ikinci günü de ben kalkamamıştım bi de o halde oruç tuttum akşamki yediğimle gerçekten zorlamıştı akşam üzeri sesim filan çıkmıyordu
bizim ev küçük olunca milleti oruç oruç sıkıştırmayım dedim. Ben de aslanlarla çok iyi anlaşırım
kızlar valla yengeç burcu tadından yenmiyo, eşim yengeç burcu çok evcimen çok merhametli, ben de başak burcuyum o su grubu ben toprak, iyi anlaşıyoruz
kızlar valla yengeç burcu tadından yenmiyo, eşim yengeç burcu çok evcimen çok merhametli, ben de başak burcuyum o su grubu ben toprak, iyi anlaşıyoruz
ben de geçmişimde hep başak erkeğine aşık olmuşumdur.hiç şaşmazdı..başaklar biraz bilir kişi modunda oluyor gerçi..
Exte balıktı babam da balık. ben hayatımda bu kadar hayalperest bu kadar bencil bir burc daha görmedim. Terazinin mükemmelliyetci gercekciliğinin yanına koyun bir balık, benim gibi sabır abidesi olması lazım
ben de geçmişimde hep başak erkeğine aşık olmuşumdur.hiç şaşmazdı..başaklar biraz bilir kişi modunda oluyor gerçi..
Exte balıktı babam da balık. ben hayatımda bu kadar hayalperest bu kadar bencil bir burc daha görmedim. Terazinin mükemmelliyetci gercekciliğinin yanına koyun bir balık, benim gibi sabır abidesi olması lazım
Ben boğayım
ama balık erkeği çok zeki olur. en başarılı iş adamları balıktan çıkar.. tanıdığım 4-5tane balık erkeği var inanılmaz zeki hepsi.
benim eşim de kızım da boğa..
Pişman gibisin
Her burca yorum yaptın oysa ki
benim eşim de yengeç burcu yapı olarak aynı dediğiniz gibikızlar valla yengeç burcu tadından yenmiyo, eşim yengeç burcu çok evcimen çok merhametli, ben de başak burcuyum o su grubu ben toprak, iyi anlaşıyoruz
benim nişanlım da yengeç ben de başak burcuyum
toprağa su verir yengeç
iyi dengeliyor birbirini
aslında tek tanıdığım boğa erkeği eşim.bir de kızım o daha minnacık göremedik özelliklerini de şimdiden çok inatçı, kendine özel kuralları var. mesela sesimi biraz yükseltsem hemen der: benden özür dile. ve hep lider...bunlar kişisel mi yoksa burcunuzun özellikleri mi?
boğa kadınları kendini çok beğenirmiş hamileyken bir arkadaşım söylemişti..
benim eşim de yengeç burcu yapı olarak aynı dediğiniz gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?