09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

bu ara para denkleştirmemiz lazım babama kredi çekicez birikmişimizin üstüne,eltimlerinde borcu var vermicekler heralde kardeşimde diyoki 1000 liralık telefon kullanıyo senin elti bi zahmet borcunuda ödesin

Piyo hoş gör babanı. Senin tanıdığın ex'le, onların tanıdığı bir değil sonuçta.
Sen aynı evin içinde yaşanıp yaşanmayacağını, bir ömür geçip geçmeyeceğini
kendi yönünden görüyorsun. Onlar da tek olaya odaklanıyor. Alttan alınabileceğine
inanıyor, hoşgörü diyor. Ama sen kendini biliyorsun, ona göre yaşa. :129:

bu ara para denkleştirmemiz lazım babama kredi çekicez birikmişimizin üstüne,eltimlerinde borcu var vermicekler heralde kardeşimde diyoki 1000 liralık telefon kullanıyo senin elti bi zahmet borcunuda ödesin

eltinde 1.000 tl lik tel mi var nemiş ?

ay çalışan insanım gereksiz diye almıyorum, insanın aklı ne kadar kıtsa o kadar mutlu oluyor..

Son düzenleme:
kaynbolunca nasıl bulunuyor bılmıyorum ama ben kullanıcı kontrol panelınden açıp orda seçeneklerı düzenle var ordan mesaj edıtoru var sayfanın aşalarında onu standarta ayalardım ldu

saol canım ya bakıp bulup ilk small imi sana atacağum

Olması gereken şeyler olduğunda nasıl da gökten nur yağmış saymamızı istiyorlar değil mi

Elooooo bedavaya getirdin varyaaaa estetik gibi oldu demiii

Beleşe getirdim memeleri Sayende

yok ay unuturmuyum bilgisayarım yok giremiyorum her zaman
hamile arkadaşlarımdan birinin erken doğum tehdidi varmış o izin aldı gitti onun masasına oturdum şimdilik, bebeğin suyu azalıyomuş nedense

Kıyamam, Allah sifa versin.

iyidir balım eltim hortladı onunla uğraşıyorum gene

Buraya gelince terliğin tersiyle vur ağzına

Sana bişi sölim mi, belki bana inanmazsın ama insanlar değişebilirler. Gerçekten kaybetme korkusunu yüreklerinde tasırlarsa değişirler. Ben bizzat saht oldum bu duruma.

Eğer değiştiğine ve öyle kalacağına yürekten inanırsan neden olmasın? Başka bir tarlada gezmektense bildiğim tarlayı sürmeyi tercih ederim.

Olması gereken şeyler olduğunda nasıl da gökten nur yağmış saymamızı istiyorlar değil mi

yani , illa adam aldatacak,
ağız burun kırıp şiddet uygulayacak
kumardan başını kaldırmayacak
içip içip eve gelmeyecek

Ancak öyle boşanma hakkın olabilir :)

canım onlara göre bende melek değilim benim kahrımıda başkası çekmezmiş. sanki illa birilerine yük olmak yada yükünü almak zorundaymışız gibi. herkes kendi yaşasın sanane değil mi ama??

bunu onlara anlatamıyorum. ve anlatmayada çalışmıyorum zaten artık. görüşmelerimi asgarye indirdim. çünkü sık sık konuştuğumda heemn aradımı arıyomu bişey dedimi ye dönüyor olay. o yüzden arada nasılsın iyimisin iyiyim eyvallah diye kapatmak en güzeli.

ay çalışan insanım gereksiz diye almıyorum, insanın aklı ne kadar kıtsa o kadar mutlu oluyor..

Gofretto, bizzat sektörün içindeyim, iş görür ama ucuz bir telefon kullanıyorum.
Takip etmeye kalksam kafayı yerim. 2000 lira verip aldığım telefonda x özellik
yok, 500 liralık cihazda var diye katliam yaparım

yani , illa adam aldatacak,
ağız burun kırıp şiddet uygulayacak
kumardan başını kaldırmayacak
içip içip eve gelmeyecek

Ancak öyle boşanma hakkın olabilir :)

o eskıdendı gelinlıkle gırdın kefenle çıkacaksın falan fılan

evlenmek sünnet boşanmak farz

artık bu durumada alışıcaklar ve bızım çocuklarımız

en azından herşeye katlanıp evliliği sürdürmeye çalışmıycak

mutluysa devam edıcek ibişekilde bu görüş değiştirilmeli

yelkencim teknolojiyi takip etmek imkansız hergün yeni bişey çıkıyor bir teli en az 3 sene kullanırım bozulmadan değiştirmem,
günah yazık yaa, sanki noel baba bize getiriyor :)

ayıptır söylemesi, 15 senedir tel kullanıyorum 5. i telim şuan kullandığım :) 2 senedir benimle bide...

Son düzenleme:
Bi ben mi salağım teknoloji konusunda ıphone 5 almamak icin zor tutuyorum kendimi

telefonum bozulduğunda yazmıştım hatırlarsan hatta Elmayra yenisini al demişti 300e 500e telefonmu kaldı demişti ben parama kıyamadımda tamir ettirdim hanımefendi öyle kullanıyomuş, cumartesi akşama annemlerle birlikte kardeşimde gitmiş kayınvalidemlere elti bana mesaj atarken kardeşim tam karşısında oturuyomuş,1 senedir batmandayız abisi bi kere aradı ondada borç istemek için

o nası fantezıyaa noel babamı getırıyo bıze teli

benımde hiç merakım yok sadece laptop ıstıyorum çünkü pcmı heryere götüremıyorum

o nası fantezıyaa noel babamı getırıyo bıze teli

benımde hiç merakım yok sadece laptop ıstıyorum çünkü pcmı heryere götüremıyorum

ketiiii sesli güldüm :) ne fantazisi yaaa ::))))))))
para kazanmak kolaymı demek istedim :)

altın bulmuş gıbı sevındım demi bende çok sevınmıştım bulunca şu çirkinlerı

hiç sorma tatlım mesela bişiler yazıyorum small olmayınca karşımdaki yanlış anlıyo hep parantezle gülücük ağlamaklı falan filan yazıyodum

bdv'de bazen kızlar yazıyoya eltim şunu giyiyo bunu yapıyo diye onlardan hazetmiyorum o duruma düşmek istemem ama bi adam bana borcu varken bu tarz lükslere giriyosa bu bana batar yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…