Evet mi hayır mı
Soruya soruyla niye karşılık veriyosunuz
Şaşırdınız sanki
murtiyi ara giderken seni atıversin
bu arada medi sordunmu kazene bişi dedimi ay merak ettim
Sıkı can iyidir...baska kimler benim adar sıkılıyordur kızlar?
Hahahha çekirge senin nine de az değilmişBizimki burda oturuyo, orman bulamıyo da
Daha beter, ağlıyo dizini dövüyo ağıtlar yakıyo. Sanırsın biri ölmüş
Neymiş torununu, ay parçasını, yavrısını özlemiş ( Eşimi yani)
Önce üzülüyodum ( biraz hızlı ve değişik konuşuyo bize dediğini anlamıyodum ) vah vah ne olmuş acaba diye sonra alt yazı geçiyolardı torununu özlemiş geç geliyomuşsunuz diye dediler
Maşallah canım, Allah kucağına almayı da nasip etsinaman omu bende bişi sandıydım
benimki 11 haftalık oldu
neyin var tatlım rutin halsizlik bulantı baş dönmesi falanmı yoksa başka bişimi??
doktorun ekranda görmüştür yanıp sönen ışık gibi kalbini allah tamamına erdirsin inş.
böyle şeyleride kafana takıp üzülme benim eşimin dayısı vardı rahmetli olduda şimdi allah rahmet eylesin onun tüm vucudu balık pulluluk denen hastalıktan böyle sert yılan derisi gibiydi cildi, bana derdiki oğluma gebeykken benim annem yılan görmüş ona bakmış ben karnındayken bende ondan böyle olmuşum derdibende yaşlı adamı kırmamak adına tamam dayı derdim, sende yılan falan görürsen tvde bakma haaa diye sıkı sıkı tembih ederdi, ki benim en çok belgeselini sevdiğim hayvandır yılan gebliğim boyunca sayısız kez görmüşümdür
selam o halde anım ne bilmek istersin :)
çok uzun bir konu gofret ya. var ya bizim adamların da payı yok değil bunda. herkesin kendi ailesi işte. biz benim annemlerde yeriz içeriz en iyisini bir de torbaları doldurur annem elimize verir. eşimin ailesinden bir iğne görmeyiz. annemlere gitcez geçen bi şey alalım dedim. eşim bana uyduruk baklava gösteriyor. kendi ailesine gitse kilosu 35 tl den alır.sinir oldum bir şey demedim.
yani bir de benim annemler o baklavayı alan insanlar olsa eyvallah dicem. asla azımsamıyorum ama biliyor da. bile bile lades yapmanın anlamı var mı yani. cimri de değil eşim kendi ağzına sürmez. işte el oğlu el kızı olayı bence.
yani sürekli bi göz önüne sokmalar mı gösteriş mi hani insan kendinde eksik olan şeyi öyle değilmiş gibi göstermeye çalışırmış ya ee Harun sürekli sağlıklı yemek sürekli fit olalım genç görünelim baskısına dayanamadı tabi
benim teyzem de bebek bekliyor henüz 5 haftalık ama biraz rahatsız lekelenmeleri oluyormuş.
Siz ikiniz aynı kişi misiniz :44:
coker hakkını kullanman gerekİyi fikir niye kullanmıyorum
Konuşmadık kazenle.
Sıkı can iyidir...
Hahahha çekirge senin nine de az değilmiş
Maşallah canım, Allah kucağına almayı da nasip etsinBen de severim belgeseli, ama böyle şeylerden etkileniyorum gerçekten ya Allah muhafaza :18:
Biri arkadaşın ne dediğini tercüme etsin.
benim sözüm dinlensin diyemi böyle yapıyor eşin ipeğim ?
ne almak istiyorsan kendin al
ous ailesine bişey alırken sana danışırmı
ailesine bir şey almaz canım uzaktalar diye. ama ziyadesiyle gidince para yardımı yapıyoruz. hiç rakam vermeyim ben. sanırım şaka yaptı benimki ama beni gerdi.
sekros yepyeni arkadaşım canım. artık forumda benim de bir dostum olduğu için çok mutluyum
Parayı sokaktan topluyosunuz tabi, dağıtın. Erkek kısmına al len evi kendin gecindir desen ağlamaya baslar benim desteğimle kazandığı parayla hava atar
ailesine bir şey almaz canım uzaktalar diye. ama ziyadesiyle gidince para yardımı yapıyoruz. hiç rakam vermeyim ben. sanırım şaka yaptı benimki ama beni gerdi.
işte olay tam da bundan ibaret biz kazandığımız için bu kadar relaxlar..
çalışmayan ama çok rahat kadınları tanıyorum ben. gucci leri alıp da adam nasıl öder diye düşünmeyen kadınlar.. öyle olunca daha kıymetli oluyor gerçekten.
13harfli sana bir yazamadım sayfalar uçuyor. kalp atışları duyulmuş. İnşallah Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip eder canım.
söylemesi ayıp bugün canım iskender çekiyor.
işte olay tam da bundan ibaret biz kazandığımız için bu kadar relaxlar..
çalışmayan ama çok rahat kadınları tanıyorum ben. gucci leri alıp da adam nasıl öder diye düşünmeyen kadınlar.. öyle olunca daha kıymetli oluyor gerçekten.
Tabi kıymetli olur, sen kendini düşünmez de paralarsan elin oğlu düşünür mü?
tabiki hayır . neden böyle birsey düsündüğünüzü merak ettim sadece. neden kendimle konusacağım ki :)
sekros yepyeni arkadaşım canım. artık forumda benim de bir dostum olduğu için çok mutluyum
Tabi kıymetli olur, sen kendini düşünmez de paralarsan elin oğlu düşünür mü?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?