ya ipekcim ihtiyacı olsa verilir, ama bi taraf bu kadar fedakarlık yaparken ufak şeylerinde hesabının yapılması üzücü zaten
ouslarımız arada odun olabiliyor,
ne gerekiyorsa sen yap zaten kocanada bakıcı parası vermiyoruz zateni arada hatırlat :)
Nerdeyse maaş kadar para veriliyor bakıcılara,
kaldık ki senin evinde de bakılmıyor size minimum masraf
Ama sen burdasın selam verdin zar zor da olsa
Diğer arkadaşın(?) selam filan vermedi
Senin mesajından alıntı yapıp hoş geldin dedi, ilk mesajı buydu yani
Asıl saygı girerken selam vermekle başlar
Bizde ev işleri dahil olmak üzere her şey ortak
Ben istersem eşim yapar, ama benim de söylemem lazım tabi.benimki de yapar ama gönüllü değil canım ya da illa dicen. ama bu tarz erkekler gönüllü.
pazarları kahvaltıyı bu adam hazırlıyor mesela.
benim kendi olaylarım çerçevesinde eşim şuna gıcık oluyor sanırım. kendi ailemle olan bağlarım. onlara davranmam. bir pzar bile 50 kere telde konuşmam. vs vs vs.. ama onun ailesini en son ne zaman aradım acep hatırlamıom inan bak kışın olsa gerek ama neden elmiş. kayınpederle bir tel görüşmem aynen aktarıyorum:
o: gızımmmmmmmmmmmmmmmmmmm ee aşkossun hiç arayıp sormuon.
ben:şey babaaaa işler yoğun da..
o: annen boban nasıl?
ben: iyiler baba.
o: burdan bir emrin var mı salıverem?
ben: yok baba saol.
yani ne kadar yalakaca. madem salıvercen sal be kardeşim illa istemek mi lazım.bunun akşamı benden 1500 tl istedi. eşimden gizli göndercekmişim. geri yerine goyacamışşşş...
oldu canım gözlerim doldu. göndermedim sadık anadolu kızı ayaklarına yatan kocasından izinsiz bir halt yemeyen gelin moduna büründüm.
neyse bence ortamı germeye geek yok canım
ipeeeek ya benim ailemle olan yakın ilişkileri sürekli bağlantı içinde olmamda eşim tarafından çekilemiyor sanırım.
bir yere giderken annem 10 kere arar vardınız mı ettinizmi anası bildiği halde aramaz sormaz
ama oğullarına çok düşkünler SÖZDE
neyse bence ortamı germeye geek yok canım
sekros amaç mesaj sayını doldurmaksa ayrı bir topik var canım oraya yazabilirsin..yazmak için yazma
Ben istersem eşim yapar, ama benim de söylemem lazım tabi.
O kadar level atlamadık biz daha seviye 3 falan
illa dürtcen işte. ammaa bu dürtmeye karşı refleks zamanla azalıyor canım. sonra diyor ki ee ben çocuk bakıyorum ama daha zor.
aaaaa böyle bir yer varmış yeniler için http://www.kadinlarkulubu.com/geyik...orum-diyenler-gelin-tanisalim-kaynasalim.html
çkirge farkettim resmini değiştirmişsin fotografçlığa mı ilgi duymaya başladın?
Benim çıkış saatim geldi herkese iyi akşamlar
Hemen gidiyorum
dur kız nere gidiyosun kıçını kırda otur
gebe gebe heyecana gerek yok
Neyşinıl keşifler yapcam ben o topikte bi kerem, kaynaşcam bir sürü hatunla tanışcam hepiside yepyeni hatunlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?