09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

maşallah Allah muabbetinizi artırsın

saol tatlım
acaba ben gitmedim ondan mı sezeryan oldum tüm suni sancılara rağmen hiç açılmam olmadı:44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44:

sanmıyorum onla ilgisi olduğunu
ona bakrsan bu kadar başka yerlerde normal doğum yapanlar nasıl yapıyor hamam kültürü sınırlı sayıda yerde varki
çoğu yer hamamı bilmez bilsede gitmez

çok güzeller güle güle giysin minnaklar
oğlun doğduğunda kızın ne kadarlık olacak ??
birde eşinin işi noldu yazmışsındır belki ben kaçırdım sık girmiyorum ya
tşk amin
kızım 2 yaş 3 aylık olacak ikisi birlikte büyüyecekmiş hep öle söylüyolar seninkiler arasındaki yaş farkı kaç olacak
eşimin iş maalesef olmadı 60 kişilik ek kontenjn çıktı ona söz aldık şimdide ona umut bağladık

Asyalı bende beğendim elbiseyi bana göre yok mu
bulursam sana da alır yollarım canım kürkün içinden giyersin artık
yay burcunuda sevmem nedense
evet caım büssürü bişi alasım var ama şuan kendimi sıkmam zorundayım
göle mayayı çalın artık bu işler öle hemen olmuyo

Sorma ne kadar mesudum bilemezsin

he çok belli ediyosun b

Benim ablamın kızı yay
Ayıptır söylemesi çok sakar
Bu burçtaysa normal didiler

sen çağırdınmı onları pekii, mesut bahtiyar

Yok çağırcam ama ben hepsini toplamıyorum bi annemleri bi kayınvalidemleri alıyorum o kadar
Kayınvalidemin kuzenlerine kadar ağırlayamam kimse kusura bakmasın ben daha kendi kuzenlerimi ağırlamıyorum

selamlar herkese... çok uykulu başladım ben güne. sizler nasılsınız?

değişiyo belki de benim de en yakın ark yay çok iyidir özellikleri mantıklıdır bi kere , çok iyi felsefe yapar bi yerde okumuştum yay burçları b u konuda başarılşıymışş

peki aynı günmü alıyosun aileleri çekk , bende daha hiç almadım da ramazan bahanesiyle toplucam herkesi aynı anda alayım diyorum kendi ailemi ve kv leri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…