Amin canım sağolasın.
Ben acayip etobur biriyim, etten falan tiksindim. İskenderi de çok severim, şimdi sen deyince canım çekti, umarım bu gebelik şikayetim geçiyordur. Normalde ismini duyunca bile içim kalkıyor, şimdi ağzım sulandı olsa da yesek ama az yağlı
Hahahha çekirge senin nine de az değilmiş
E ne güzel o zaman sevgi yumağı olun, ona bişey dediğim yokta
Biriniz giriyo topikimize
Öteki hoş geldin diyo
Sen ne ara geldin ki hoş geldin diyosun ?
Komiğime gitti
Ne alaka demeyin, ben daha önce de gördüm kendi kendine konuşan değil sadece yazan da vardı
Umarım siz o kadar vahim durumda değilsinizdir
Hayırlı işler bol güneşler
el oğluna yaranılması çok zor kızlar
fazla paralamaya gerek yok
ipek senin kıza annen bakıyor ya herhangi bir ücret fln veriyormusunuz canım
Hic unutmuyorum ex bir gün bana kredi kartından ek kart cıkarttırdı, limit cok komik bir rakam. Neyse dedim heveslenmiş. Aldım internet alısverişlerinde fln kullanıyorum. Sonra bizim banka değişmiş, kredi kartı göndermişler, maaşımın 20 katı fln limiti var. Bana diyo ki, sen onu kullan ek kartı da kardeşime yollayalım o kullansın. Neden? E lazım olurmuş. Ben de benim kardeşim de lisede okuyor ben de ona cıkarttırayım madem lazım olur dedim. Bir daha teklif etmedi.
Adama bak benim paramla "sağda solda gezen, işe yaramayan, işe girmeyen" kardeşine hava atacak.
ay elmiş ben de biraz hesapçıyım bak veririm ama kafamdan hemen bir sürü işlem yaparım. bir sürü kritik hesap.
işte aynı şehirde otursak her hafta gitsek giderken şunu götürsek şu kadr tutar. yok anneler günü babalar günü zart günü zurt günü bir de dırdırları germeleri derken.. 1 maaşımın yaklaşık tamamından feragat ederim. yılda 1 değil mi diyorsun. ama tek seferde iyi para tabi. o paraya evime neler alırım neler gibi..
E ne güzel o zaman sevgi yumağı olun, ona bişey dediğim yokta
Biriniz giriyo topikimize
Öteki hoş geldin diyo
Sen ne ara geldin ki hoş geldin diyosun ?
Komiğime gitti
Ne alaka demeyin, ben daha önce de gördüm kendi kendine konuşan değil sadece yazan da vardı
Umarım siz o kadar vahim durumda değilsinizdir
Hayırlı işler bol güneşler
Deme bilimim ya geçer belkiseni üzmek istemem ama 12.haftaya kadar pek heves etme bulantılarının olmamasına üzgünüm acı gerçek bu
Bizim süper nine de aynı ya, numaradan hasta olur falan...Bu daha en küçük numarası
Sen bi de tavırlarını gör yerlere yatarsın
Süper oyuncu
Şu an biri ben geldim dese ben onu görünce yine hoşgeldin derim canım biraz saygı meselesi bu
Şu an biri ben geldim dese ben onu görünce yine hoşgeldin derim canım biraz saygı meselesi bu
Deme bilimim ya geçer belki
Bizim süper nine de aynı ya, numaradan hasta olur falan...
Ben geldim
oo ben bundan bir tane tanıyorum canım. hem de adam çok iyi bir iş yapıyor eşi çalışmıyor. ama çok seri harcıyor. geçen 800 tl güneş gözlüğüne verdi. bense çalışıyorum ama o kadar para vermem.
adam evde her işi yapıyor ctsi pazar aklına ne gelirse.. cam silmek dahil.. artık kadın geliyr gerçi cam için de wc temizliği vs yapar. örnek vereyim. konuşuyoruz. ekim gibi.
ben: şöyle bir hafta izin yapsak işler de müsait siz de gidebilirsiniz aslında.
adam: ben nasıl gideyim ipek hanım. izinde de olsam kalkıp oğlanın kahvaltısını hazırlayıp okula göndericem. en iyisi ben şubat tatilinde ayrılayım.
ben: eşiniz????(donuk bir halde)
adam: yok o yatar kalkmaz..
ben şok...
yeminle abartmıyorum.
Canımınici mesele para da değil aslında. Alırsın. Benim kızdığım icten pazarlık. ben senin ailene ettiğin yardımlara ses etmiyorsam sen de kırk yılda bir aldığın baklavayı ucuza getirmeyeceksin. Erkekler de calısıo biz de ama biz bir de X2 efor harcıyoruz. Ev işi cocuk vs vs.
Ben kayınpedere zamanında inanılmaz pahalı bir saat aldım, aynından babama da almıştım. Bir kez kolunda görmedim biliyor musun? Hadi erkekler/babalar takıntılıdır da ben yılda bir kez geliyorum en azından koluna tak da beni mutlu et. Bir kez bile takmadı, haa görüp göreceği de o oldu. Bi daha da almadım hicbişi.
vermek istiyorum ama almıyor gofret. babamların durumu iyi ama benim kıza bakıcı öğlene kadar sabreder. ben ctsi pazar zor bakıyorum. doğduğundan beri annem babam bakınca küçük bir pamuk prenses gibi oldu. çok nazlı ve kaprisli...
bir de eşim kıymet bilse görse bunları...
ama baktırıp da annesine para veren arkadaşlarım var. hatta biri kirasını ödüyor ailesinin çocuğuna bakma karşılığında.
hosgeldin canım :)
Vay beee.... Gerçi benim eşim de yapmaya başladı Allah razı olsun, dün birlikte evi sildik süpürdük. Bugün aradı diyor ki ben çok susadım eve gider gitmez yatcam hiç bi iş yapmam diyorGün geçtikçe daha iyi bir eş oluyor Allah razı olsun ondan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?