- 19 Mayıs 2011
- 10.943
- 9.677
- 248
Hoşbulduk kızlar
Gezdik eğlendik geldik. Kızımla bol bol vakit geçirdim, çok güzeldi :)
Bunların dedemden kalan arsaları var onu paylasamadılar, babam haksız, salaklığı yüzünden kardeşlerimin rızkını kendi kardeşine verecekti ben de izin vermedim. Vermem dedim, ben ölmeden malımı mı bölüşüyosun fln diye sacmaladı. Ben de ne babalığını gördüm dedim.
Kirasını ben ödüyorum, sürekli para veriyorum. Bekarken babamın, evliyken kocamın, dulken babamın gözünü doyuramadım.
Buna da sükür abla. Ya sabır diyorum.
iyiyim canım çok şükür..
deminden beri tiroidimdi oğlumun düşmesiydi,milletin içini kararttım,böyle diyim bari
saol canım benim, nasıl gecti bodruuuum bodruuuum :)
bisikletten düştü,yüzünü sürttü betona..kötü görünüyo ama çok şükür verilmiş sadakamız varmış,Allah beterinden korudu..Ah kıyamam geçmiş olsun, hem sana hem oğluşuna. Nasıl düştü, var mı birşeyi
bisikletten düştü,yüzünü sürttü betona..kötü görünüyo ama çok şükür verilmiş sadakamız varmış,Allah beterinden korudu..
Tatlım harikaydı, ilk gittiğimiz iki gün çok esti, yandık bu hava ne böyle derken sonraki günler süperdi :) Ama suyu çok soğuk, sanırım hep öyleymiş :)
ne güzel canım,sevindim iyi geçmesine..
kızın nasıl ,döndüğüne üzülmüştür.
canım bunların şizofrenle alakası yok ki.aynı şeyler benim babamda da var.elinde avucunda ne varsa akrabalarına verir biiz hiç düşünmezdi.
ama diklenmek iyi oluyor.sen de diklenmesen her şeyi verir.
Ah kıyamam geçmiş olsun, hem sana hem oğluşuna. Nasıl düştü, var mı birşeyi
Tatlım harikaydı, ilk gittiğimiz iki gün çok esti, yandık bu hava ne böyle derken sonraki günler süperdi :) Ama suyu çok soğuk, sanırım hep öyleymiş :)
bisikletten düştü,yüzünü sürttü betona..kötü görünüyo ama çok şükür verilmiş sadakamız varmış,Allah beterinden korudu..
bodrum denizine aşığım ben buz gibiiii...oh misss... çok severim berrak soğuk denizi..ayvalık bodrum süper olur..
Son gün otelden çıkarken ne diller döktüm :) Bak kızım dönelim İstanbul'a seni her hafta havuza götüreceğim, ayrıca yüzmeye yazdıracağım diye söz verdim. Neyseki yüzme zaten aklımdaydı, bir kaç yer bakmıştım, yazdıracağım ama her hafta sonu havuza nasıl gideceğiz onu düşünüyorum
bodrum denizine aşığım ben buz gibiiii...oh misss... çok severim berrak soğuk denizi..ayvalık bodrum süper olur..
of offf iz kalmaz merak etme. bir iki güne kabuk bağlar zaten. yerim ben onu nasıl da yanmıştır canı
Çalış Çekirge çalış
İstanbul'un kibar kızı Çekirge
Kalbi ak pak yüzü gülpembe Çekirge
Bir gül bahçesi gibi bülbüller sana hayran Çekirgee Çekirgeee
ayy nasıl korktum bilsen..kabuk tuttu bile.Allah korudu o hızla duvara çarpıyodu,nasıl koşup önüne atladım bilmiyorum....ben hemen dirsek bacak falan bakıyorum,kırıldı mı diye,,bişi yok. yüzüne bşi baktım,koptum,kanlar akıyo..yazarken bile gözlerim doluyo..kendi çocuğu olunca insanın soğukkanlılık falan olmuyomuş..yine de temizledim baktım kontrol ettim burnunu falan..
dün aynaya bakıyodu yüzüne,ok kötü oldum..annecim geçicek eskisi gibi olucak dedim..acıyo dedi,burnunun altı acıyomuş,gerisi acımıyo dedi..kuzum benimm..
Çalışcan tabi la
Benim kızın aklında fikrinde uçağa binmek var, geçen gün dedim kızım hep beraber bodrum'a gidelim mi? gidelim annecim dedi ama arabayla gidicez dedim (hani uçak fikrini aklından çıkarsın diye) neden ki asansöre binicez inicez işte dedi.. Koptum :)
Çalış Çekirge çalış
İstanbul'un kibar kızı Çekirge
Kalbi ak pak yüzü gülpembe Çekirge
Bir gül bahçesi gibi bülbüller sana hayran Çekirgee Çekirgeee
doktoras götürmedim ki. hastanede çok hırpalıyolar çocukları..önce ben baktım kontrol ettim..burunda bişi yok çok şükür..baticonla temizledim,antibiyotikli krem sürdüm..şimdi de iz kalmasın diye krem sürüyorum..Çalışcan tabi la
oyy yerim ben onu :) burnu mu acıyomuş, krem fln verdi mi doktor
ayy nasıl korktum bilsen..kabuk tuttu bile.Allah korudu o hızla duvara çarpıyodu,nasıl koşup önüne atladım bilmiyorum....ben hemen dirsek bacak falan bakıyorum,kırıldı mı diye,,bişi yok. yüzüne bşi baktım,koptum,kanlar akıyo..yazarken bile gözlerim doluyo..kendi çocuğu olunca insanın soğukkanlılık falan olmuyomuş..yine de temizledim baktım kontrol ettim burnunu falan..
dün aynaya bakıyodu yüzüne,ok kötü oldum..annecim geçicek eskisi gibi olucak dedim..acıyo dedi,burnunun altı acıyomuş,gerisi acımıyo dedi..kuzum benimm..
süpermiş..kaç yaşında kızın?.
Benim kürküm var
Yi kürküm yi yaparım bari bugünlük dedim yemediler
Sende çalış arada
süpermiş..kaç yaşında kızın?
çek kopardın beni yine seni bu şarkıyı sölerken hayal ettim de
doktoras götürmedim ki. hastanede çok hırpalıyolar çocukları..önce ben baktım kontrol ettim..burunda bişi yok çok şükür..baticonla temizledim,antibiyotikli krem sürdüm..şimdi de iz kalmasın diye krem sürüyorum..
amin canım hepimizin çocuğunu korusun nazardan kötülüklerden,kaza beladan..Canım çocuk bunlar düşe kalka büyüyecek, tabi insan kendi evladı olunca daha kötü oluyor ama belki daha dikkatli olacak, canım yandı diye daha temkinli olacak. Bu şekilde avut kendini, üzülme... Allah daha büyük acılardan sıkıntılardan korusun cümlemizi.
bunu söyleyen 5'i yeni bitirdi 6dan başladık gün almaya[/QUOTE
maşallah büyütmüşsün sen..böyle dediğine göre kardeşi var :)
ilahi elmiş..:):)Ramazanda bütün devlet kurumları yatısBi debenim dikkat gerektiren bi isim yok, iki yazı iki telefon tmmdır
Hah ben de o kremi sölicektim, ilac adı özürlüyümdür ben, google a bakıyordum. Tek bildiğim ilac adı apranaxher gün kullandıklarımın bile adını bilmiyorum
aklında olsun lazım olmaz inşallah ama ,açık yaraya tek sürülen şey baticon..gerçi selpak gibi oldu o da;baticon ybaşka isimde veriyolar eczaneden..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?