09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

Kardeşimin iş yerinden arkadaşı onlar da gelmişler orda tanıştık. Muhabbet ettik biraz, ertesi gün numramı istemiş öyle işte :)

hee bağlantı olması güzel daha çok güven teşkil eder ama tabi belli olmaz bu ousların çakallıklarını :)
senin bacı bankacımı elmoo

hmmm iyi iyi

begendin mi bari, pul koleksiyonu varmıymış

Onun yok da benim var koleksiyonum ben göstericem

Hoş cocuk, sohbeti de güzel, sıkmıyo, gereksiz iltifatlar etmiyo, nerde durması gerektiğini biliyo :)

hee bağlantı olması güzel daha çok güven teşkil eder ama tabi belli olmaz bu ousların çakallıklarını :)
senin bacı bankacımı elmoo

Evet cnm yapıkredide ama sigorta bölümünde bireyselde değil

Hoş cocuk, sohbeti de güzel, sıkmıyo, gereksiz iltifatlar etmiyo, nerde durması gerektiğini biliyo :)

sevindim kız.böyleleri ile iyi kafa dağıtılır hatta hayal bile kurdurur insana :102:

Son düzenleme:

Damdan düşenin halinden damdan düşen daha iyi anlıyor Elmiş
İnşallah güzel bir başlangıç olur,
Çoluk çocuk varmı ous adayında ?

Damdan düşenin halinden damdan düşen daha iyi anlıyor Elmiş
İnşallah güzel bir başlangıç olur,
Çoluk çocuk varmı ous adayında ?

Yok cnm, 6 ay evli kaldık dedi, ben onun adını duymuştum zaten daha önce, 1 yılda da bosanmıslar. Şiddetli gecimsizlik :) Sen neden boşandın dedi boyun fıtığı dedim nasıl yani dedi, boynuzlarımı kaldırmadı boynum dedim koptu cocuk

ahahah :) okurken bende diyorum ne fıtığııııı :))))

Allah belanı vermesin emi

Allah belanı vermesin emi

Yalan mı abla, yıktı dağıttı bu hayat biziiiii :) saclarında beyaz var dedi, aa evet dip boyam gelmiş dedim Yok boyama cok asil duruyo dedi :) saclarıma yıldız düşmüş koparma anneme bağladım hemen ben de

direk asılmış kız, çok asil felan

Ben lise 1 den beri calısıyorum. her yaz calısırdım. Şimdi benim bir minnak odun erkek kardeşim var 16 yasında acaba onu da part time bi işe yerleştirsem mi yaa. yatıyo evde akşma kadar, sıkılıyo da :S

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…