- 12 Mart 2013
- 1.520
- 13
- 88
inşallah,suyu neden azalıyo onu da anlamadı doktorlar
bu arada bende folik aside başladım
Neler oldu yine
inşallah,suyu neden azalıyo onu da anlamadı doktorlar
bu arada bende folik aside başladım
aa korunmayı bıraktınmı, hadi hayırlısı canımıniçi çok sevdindim
Güzel haberlerini paylaşmanı bekliyoruz
kaç aylık şuan bızım tanıdğın bebeği çok zayıf doğdu ama hemen toparladı
yakında güzel haberlerını alıcaz demektir
canıma slında görüşme sebebim sürekli iş telefonundan araması ve işe çiçek göndermesiydi. buradaki insanlara mahçup oluyorum. tel çalınca bizim bölüm 10 kişi başkan ve müfettişler hepsi görüyorlar. hep biri açıp yok diyor ama bi yere kadar. mahcup oluyorum başkana iş ve özel hayat karışıyor diye. bi buluşalım aramiycam dedi. bulıştum bugünde aramadı hiç.
Canımm benim çokk teşekkürlerrr ediyorum sağoll,yaş kemale erdi artık bendeçekürgede benim kızımdan 2 yaş filan büyük olması lazım
cumartesi günü annemler kayınvalidemlere gitmişler eltimde bana mesaj atıyo annen şunu diyo baban bunu diyo diye, banane yani orda bi muhabbet var, baban yarın kutlamaya gidecekmiş bilmem ne sanki ailemle ilgili detayları ondan öğrencem siz ne zaman geleceksiniz dedi, 22 haziranda dedim,13 temmuzdada dönücez dedim, az daha duraydınız evlilik yıldönümlerimizi kutlardık diyo, onunla evlilik yıldönümü kutlayacağımı nerden çıkardıysa, bide artık kv'yi çekiştirmiyo bana ne hikmetse
dün kayınvalideme bi siteden kalp şeklinde keklerden yolladım gecikmiş anneler günü jesti oldu, aradı teşekkür etti epey konuştuk 1 saat sonra elti gene mesaj atıyo kaynanama gönderdiğin kekleri sen mi yaptın diye, hayır tabiki dedim manyak yaa, her zaman bu kadın ya da kadın derdi kaynanam olmuş şimdi
dün kayınvalideme bi siteden kalp şeklinde keklerden yolladım gecikmiş anneler günü jesti oldu, aradı teşekkür etti epey konuştuk 1 saat sonra elti gene mesaj atıyo kaynanama gönderdiğin kekleri sen mi yaptın diye, hayır tabiki dedim manyak yaa, her zaman bu kadın ya da kadın derdi kaynanam olmuş şimdi
adam senı hala karısı gıbı görüyo görüşmeye mecbur bırakıyo ona aileden bırının bı gözukması lazım şöyle kalınca bı odunla
ne kalabalık bi topik böle maşallah
benim smalllerim kaıp yerini bilen varsa söylesin
babamlar onunla barışmamı istiyor maalesef. ama ben istemiyorum. odunuda benim göstermem laızm. hayatımda biri var falan dedim ama yemiyor olmadığına adım gibi eminim diyor. daha fazlada kenisiylle muhabbet edip suyunu çıkarmak istemiyorum. elimden geldiğince kısa ve netim. illaki bi yrde anlar heralde
nemişim sanada hayırlı olsun canım. dr verdi değil mi folik asidi??
:maşallah ablacım ya.
darısı da başımıza inşallah
eltin çok ayarsız bırbırınızın çok zıttısınız senle muhabbet etmye çalışıyo bıldığı şeylerıde soruyo bence işin zorneysekı uzaksınız
Batmandan Ankaraya kekmi yapılır ::)))))) Teee Allahım.
Nemoş, sen neden demedin ben yaptım diye
Hatta sorsaydın beğendin mi diye
babamlar onunla barışmamı istiyor maalesef. ama ben istemiyorum. odunuda benim göstermem laızm. hayatımda biri var falan dedim ama yemiyor olmadığına adım gibi eminim diyor. daha fazlada kenisiylle muhabbet edip suyunu çıkarmak istemiyorum. elimden geldiğince kısa ve netim. illaki bi yrde anlar heralde
nemişim sanada hayırlı olsun canım. dr verdi değil mi folik asidi??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?