09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

bizim buradaki çaycı kadın kışın borçlarını ödemek açısından hep oruç tuttu. uyanmadan tutmuş gerçi günler de kısa da 16 kilo verdi bu sayede.

kızlar valla yengeç burcu tadından yenmiyo, eşim yengeç burcu çok evcimen çok merhametli, ben de başak burcuyum o su grubu ben toprak, iyi anlaşıyoruz

Exte balıktı babam da balık. ben hayatımda bu kadar hayalperest bu kadar bencil bir burc daha görmedim. Terazinin mükemmelliyetci gercekciliğinin yanına koyun bir balık, benim gibi sabır abidesi olması lazım

kızlar valla yengeç burcu tadından yenmiyo, eşim yengeç burcu çok evcimen çok merhametli, ben de başak burcuyum o su grubu ben toprak, iyi anlaşıyoruz

ben de geçmişimde hep başak erkeğine aşık olmuşumdur.hiç şaşmazdı..başaklar biraz bilir kişi modunda oluyor gerçi..

Evet küçükken anneci olur ama demek büyüyünce eşine bağlı oluyo
Benim yeğenim var daha 10 yaşında
Ama çok akıllı, çok merhametli, çok düzenli maşallah

Exte balıktı babam da balık. ben hayatımda bu kadar hayalperest bu kadar bencil bir burc daha görmedim. Terazinin mükemmelliyetci gercekciliğinin yanına koyun bir balık, benim gibi sabır abidesi olması lazım

aynen katılıyorum babam ve kardeşim balık bencilliğin tavanındalar

ben de geçmişimde hep başak erkeğine aşık olmuşumdur.hiç şaşmazdı..başaklar biraz bilir kişi modunda oluyor gerçi..

ben pek bilmediğim konuda konuşmam ama başak erkeği biraz işgüzar bencede

ama balık erkeği çok zeki olur. en başarılı iş adamları balıktan çıkar.. tanıdığım 4-5tane balık erkeği var inanılmaz zeki hepsi.

ama balık erkeği çok zeki olur. en başarılı iş adamları balıktan çıkar.. tanıdığım 4-5tane balık erkeği var inanılmaz zeki hepsi.

Zekiler de zekalarını hep salak saçma seylere harcıyolar

Pişman gibisin
Her burca yorum yaptın oysa ki

aslında tek tanıdığım boğa erkeği eşim.bir de kızım o daha minnacık göremedik özelliklerini de şimdiden çok inatçı, kendine özel kuralları var. mesela sesimi biraz yükseltsem hemen der: benden özür dile. ve hep lider...bunlar kişisel mi yoksa burcunuzun özellikleri mi?
boğa kadınları kendini çok beğenirmiş hamileyken bir arkadaşım söylemişti..

Ben burçlardan çok anlamam ama tanıyan hemen der ki sen boğa mısın
Tipik boğaymışım
Ve kızındaki özellikler bende de var
Ben istemezsem, kimse bana birşey yaptıramaz

Ous su ver derse kılımı kıpırdatmam sürahi elimin uzanacağı mesafedeyken bile
Anlar su verir misin yani der öyle veririm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…