şükrediyorum uzak olduğuma ben onunla evlilik yıldönümümü kutlarım akıl var mantık var
i
bu ara para denkleştirmemiz lazım babama kredi çekicez birikmişimizin üstüne,eltimlerinde borcu var vermicekler heralde kardeşimde diyoki 1000 liralık telefon kullanıyo senin elti bi zahmet borcunuda ödesin
kaynbolunca nasıl bulunuyor bılmıyorum ama ben kullanıcı kontrol panelınden açıp orda seçeneklerı düzenle var ordan mesaj edıtoru var sayfanın aşalarında onu standarta ayalardım ldu
eşinde baban da, inatla ve sinirle aldığın bir karar sanıyorlar, hep konuştuk seninle kuzum, 2 ayrı iyi insansınız ama evlilik çatısı altında huzurunuz yok, keşke herşeyin düzelebileceğine inansanda dönsen. Ama insanları değiştirmek çok zor,
Senin sorunun başkasına göre nimet, bu sebeplerle yuva yıkılırmı diye millet gülüyodur belkide, eskiler neler çekmiş ya,
Alkol, kumar, aldatma, şiddet yok diye kimse kendini mükemmel sanmasın, bunlar zaten olmaması gereken temel şeyler.
Huzurlu evinden kimse ayrılmak istemez helede bir kadın asla....
Elooooo bedavaya getirdin varyaaaa estetik gibi oldu demiii
yok ay unuturmuyum bilgisayarım yok giremiyorum her zaman
hamile arkadaşlarımdan birinin erken doğum tehdidi varmış o izin aldı gitti onun masasına oturdum şimdilik, bebeğin suyu azalıyomuş nedense
iyidir balım eltim hortladı onunla uğraşıyorum gene
canım işte bu soruya verilecek klasik bir cevabım yok. ama klasiklerden en uygunu şiddetli geçimsizlik
canım anlaşamıyorduk bir çok konuda, kız arkadaşlarımla bile görüşemezdim, sürekli kendi akrabaları ailesi ve arkadaşlarıyla görüşmek zorunda bırakırdı beni, hep onun dediği olurdu, bana sen karışma derdi falan bazı konularda bende ezikmiyim lan ben ezikmiyim dedim. açtım boşanma davasını. açtıktan 1 hafta sonra da evden taşındım ev tuttum kendime falan filan...
canıma slında görüşme sebebim sürekli iş telefonundan araması ve işe çiçek göndermesiydi. buradaki insanlara mahçup oluyorum. tel çalınca bizim bölüm 10 kişi başkan ve müfettişler hepsi görüyorlar. hep biri açıp yok diyor ama bi yere kadar. mahcup oluyorum başkana iş ve özel hayat karışıyor diye. bi buluşalım aramiycam dedi. bulıştum bugünde aramadı hiç.
canım kötülüğü olmadı aksine çokta iyiliği oldu. ama karakterlerimiz zıt. onu tanısan çok iyidir beni tanısan (övünmek gibi olmasın) mükemmelim. şaka bi yana yani ikimizinde iyi kötü yanları var. ama ikimizde çok baskınız. ben bir süre katlandım alttan alayım dedim ama ne sonu geliyor ve ben huzurlu olmak için susuyorum ama daha huzursuz oluyorum bana nasıl öyle der diye. olmadı işte.
canım dün görüştüm ama sürekli değil. 1 defaya mahsus.
Olması gereken şeyler olduğunda nasıl da gökten nur yağmış saymamızı istiyorlar değil mi
eşinde baban da, inatla ve sinirle aldığın bir karar sanıyorlar, hep konuştuk seninle kuzum, 2 ayrı iyi insansınız ama evlilik çatısı altında huzurunuz yok, keşke herşeyin düzelebileceğine inansanda dönsen. Ama insanları değiştirmek çok zor,
Senin sorunun başkasına göre nimet, bu sebeplerle yuva yıkılırmı diye millet gülüyodur belkide, eskiler neler çekmiş ya,
Alkol, kumar, aldatma, şiddet yok diye kimse kendini mükemmel sanmasın, bunlar zaten olmaması gereken temel şeyler.
Huzurlu evinden kimse ayrılmak istemez helede bir kadın asla....
Piyo hoş gör babanı. Senin tanıdığın ex'le, onların tanıdığı bir değil sonuçta.
Sen aynı evin içinde yaşanıp yaşanmayacağını, bir ömür geçip geçmeyeceğini
kendi yönünden görüyorsun. Onlar da tek olaya odaklanıyor. Alttan alınabileceğine
inanıyor, hoşgörü diyor. Ama sen kendini biliyorsun, ona göre yaşa. :129:
eltinde 1.000 tl lik tel mi var nemiş ?
ay çalışan insanım gereksiz diye almıyorum, insanın aklı ne kadar kıtsa o kadar mutlu oluyor..
yani , illa adam aldatacak,
ağız burun kırıp şiddet uygulayacak
kumardan başını kaldırmayacak
içip içip eve gelmeyecek
Ancak öyle boşanma hakkın olabilir :)
Gofretto, bizzat sektörün içindeyim, iş görür ama ucuz bir telefon kullanıyorum.
Takip etmeye kalksam kafayı yerim. 2000 lira verip aldığım telefonda x özellik
yok, 500 liralık cihazda var diye katliam yaparım
katieee teşekkürler
eltinde 1.000 tl lik tel mi var nemiş ?
ay çalışan insanım gereksiz diye almıyorum, insanın aklı ne kadar kıtsa o kadar mutlu oluyor..
yelkencim teknolojiyi takip etmek imkansız hergün yeni bişey çıkıyor bir teli en az 3 sene kullanırım bozulmadan değiştirmem,
günah yazık yaa, sanki noal baba bize getiriyor :)
ayıptır söylemesi, 15 senedir tel kullanıyorum 5. i telim şuan kullandığım :) 2 senedir benimle bide...
o nası fantezıyaa noel babamı getırıyo bıze teli
benımde hiç merakım yok sadece laptop ıstıyorum çünkü pcmı heryere götüremıyorum
altın bulmuş gıbı sevındım demibende çok sevınmıştım bulunca şu çirkinlerı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?