09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

benim tanıdığım bütün yaylar biraz serseri ruhlu. özgürlükçü. kadını da erkeği de bağlanmakta zorluk çekiyor. herkes için geçerli değil tabi. bu yükselen falan çok etkiliyor.

Yok ayrı ayrı alıyorum
Hem eşimin ailesi biraz patavatsız diye tedirgin oluyorum
Hem de annemlerle beraber ablamları da alıyorum ben
Şimdi de görümcemin nişanlısı ve ailesini de çağıracağım kayınvalidemlerle beraber

gunaydın kızlar bu ramazanda sahura kalkmalar beni mahvetti sabah yine çok zor uyandım
zibidi çok güzel döşemişsiniz güle güle sağlıklı güzel günlerde kullanın.
ben geçtiğimiz pazar aileleri davet etme işini üstümden attım dışarda bir yer ayarladım açık büfe oraya iftara çıkardım çok uyanıkça olmuş dimi

ben de yay burcuyum

benim tanıdığım bütün yaylar biraz serseri ruhlu. özgürlükçü. kadını da erkeği de bağlanmakta zorluk çekiyor. herkes için geçerli değil tabi. bu yükselen falan çok etkiliyor.

evet ona bende bikaç yayda şahidim bağlanma zorluğu ve özgürlükçü ruhlar

dediğin gibi yükselen burçları da etkiliyor hepsi aynı olcak diye bişi yok

bende aslanım mesela ama pek özelliğini taşımam

vvvaaayyy en gzeliii yahuuu valla bende yapardım öyle bişi ama

ilk defa evime yemeğe davet edicem o yüzden aradan çıksın diyorum hem ramazan bahanesiyle

benim en iyi anlaştığım burç yaydır seni seçtim pikaçuuu

Evet
Sirke'nin taktik iyi ama her topluma gitmez
Gelin kısmısı hazıra kaçmaz diyen çıkar şimdi bi de
Aman hayrım olsun napim

valla canım ben pek becerikli değilim illaki hazır bişeyler de alırdım ara sıcak falan niyetine, beğenmeyen oğluna almasın napıyım, izinde annemin evinde mutfağa girmedim kaynana evde durduğumuz her gün bi icat çıkardı

bir de zaten aynı anda olunca yemek masası gafleti yaşıyorsun. bir kısım mutfakta bir kısım salonda karmakarışık oluyor. sen de anca arada mekik dokuyorsun. bir de yeni masalar küçük model ekiler açılıyor falandı. hiç gerek yok karışıklığa.

Şimcik şöyle bi durum var
Ben kayınvalidemlerle beraber görümcemin dünürlerini de çağırırım diyorum ya
Ous istemiyo
Onlar biraz sürü olarak geziyo, bu sürü içinde büyük oğlu ve gelini de var
O oğlu biraz boş boğaz o yüzden istemiyo ama

Onlar beni çok sevmiş her fırsatta biz Çekirgeyi çok seviyoruz filan diyolar
Bi de evime de gelmek istediklerini anlıyorum yani
Ramazanda da kalabalık sofra daha iyi oluyor
Çağırmak istiyorum ben

Şimdi tek damadı çağırsak ayıp olur
Şöyle ki kardeşi askere gitti
Babası vardiyalı çalışıyo
Annesi tek kalır yani
Ben tek anne ve damatta olabilir madem diyorum da
Ous onlar sürüden ayrı gezmez diyo

Nemesis tebrik ederim canım, Allah bir ömür bir arada gecirmeyi nasip etsin inşallah.

Zibidiii evin cogzel olmuşşş Prenses yatagına da bayıldımmm

asyalı kıyafetler cogzelll cocuk yapasım geldi :)

Günaydın hoş geldin
Biz bu gece sahura kalkamadık
ikinci günü de ben kalkamamıştım bi de o halde oruç tuttum akşamki yediğimle gerçekten zorlamıştı akşam üzeri sesim filan çıkmıyordu
bizim ev küçük olunca milleti oruç oruç sıkıştırmayım dedim. Ben de aslanlarla çok iyi anlaşırım

Ay ben zibidinin evini göremedimmmmmm

Sahife no 2220 dedik

Bende becerikli değilim
Ous'la beraber yapıyoruz işte bişeyler
Hem tek benim ailem yemicek dimi o da yapsın

Aynen
Bi de muhabbeti saran var sarmayan var
Dünür olmaları sürekli görüşmeleri anlamına gelmiyo ki

sahursuz zor olur ya. akşama doğru bakalım nasıl olacaksın? bazıları hiç kalkmadan tutuyor. dayanıklı mısın?

Ben dayanıklıyımdır da Ous nanay

ben de uykudan yana muzdarip olanlardanım.. hele bir de dün gece kızımı wc ye kaldırayım dedim. 2,5 ta kalktı 5 te anca yattı. uykusu kaçtı evdeki hareketten sanırım. mahvoldum dökülüyorum şu an.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…