09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

Ctesi beraberdik, cok eğleniyorum onunla, saatlerce sohbet edebilitesi var ama nasıl söylesem cok iyi arkadaş olucaz ama aşk olmıcak gibi gofret ya.

anladım balım,
bazı insanlar çok iyi arkadaş dost olur ama sevgili yada eş olamazlar
kendini şartlandırmadan akışına bırak
geçirdiğin zamandan keyif alıyorsan şimdilik böyle kalsın :)

evde durumlar nasıl

Belki de sey olur, arkadaşlığımız aşka dönüşür Aman dönüşmezse de napim, böyle rahat kafam.

Hic sorma babamla konuşmuyoruz, yılbaşına kadar para toparlayıp ev alıcam dedim anneme o da al al dedi normalde karalar bağlaması lazımdı

Bilmem ki aramadım henüz, oruc o, oruc tutan gergin tipleri iftardan önce sevmiyorum

Her oruçlu bir değildir hanımefendi
Bkz : Çökürge

Ctesi beraberdik, cok eğleniyorum onunla, saatlerce sohbet edebilitesi var ama nasıl söylesem cok iyi arkadaş olucaz ama aşk olmıcak gibi gofret ya.

Şıp diye aşk çok zor zaten
Zamanla olabilir
Benim öyle olmuştu

Her oruçlu bir değildir hanımefendi
Bkz : Çökürge

Şıp diye aşk çok zor zaten
Zamanla olabilir
Benim öyle olmuştu

Maşallah cnm, Allah nazarlardan saklasın, ben haftasonu tutucusuyum, yemin ederim felcli gibi gezdim

Belki benim de öyle olur

şu hayat da herşey olur karabiberim sen mutluysan kendini iyi hissetiriyorsa gerisini salla zaten olacaksa olur :)

İnşallah te zamanda barışırsınız aile içinde tatsızlıklar çok zor.
taşınınca inanıyorum ilişkiniz daha iyi olacak.
Ev almadan sakın çıkma amacın olursa daha istekli para biriktirirsin ve durumlara sabır gösterirsin,
Kiraya çıkmak bile dünya masraf şöyle 1+1 temiz bi ev süper olur,
ilerde evi olan koca olursa, bu evi kiraya verirsin

O da senle gelcek kanımca

Yok yaa ben huzursuz olunca o daha kötü oluyo garibim

bi gebe adayını daha kaldıramam diyosan ceketimi alır cıkar giderim çok alınganım bu aralar cok

Ne kaldırması kızım bağrıma bile basarım Alınganlığını da alırımmm dürerim bükerim biliyorsun

Bendeki bu şansla ev alırım adam dibimde biter

Ev almadan cıkmam yewrum, ne masraf edicem: nerden baksan 900 lira e üstüne 500 daha koyar ev alırım dimi ama :)
Amin
Ous'unda dili dışarda olur son saatler

Hadi bakalım hayırlısı ise olsun

Ben acıkmıyorum ama sigara zorluyo ya

bas beni bağırına elmoooo,cok canım sıkkın aslında benım paranoyalarım tavan yaptı

Son düzenleme:
so ve reeee çeeeeek gofreeet seeen

akıllara zarar bir uygulama buldumda android markette hemen paylaşayım kendısyle :)

Noldu bebişim sana, anlat bakim. Neye canını sıkıyosun?

off ne bılım ızın sıktı,bebek olacakmı olmayacakmı ota..b..k a sinirleniyorum ne bilim depresyonmu acaba anlamadım ha kocam olacak adamda her gün farklı yemek ıstıyo evdeyım dıye bastan tamam dedım oruc tutuyo dıye ama artık zor gelıyo anacım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…