09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

seni üzmek istemem ama 12.haftaya kadar pek heves etme bulantılarının olmamasına üzgünüm acı gerçek bu

Şu an biri ben geldim dese ben onu görünce yine hoşgeldin derim canım biraz saygı meselesi bu

el oğluna yaranılması çok zor kızlar
fazla paralamaya gerek yok
ipek senin kıza annen bakıyor ya herhangi bir ücret fln veriyormusunuz canım

vermek istiyorum ama almıyor gofret. babamların durumu iyi ama benim kıza bakıcı öğlene kadar sabreder. ben ctsi pazar zor bakıyorum. doğduğundan beri annem babam bakınca küçük bir pamuk prenses gibi oldu. çok nazlı ve kaprisli...
bir de eşim kıymet bilse görse bunları...
ama baktırıp da annesine para veren arkadaşlarım var. hatta biri kirasını ödüyor ailesinin çocuğuna bakma karşılığında.

insanları kendi silahlarıyla vurmak gerekiyor bazen.

Canımınici mesele para da değil aslında. Alırsın. Benim kızdığım icten pazarlık. ben senin ailene ettiğin yardımlara ses etmiyorsam sen de kırk yılda bir aldığın baklavayı ucuza getirmeyeceksin. Erkekler de calısıo biz de ama biz bir de X2 efor harcıyoruz. Ev işi cocuk vs vs.

Ben kayınpedere zamanında inanılmaz pahalı bir saat aldım, aynından babama da almıştım. Bir kez kolunda görmedim biliyor musun? Hadi erkekler/babalar takıntılıdır da ben yılda bir kez geliyorum en azından koluna tak da beni mutlu et. Bir kez bile takmadı, haa görüp göreceği de o oldu. Bi daha da almadım hicbişi.

o benim forum kültürüne biraz yeni olmamdan kaynaklı arkadaşlar. ben buraya kayıt olurken aslında sadece okurum hiç yazmam diye düşünürken forumdaki samimi sohbet beni bir anda içine çekti. 40 yıldır burdaymışım gibi hissettim bir anda.

yazdıklarımdan ve üslubumdan da anlayabilirsiniz zaten.

yeri gelmişken size de sorayım , profil fotosu nasıl değişiyor ?

seni üzmek istemem ama 12.haftaya kadar pek heves etme bulantılarının olmamasına üzgünüm acı gerçek bu
Deme bilimim ya geçer belki
Bu daha en küçük numarası
Sen bi de tavırlarını gör yerlere yatarsın
Süper oyuncu
Bizim süper nine de aynı ya, numaradan hasta olur falan...
Şu an biri ben geldim dese ben onu görünce yine hoşgeldin derim canım biraz saygı meselesi bu

Ben geldim

Ama sen burdasın selam verdin zar zor da olsa
Diğer arkadaşın(?) selam filan vermedi
Senin mesajından alıntı yapıp hoş geldin dedi, ilk mesajı buydu yani

Asıl saygı girerken selam vermekle başlar

oo ben bundan bir tane tanıyorum canım. hem de adam çok iyi bir iş yapıyor eşi çalışmıyor. ama çok seri harcıyor. geçen 800 tl güneş gözlüğüne verdi. bense çalışıyorum ama o kadar para vermem.
adam evde her işi yapıyor ctsi pazar aklına ne gelirse.. cam silmek dahil.. artık kadın geliyr gerçi cam için de wc temizliği vs yapar. örnek vereyim. konuşuyoruz. ekim gibi.
ben: şöyle bir hafta izin yapsak işler de müsait siz de gidebilirsiniz aslında.
adam: ben nasıl gideyim ipek hanım. izinde de olsam kalkıp oğlanın kahvaltısını hazırlayıp okula göndericem. en iyisi ben şubat tatilinde ayrılayım.
ben: eşiniz????(donuk bir halde)
adam: yok o yatar kalkmaz..
ben şok...
yeminle abartmıyorum.

Derin mevzulara girdim sinirlerim bozuldu Ben bi halkın icine karışayım Kızılaya ineyim murtiyi bi yoklayayım.

Öpüyorum sizi...

Vay beee.... Gerçi benim eşim de yapmaya başladı Allah razı olsun, dün birlikte evi sildik süpürdük. Bugün aradı diyor ki ben çok susadım eve gider gitmez yatcam hiç bi iş yapmam diyor Gün geçtikçe daha iyi bir eş oluyor Allah razı olsun ondan.

benim kendi olaylarım çerçevesinde eşim şuna gıcık oluyor sanırım. kendi ailemle olan bağlarım. onlara davranmam. bir pzar bile 50 kere telde konuşmam. vs vs vs.. ama onun ailesini en son ne zaman aradım acep hatırlamıom inan bak kışın olsa gerek ama neden elmiş. kayınpederle bir tel görüşmem aynen aktarıyorum:
o: gızımmmmmmmmmmmmmmmmmmm ee aşkossun hiç arayıp sormuon.
ben:şey babaaaa işler yoğun da..
o: annen boban nasıl?
ben: iyiler baba.
o: burdan bir emrin var mı salıverem?
ben: yok baba saol.

yani ne kadar yalakaca. madem salıvercen sal be kardeşim illa istemek mi lazım.bunun akşamı benden 1500 tl istedi. eşimden gizli göndercekmişim. geri yerine goyacamışşşş...
oldu canım gözlerim doldu. göndermedim sadık anadolu kızı ayaklarına yatan kocasından izinsiz bir halt yemeyen gelin moduna büründüm.

ya ipekcim ihtiyacı olsa verilir, ama bi taraf bu kadar fedakarlık yaparken ufak şeylerinde hesabının yapılması üzücü zaten
ouslarımız arada odun olabiliyor,
ne gerekiyorsa sen yap zaten kocanada bakıcı parası vermiyoruz zateni arada hatırlat :)
Nerdeyse maaş kadar para veriliyor bakıcılara,
kaldık ki senin evinde de bakılmıyor size minimum masraf

benimki de yapar ama gönüllü değil canım ya da illa dicen. ama bu tarz erkekler gönüllü.
pazarları kahvaltıyı bu adam hazırlıyor mesela.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…