so ve reeee çeeeeek gofreeetseeen
akıllara zarar bir uygulama buldumda android markette hemen paylaşayım kendısyle :)
off ne bılım ızın sıktı,bebek olacakmı olmayacakmı ota..b..k a sinirleniyorum ne bilim depresyonmu acaba anlamadım ha kocam olacak adamda her gün farklı yemek ıstıyo evdeyım dıye bastan tamam dedım oruc tutuyo dıye ama artık zor gelıyo anacım :)
6 ay sonra düşüncen ama!hamile kalmak istediğinde ben sana söylerim
Ben daha düşünmüyorum be
Semra kaynana gibi çocuğa da mı sen karar veriyosun benim yerime
evet ben istiyom :118::122:
ama sanırsam 3-5 ay sonra falan başlıcam istemeye
hayır yaa 5 buçuk ay sonra düşüncek ocakta , iyi takip edememişsin ellmm
6 ay sonra düşüncen ama!hamile kalmak istediğinde ben sana söylerim
cekırge düşün anacım sende bır an önce hemen olmuyo zaten benım 2. ayım bak hala tık yok :)
cekırge düşün anacım sende bır an önce hemen olmuyo zaten benım 2. ayım bak hala tık yok :)
Ağzının ortasına bi tane cakacam görecen D: Ben de bişi oldu sandım.
gecen app de sey gördüm sevişme tekniklerikamasutra ahahahahaha
Sen var ya izin almakla hata ettin, kafayı cok takıyosun, doktor haklı, stres etkiliyo, yumurtlamasında hic sıkıntı olmayan insanlarda bile gecikme oluyo cünkü kendini cok dinliyosun.
Yazık yaa canı cekiyodur, bir ay ses etme
Yok yaa ben huzursuz olunca o daha kötü oluyo garibim
Ne kaldırması kızım bağrıma bile basarımAlınganlığını da alırımmm dürerim bükerim biliyorsun
Bendeki bu şansla ev alırım adam dibimde biter
Ev almadan cıkmam yewrum, ne masraf edicem: nerden baksan 900 lira e üstüne 500 daha koyar ev alırım dimi ama :)
Ben acıkmıyorum ama sigara zorluyo ya
hayır yaa 5 buçuk ay sonra düşüncek ocakta , iyi takip edememişsin ellmm
Yok ya süre yaklaşınca ben erteliyorum
işede gitmek istemiyorum ben :) tayin almam lazım ama dayım yok of ben ölem yaaa ,evet stres yapmamak lazım ama benım huyum tezcanlıyım ben hatta hamıle kalsam 3 ay ıcınde dogurmak ısterım ben onu :):)
ama daha çok yeniymişsin hemen gerilme strese sokma kendini bu kadarr, elbet oluurr bebiiişş
Kızım sen hastanedesin hemen tüp bebeğe gider pırt pırt yaptırırsın
adamı bekar evine iç güveysi alma La sakın :)
adamı bekar evine iç güveysi alma La sakın :)
önünde sonunda doğurcanmecbuuur
Sen iyi bi dayak istiysn benceyumruklarla dalıcam sana
Ah be bebişim hem dayın olacak hem de badem bıyık olacak
evet bende sorun var zaten sovr86 tezcanlıyım ben dayanamıyorum :) elmoooo tüp müp yapmam ben cocukla dalga gececekler sonra aygazmı ipragazmı diye yoook olmaz :)
Onda o potansiyel var
anam bizde hiç badem bıyık yok ki hepsinin sacı sakalı aykırı valla göreseler yanlarına bile yanaştırmazlar,elbet sosyalist adamlarda gececek o dayıların oldugu yere görecem ben bunu belkı 70 yasımdaa olacak ama olsun :)
13 Temmuzda Batmana döndük o gün itibari ile korunmayı bıraktık inşallah hamileyimdir beahhh
napıyosunuz kuzular
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?