09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

Ağzının ortasına bi tane cakacam görecen D: Ben de bişi oldu sandım.

gecen app de sey gördüm sevişme teknikleri kamasutra ahahahahaha

Sen var ya izin almakla hata ettin, kafayı cok takıyosun, doktor haklı, stres etkiliyo, yumurtlamasında hic sıkıntı olmayan insanlarda bile gecikme oluyo cünkü kendini cok dinliyosun.

Yazık yaa canı cekiyodur, bir ay ses etme

evet ben istiyom :118::122:

ama sanırsam 3-5 ay sonra falan başlıcam istemeye

Tmm ben nüfus planlamasını yaptım herkes uysun tarihlere benim söylediğim günlerde eş hoş tutulacak, mesur macunu yedirilecek
hayır yaa 5 buçuk ay sonra düşüncek ocakta , iyi takip edememişsin ellmm

Ben seni denedim

işede gitmek istemiyorum ben :) tayin almam lazım ama dayım yok of ben ölem yaaa ,evet stres yapmamak lazım ama benım huyum tezcanlıyım ben hatta hamıle kalsam 3 ay ıcınde dogurmak ısterım ben onu :):)

adamı bekar evine iç güveysi alma La sakın :)

hayır yaa 5 buçuk ay sonra düşüncek ocakta , iyi takip edememişsin ellmm

Evet Ocak ta ama
2015 Ocak muhahha

cekırge düşün anacım sende bır an önce hemen olmuyo zaten benım 2. ayım bak hala tık yok :)

Sanki 2 yıldır gibi bahsediyosun
2 ay kısa bi süre ki
Şıp diye olmuyo artık
Belli günü var diyolar
Hatta benim bi ablam 11 ayda bir tutuyo diyo ( 3 çocuğu var )

Yok ya süre yaklaşınca ben erteliyorum

önünde sonunda doğurcan mecbuuur

işede gitmek istemiyorum ben :) tayin almam lazım ama dayım yok of ben ölem yaaa ,evet stres yapmamak lazım ama benım huyum tezcanlıyım ben hatta hamıle kalsam 3 ay ıcınde dogurmak ısterım ben onu :):)

Sen iyi bi dayak istiysn bence yumruklarla dalıcam sana

Ah be bebişim hem dayın olacak hem de badem bıyık olacak

ama daha çok yeniymişsin hemen gerilme strese sokma kendini bu kadarr, elbet oluurr bebiiişş

Kızım sen hastanedesin hemen tüp bebeğe gider pırt pırt yaptırırsın

evet bende sorun var zaten sovr86 tezcanlıyım ben dayanamıyorum :) elmoooo tüp müp yapmam ben cocukla dalga gececekler sonra aygazmı ipragazmı diye yoook olmaz :)

önünde sonunda doğurcan mecbuuur

Sen iyi bi dayak istiysn bence yumruklarla dalıcam sana

Ah be bebişim hem dayın olacak hem de badem bıyık olacak

anam bizde hiç badem bıyık yok ki hepsinin sacı sakalı aykırı valla göreseler yanlarına bile yanaştırmazlar,elbet sosyalist adamlarda gececek o dayıların oldugu yere görecem ben bunu belkı 70 yasımdaa olacak ama olsun :)

senin cocuklar kendi cocuklarını doğururlar o zaman

13 Temmuzda Batmana döndük o gün itibari ile korunmayı bıraktık inşallah hamileyimdir beahhh
napıyosunuz kuzular

Seni cok özledim ki beeeeennnnnnnnnnnnnnnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…