09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

baska kimler benim adar sıkılıyordur kızlar?
Sıkı can iyidir...
Hahahha çekirge senin nine de az değilmiş
Maşallah canım, Allah kucağına almayı da nasip etsin Ben de severim belgeseli, ama böyle şeylerden etkileniyorum gerçekten ya Allah muhafaza :18:
selam o halde anım ne bilmek istersin :)

Biri arkadaşın ne dediğini tercüme etsin.

benim sözüm dinlensin diyemi böyle yapıyor eşin ipeğim ?
ne almak istiyorsan kendin al
ous ailesine bişey alırken sana danışırmı

o kadın bir tuhaf:
1.) harika yemek yapıyor
2.) harika beslenir ve her b.ku biliyor buna dair
3.) harika bir anne
4.) harika bir eş
5.) harika bir dost
6.) harika bir iş kadını
7.) zaten süper güzel.
hepsi aynı anda nasıl oluyor bacum ya dengeler nerdeeeeeeee? gerçi boğazda yalısı olan kpederin evine güneşlenmeye giden bir kadın.
ne kadar farklı hayatlar.

İyi fikir niye kullanmıyorum

Konuşmadık kazenle.
coker hakkını kullanman gerek

etkilenme diyorum bende kültürlü kadın yakışıyormu sana

benim sözüm dinlensin diyemi böyle yapıyor eşin ipeğim ?
ne almak istiyorsan kendin al
ous ailesine bişey alırken sana danışırmı

ailesine bir şey almaz canım uzaktalar diye. ama ziyadesiyle gidince para yardımı yapıyoruz. hiç rakam vermeyim ben. sanırım şaka yaptı benimki ama beni gerdi.

ailesine bir şey almaz canım uzaktalar diye. ama ziyadesiyle gidince para yardımı yapıyoruz. hiç rakam vermeyim ben. sanırım şaka yaptı benimki ama beni gerdi.

Parayı sokaktan topluyosunuz tabi, dağıtın. Erkek kısmına al len evi kendin gecindir desen ağlamaya baslar benim desteğimle kazandığı parayla hava atar

13harfli sana bir yazamadım sayfalar uçuyor. kalp atışları duyulmuş. İnşallah Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip eder canım.

Parayı sokaktan topluyosunuz tabi, dağıtın. Erkek kısmına al len evi kendin gecindir desen ağlamaya baslar benim desteğimle kazandığı parayla hava atar

işte olay tam da bundan ibaret biz kazandığımız için bu kadar relaxlar..
çalışmayan ama çok rahat kadınları tanıyorum ben. gucci leri alıp da adam nasıl öder diye düşünmeyen kadınlar.. öyle olunca daha kıymetli oluyor gerçekten.

dur gerilme kuzum
eşin düşünememiştir yaa salla gitsin ailene alacağın şeyin rakamınıda o belirlemeyecek yaa

Tabi kıymetli olur, sen kendini düşünmez de paralarsan elin oğlu düşünür mü?

13harfli sana bir yazamadım sayfalar uçuyor. kalp atışları duyulmuş. İnşallah Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip eder canım.

söylemesi ayıp bugün canım iskender çekiyor.

Amin canım sağolasın.

Ben acayip etobur biriyim, etten falan tiksindim. İskenderi de çok severim, şimdi sen deyince canım çekti, umarım bu gebelik şikayetim geçiyordur. Normalde ismini duyunca bile içim kalkıyor, şimdi ağzım sulandı olsa da yesek ama az yağlı

el oğluna yaranılması çok zor kızlar
fazla paralamaya gerek yok
ipek senin kıza annen bakıyor ya herhangi bir ücret fln veriyormusunuz canım

tabiki hayır . neden böyle birsey düsündüğünüzü merak ettim sadece. neden kendimle konusacağım ki :)

sekros yepyeni arkadaşım canım. artık forumda benim de bir dostum olduğu için çok mutluyum

E ne güzel o zaman sevgi yumağı olun, ona bişey dediğim yokta

Biriniz giriyo topikimize
Öteki hoş geldin diyo

Sen ne ara geldin ki hoş geldin diyosun ?
Komiğime gitti

Ne alaka demeyin, ben daha önce de gördüm kendi kendine konuşan değil sadece yazan da vardı
Umarım siz o kadar vahim durumda değilsinizdir
Hayırlı işler bol güneşler

Hic unutmuyorum ex bir gün bana kredi kartından ek kart cıkarttırdı, limit cok komik bir rakam. Neyse dedim heveslenmiş. Aldım internet alısverişlerinde fln kullanıyorum. Sonra bizim banka değişmiş, kredi kartı göndermişler, maaşımın 20 katı fln limiti var. Bana diyo ki, sen onu kullan ek kartı da kardeşime yollayalım o kullansın. Neden? E lazım olurmuş. Ben de benim kardeşim de lisede okuyor ben de ona cıkarttırayım madem lazım olur dedim. Bir daha teklif etmedi.

Adama bak benim paramla "sağda solda gezen, işe yaramayan, işe girmeyen" kardeşine hava atacak.

ay elmiş ben de biraz hesapçıyım bak veririm ama kafamdan hemen bir sürü işlem yaparım. bir sürü kritik hesap.
işte aynı şehirde otursak her hafta gitsek giderken şunu götürsek şu kadr tutar. yok anneler günü babalar günü zart günü zurt günü bir de dırdırları germeleri derken.. 1 maaşımın yaklaşık tamamından feragat ederim. yılda 1 değil mi diyorsun. ama tek seferde iyi para tabi. o paraya evime neler alırım neler gibi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…