09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

ne kalabalık bi topik böle maşallah

benim smalllerim kaıp yerini bilen varsa söylesin

cumartesi günü annemler kayınvalidemlere gitmişler eltimde bana mesaj atıyo annen şunu diyo baban bunu diyo diye, banane yani orda bi muhabbet var, baban yarın kutlamaya gidecekmiş bilmem ne sanki ailemle ilgili detayları ondan öğrencem siz ne zaman geleceksiniz dedi, 22 haziranda dedim,13 temmuzdada dönücez dedim, az daha duraydınız evlilik yıldönümlerimizi kutlardık diyo, onunla evlilik yıldönümü kutlayacağımı nerden çıkardıysa, bide artık kv'yi çekiştirmiyo bana ne hikmetse

Senin eltin kendini şartlamış, eltilik = dedikodu diye

İllaki kaynatacaksınız, ortalık harman yeri gibi olacak

Sen kullan folik asitini, bakma ona.

Havadan mıdır nedir, hortlayan hortlayana baksan Piyonun ex'i de
hortlamış.

dün kayınvalideme bi siteden kalp şeklinde keklerden yolladım gecikmiş anneler günü jesti oldu, aradı teşekkür etti epey konuştuk 1 saat sonra elti gene mesaj atıyo kaynanama gönderdiğin kekleri sen mi yaptın diye, hayır tabiki dedim manyak yaa, her zaman bu kadın ya da kadın derdi kaynanam olmuş şimdi

adam senı hala karısı gıbı görüyo görüşmeye mecbur bırakıyo ona aileden bırının bı gözukması lazım şöyle kalınca bı odunla

kız kendi içinde seninle yarışa girmiş gibi

eltin çok ayarsız bırbırınızın çok zıttısınız senle muhabbet etmye çalışıyo bıldığı şeylerıde soruyo bence işin zorneysekı uzaksınız

Batmandan Ankaraya kekmi yapılır ::)))))) Teee Allahım.

adam senı hala karısı gıbı görüyo görüşmeye mecbur bırakıyo ona aileden bırının bı gözukması lazım şöyle kalınca bı odunla

babamlar onunla barışmamı istiyor maalesef. ama ben istemiyorum. odunuda benim göstermem laızm. hayatımda biri var falan dedim ama yemiyor olmadığına adım gibi eminim diyor. daha fazlada kenisiylle muhabbet edip suyunu çıkarmak istemiyorum. elimden geldiğince kısa ve netim. illaki bi yrde anlar heralde

nemişim sanada hayırlı olsun canım. dr verdi değil mi folik asidi??

ne kalabalık bi topik böle maşallah

benim smalllerim kaıp yerini bilen varsa söylesin

kaynbolunca nasıl bulunuyor bılmıyorum ama ben kullanıcı kontrol panelınden açıp orda seçeneklerı düzenle var ordan mesaj edıtoru var sayfanın aşalarında onu standarta ayalardım ldu

Nemoş, sen neden demedin ben yaptım diye

Hatta sorsaydın beğendin mi diye

inşallah basşına bela olmadan anlar

eltin çok ayarsız bırbırınızın çok zıttısınız senle muhabbet etmye çalışıyo bıldığı şeylerıde soruyo bence işin zorneysekı uzaksınız

şükrediyorum uzak olduğuma ben onunla evlilik yıldönümümü kutlarım akıl var mantık var

Batmandan Ankaraya kekmi yapılır ::)))))) Teee Allahım.

aklı kesiyo demek ki ne biliyim

Nemoş, sen neden demedin ben yaptım diye

Hatta sorsaydın beğendin mi diye

çok beğenmiş afiyet olsun dedim tam yazıyodum kendimizede söyledik diye eşim yazma kısa kes onun mesajlarını dedi

eşinde baban da, inatla ve sinirle aldığın bir karar sanıyorlar, hep konuştuk seninle kuzum, 2 ayrı iyi insansınız ama evlilik çatısı altında huzurunuz yok, keşke herşeyin düzelebileceğine inansanda dönsen. Ama insanları değiştirmek çok zor,

Senin sorunun başkasına göre nimet, bu sebeplerle yuva yıkılırmı diye millet gülüyodur belkide, eskiler neler çekmiş ya,

Alkol, kumar, aldatma, şiddet yok diye kimse kendini mükemmel sanmasın, bunlar zaten olmaması gereken temel şeyler.
Huzurlu evinden kimse ayrılmak istemez helede bir kadın asla....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…