Bizde sebepsiz yere oynanmaz demek siz deli misiniz demk zaten ama anlamıyolar
Sürekli sende gel oynayalaım diyolar
bi de birbirine gaz veriyolar göbek atarken
Ohhh maşallah diye
Biizm evde değil de kendi evlerinde ve kardeşlerinin evinde öyleler hep
canım unutmuşum ahanda bi solukta yazdım vallacanım gerçekten ben artık onunla olmak istemiyorum. triplerinden bıktım. çarş görüşelim dedi olmaz dedim arkadaşımla buluşucam vay efendim dgünüymüş plan yapmamışım bunu söylemem bile ayıpmış arkadaşımla buluşucam diye. dedim unuttuğun bişey var. biz karı-koca değiliz. gene trip gene trip bıktım valla saçma hareketlerinden. iyiki de boşandım
kaybettikten sonra anlamış değerimi çok pişmanmış. o mahkemeye ayaklarım kırılsaydıda gelip evet demeseydim diyor. zaten benden yüz bulsaymış boşanmak istemiyorum diyecekmiş çok sertmişim. aman açıklaması olsa kaç yazar. gerçekten sildim bitti artık. evet bazen çok özlüyorum unutamadımda ama mantığıma uygun gelmiyor. ben onunla yapamam. kimse değişmez belli bi yerden sonra. oda evlenmeye ikna edene kadar iyi olacak. sonra gene aynısı olacak. tıpkı eski günlerdeki gibi
Bende çok şok oldum
Ama bi de uzun uzadıya oynuyolar ya
Sonra gülme geliyo bana
Tutmaya çalışıyorum kendimi belli olmasın diye
Bizde sebepsiz yere oynanmaz demek siz deli misiniz demk zaten ama anlamıyolar
Sürekli sende gel oynayalaım diyolar
bi de birbirine gaz veriyolar göbek atarken
Ohhh maşallah diye
Biizm evde değil de kendi evlerinde ve kardeşlerinin evinde öyleler hep
Ben bi yemek yiyip gelcem
Belki sonra şirkette göbek atarım
Hoşça kalın
saolasın ablam teşekkür ederim. abla diyorum ama hem tanışmadık hemde çekirge de abla diyor diye
ben seni çok seviyorum ama
Görüşürüz cekirgeeee
harika oldu
Sen de bana ver bi bakalım
Satar mıyım la ben seni
Bana neden gelmiyosunuz! Lamb bana gelir kaplumkurbaga yaparım ona
Elinden zehir olsa yeriz ki senin ama şimdi konuştuk, tatlı yemicez artık
hoşgeldin bizi unutun sandımdı
yok ay unuturmuyum bilgisayarım yok giremiyorum her zaman
hamile arkadaşlarımdan birinin erken doğum tehdidi varmış o izin aldı gitti onun masasına oturdum şimdilik, bebeğin suyu azalıyomuş nedense
hoşgeldin Nemiş
naber canım
bizimde bı yakınımızın öyle oldu erken doğum yaptırdılar inşallah sorunsuz doğurur
iyidir balım eltim hortladı onunla uğraşıyorum gene
iyidir balım eltim hortladı onunla uğraşıyorum gene
canım işte bu soruya verilecek klasik bir cevabım yok. ama klasiklerden en uygunu şiddetli geçimsizlikSizin boşanmanızın ana teması neydi?
canıma slında görüşme sebebim sürekli iş telefonundan araması ve işe çiçek göndermesiydi. buradaki insanlara mahçup oluyorum. tel çalınca bizim bölüm 10 kişi başkan ve müfettişler hepsi görüyorlar. hep biri açıp yok diyor ama bi yere kadar. mahcup oluyorum başkana iş ve özel hayat karışıyor diye. bi buluşalım aramiycam dedi. bulıştum bugünde aramadı hiç.canım sen onunla nıye hala görüşüyosun aklını çelmesı için ona fırsat verıyosun farkındamısın
görüştükçe senın üzerinde hak ıdda edecek ve sen asla yenı bı hayata başlıyamıycaksın yenı hayattan kastım illa bır erkekle olan hayat değil sen bı travma atlattın iyleşmen gerkıyor belkıde bı sure bunalıma gırersın yada daha kolay atlatırsın kişiden kişiye değişirde sen bu sürece bıle başlayammışsın daha kendı hayatından çalıyorsun piyo
canım kötülüğü olmadı aksine çokta iyiliği oldu. ama karakterlerimiz zıt. onu tanısan çok iyidir beni tanısan (övünmek gibi olmasınPiyonist eski eşin ne hakla trip atıyo sana
Sen onun doğum gününü kutlasan garip olur, kutlamaman çok normal ki
O senin hayallerini yıkan biri, sevmeyi bırak nötr bile olamazsın kötülüğü dokunan biri sana çünkü
piyo boşandığın eşinle mi görüşüyosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?