09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

birde fallen ın ataşehirde bi yere ik biler personele ihtiyacı varmış. benim ark önerdim cv göndercek bende fallen a atacağım.

sende hoşgelsin anllat bakayım nevar ne yokk?

bende şimdi bir arkadaşla sağlık bakanlığını konuluyorduk.maaşı daha iyiymiş ve ben seçmemiştim.sanki sorunlu bir kurum gibi kalmış aklımda.ona uzuldum biraz.sabah fizik tedavi var.onun dışında ayrıca bir şey yok.

bızım sayfaya tatuılden bıraz resım ekledım :)

İyi ki de secmemişsin. Kadrolaşmanın, mobbingin en baskın ve gözle görülür olduğu yerdir. Döner sermayesinden baska bir numarası yok.

Maşallah çok güzelsiniz
Daha nice yıllara tatillere inşallah

Yarın ramazan diye öküz gibi yedim midem ağrıdı hayır oruc da tutmuyorum ben niye telaş ettiysem

Bir..
İki ..
Üç ..
Tıp ..
Sustum ..
En “ VaV “ hâlimle “ sana sevdana “ sustum ..

Çünkü SEN;
“ Umut “ oldun ” VaV “ hali yalnızlığıma ..
“ Elif “ oldun “ canı “ sende saklı yarınlarıma ..
“ Gül “ oldun dalında “ Cennet “ yazılı kavuşmalarıma ...

Kestane kebap acele cevap

Evet
Fiziği düzgünmüş
Otoparkçı gibi kelli felli değilmiş
Medyumda tanışmışlar, artık daha normal yerlere gidiyolarmış bi de mesajlaşıyorlarmış

:))))
Bazı ünlüler hani sevgilimle falcıda tanıştım diyorlar ya elmişde sosyetedekiler gibi :)

Medyum neler demiş can alıcı bişey sölemişmi peki ?

harikaaa yaaaaaaa

:))))
Bazı ünlüler hani sevgilimle falcıda tanıştım diyorlar ya elmişde sosyetedekiler gibi :)

Medyum neler demiş can alıcı bişey sölemişmi peki ?

Söyledi söyledi :) 2014 ekimde hamile kalıcan dedi ben de ortada adam olmadığına göre havuzdan ya da hamamdan dedim
ne medyu mu ayol?

abla kızılayda bi adam, elini tutuo transa geciyo fln

canım resimler çok güzell Maşallah size

Hangi oteldi sarımsaklıdamı kaldınız ?

dip. not: sarı saç yakışıyor sana

Söyledi söyledi :) 2014 ekimde hamile kalıcan dedi ben de ortada adam olmadığına göre havuzdan ya da hamamdan dedim

abla kızılayda bi adam, elini tutuo transa geciyo fln

eee medyum tamam diğeriyle nasıl tanıştınız

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…