eee medyum tamam diğeriyle nasıl tanıştınız
Kardeşimin iş yerinden arkadaşı onlar da gelmişler orda tanıştık. Muhabbet ettik biraz, ertesi gün numramı istemiş öyle işte :)
Kardeşimin iş yerinden arkadaşı onlar da gelmişler orda tanıştık. Muhabbet ettik biraz, ertesi gün numramı istemiş öyle işte :)
hmmm iyi iyi
begendin mi bari, pul koleksiyonu varmıymış
hee bağlantı olması güzel daha çok güven teşkil eder ama tabi belli olmaz bu ousların çakallıklarını :)
senin bacı bankacımı elmoo
Onun yok da benim var koleksiyonumben göstericem
Hoş cocuk, sohbeti de güzel, sıkmıyo, gereksiz iltifatlar etmiyo, nerde durması gerektiğini biliyo :)
Onun yok da benim var koleksiyonumben göstericem
Hoş cocuk, sohbeti de güzel, sıkmıyo, gereksiz iltifatlar etmiyo, nerde durması gerektiğini biliyo :)
sevindim kız.böyleleri ile iyi kafa dağıtılır hatta hayal bile kurdurur insana :102:
Damdan düşenin halinden damdan düşen daha iyi anlıyor Elmiş
İnşallah güzel bir başlangıç olur,
Çoluk çocuk varmı ous adayında ?
Yok cnm, 6 ay evli kaldık dedi, ben onun adını duymuştum zaten daha önce, 1 yılda da bosanmıslar. Şiddetli gecimsizlik :) Sen neden boşandın dediboyun fıtığı dedim nasıl yani dedi, boynuzlarımı kaldırmadı boynum dedim koptu cocuk
Yok cnm, 6 ay evli kaldık dedi, ben onun adını duymuştum zaten daha önce, 1 yılda da bosanmıslar. Şiddetli gecimsizlik :) Sen neden boşandın dediboyun fıtığı dedim nasıl yani dedi, boynuzlarımı kaldırmadı boynum dedim koptu cocuk
ahahah :) okurken bende diyorum ne fıtığııııı :))))
Allah belanı vermesin emi
boyun fıtığı
Seni terliğin tersiyle dövücem! Noktalavista dedim sana görüp gülmedin
güremedim onu ben yanlış yere yazmıştım silemedim ondan noktaladım:
Yalan mı abla, yıktı dağıttı bu hayat biziiiii :) saclarında beyaz var dedi, aa evet dip boyam gelmiş dedimYok boyama cok asil duruyo dedi :) saclarıma yıldız düşmüş koparma anneme bağladım hemen ben de
direk asılmış kız, çok asil felan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?