- 14 Mayıs 2010
- 16.477
- 22.430
- 598
13 Temmuzda Batmana döndük o gün itibari ile korunmayı bıraktık inşallah hamileyimdir beahhh
napıyosunuz kuzular
13 Temmuzda Batmana döndük o gün itibari ile korunmayı bıraktık inşallah hamileyimdir beahhh
napıyosunuz kuzular
Yok be ne alcam, sevip sevip gönderirim baba evine
aha bir aday daha yasasın cogalıyoruz hep beraber elmooooooo teyze olacan bol bol yavrim
mümüklü mendil gibimii :26:
napıyosunuz kuzular
napıyosunuz kuzular
06
SAAT
:41
DAKIKA
:32
SANIYE
ben mesela hamile olma olasılığım yok ama , hani her türlü korunmanında %1 lik bile olsa hata payı varya,
aklıma o geldiğinden acaba ham ilemiyim diye aklımdan geçiyo ve manyak gibi ağır kaldırmıyom falan
psikolojim bozukluklar yaşıyo zaman zaman
06
SAAT
DAKIKA
SANIYE
ben mesela hamile olma olasılığım yok ama , hani her türlü korunmanında %1 lik bile olsa hata payı varya,
aklıma o geldiğinden acaba ham ilemiyim diye aklımdan geçiyo ve manyak gibi ağır kaldırmıyom falan
06
SAAT
DAKIKA
SANIYE
Bu ne be, neyin dakikası bu
Senin içinde senarist yatıyo cicim
bende elim göbegimde dolasıyorum :):)
izmirde iftar
ilk günüm laaa kınamayın eziklemeyin beniii
izmirde iftar
ilk günüm laaa kınamayın eziklemeyin beniii
şu borçları bi halledeyim pırtlatçam hemen 5-6 aya kısmetse
İnşallahhh istediğimiz zaman olur bebişlerimiiizz
cekırge düşün anacım sende bır an önce hemen olmuyo zaten benım 2. ayım bak hala tık yok :)
Müthiş konu bağlıyosun
O süreyi ben başka bişeyle alakalı sanmıştım altında bebişten bahsedince
Radyologg daha 2. ayın yahuBenim beşinci ayda oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?