlar personel işleri bilen eleman lazım
1500-2000 arası maaş vericek ataşehir tarafında
var iş araya kimse ?
ex yüzündemi 2 dava görüldü elmiş
piyooooo yardın beni yinee deli kız :)))
Resmi ve gayriresmi diye ikiye ayırırsın tarihleri :))))))))
kapalı çalışılıyormu ark var o tarafta
Ben evden 15 eylülde ayrıldım ona bakarsanKararın cıktığı tarih bu. İki celse görüldü biri ekim ortası diğeri aralık sonu işte
ben kafama göre ocak yada şubat diyorum. bazen hepsini açıklıyorum. ama bana göre ayrıldığımda bitti oda ocaktır
bi laf varya hani,
giden gitmiştir gittiği gün bitmiştir, ben gideni değil giden beni kaybetmiştir, o hesap aslında
....................
büro yönetimi mezunu canım. ama belediyede ik işi yaptı bi süre. sorayım ben bi atayım sana. özelden mailini atsana bana canm unuttum ben sneinkini :)ciddimisin pers işi biliyormu ??
sorun olmaz heral
cv yollasın sana sende bana attır
bi laf varya hani,
giden gitmiştir gittiği gün bitmiştir, ben gideni değil giden beni kaybetmiştir, o hesap aslında
büro yönetimi mezunu canım. ama belediyede ik işi yaptı bi süre. sorayım ben bi atayım sana. özelden mailini atsana bana canm unuttum ben sneinkini :)
aynen bebeğim. sabahtan beri yazıp duruyo halaa. yallan mallah diyorum kar etmiyor
bir özet istesem...........
elmayranın konuştuğu biri varmış. bankacı 6 ay evli kalmış boşanmış kardeşinin arkadaşı.
aynen bebeğim. sabahtan beri yazıp duruyo halaa. yallan mallah diyorum kar etmiyor
Hala mı yazıyorbu ne cüret
oo hele dün aradı. nerdesin telin niye kapalıydı falan bildiğin hesap soruyor sanane dedim ilk. hala söyle çabuk falan dedim sevgilimleydimsuratıma kapattı.
bugün hala mesaj atıyor ama. vay efendim erkek olsa bunu ararmışta bilmem neymişte. sevgilim yokmuşta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?