değişiyo belki de benim de en yakın ark yay çok iyidir özellikleri mantıklıdır bi kere , çok iyi felsefe yapar bi yerde okumuştum yay burçları b u konuda başarılşıymışş
peki aynı günmü alıyosun aileleri çekk , bende daha hiç almadım da ramazan bahanesiyle toplucam herkesi aynı anda alayım diyorum kendi ailemi ve kv leri
değişiyo belki de benim de en yakın ark yay çok iyidir özellikleri mantıklıdır bi kere , çok iyi felsefe yapar bi yerde okumuştum yay burçları b u konuda başarılşıymışş
peki aynı günmü alıyosun aileleri çekk , bende daha hiç almadım da ramazan bahanesiyle toplucam herkesi aynı anda alayım diyorum kendi ailemi ve kv leri
benim tanıdığım bütün yaylar biraz serseri ruhlu. özgürlükçü. kadını da erkeği de bağlanmakta zorluk çekiyor. herkes için geçerli değil tabi. bu yükselen falan çok etkiliyor.
gunaydın kızlar bu ramazanda sahura kalkmalar beni mahvetti sabah yine çok zor uyandım
gunaydın kızlar bu ramazanda sahura kalkmalar beni mahvetti sabah yine çok zor uyandım
zibidi çok güzel döşemişsiniz güle güle sağlıklı güzel günlerde kullanın.
ben geçtiğimiz pazar aileleri davet etme işini üstümden attım dışarda bir yer ayarladım açık büfe oraya iftara çıkardım çok uyanıkça olmuş dimi
ben de yay burcuyum
aynı ilde olunca bide ramazanda çağırmak mesele dimi, oruç oruç bide mükellef sofra kurmak lazım
Evet
Sirke'nin taktik iyi ama her topluma gitmez
Gelin kısmısı hazıra kaçmaz diyen çıkar şimdi bi de
Aman hayrım olsun napim
Yok ayrı ayrı alıyorum
Hem eşimin ailesi biraz patavatsız diye tedirgin oluyorum
Hem de annemlerle beraber ablamları da alıyorum ben
Şimdi de görümcemin nişanlısı ve ailesini de çağıracağım kayınvalidemlerle beraber
Günaydın hoş geldin
Biz bu gece sahura kalkamadık
ikinci günü de ben kalkamamıştım bi de o halde oruç tuttum akşamki yediğimle gerçekten zorlamıştı akşam üzeri sesim filan çıkmıyorduGünaydın hoş geldin
Biz bu gece sahura kalkamadık
bizim ev küçük olunca milleti oruç oruç sıkıştırmayım dedim. Ben de aslanlarla çok iyi anlaşırımvvvaaayyy en gzeliii yahuuu valla bende yapardım öyle bişi ama
ilk defa evime yemeğe davet edicem o yüzden aradan çıksın diyorum hem ramazan bahanesiyle
benim en iyi anlaştığım burç yaydırseni seçtim pikaçuuu
Ay ben zibidinin evini göremedimmmmmm
valla canım ben pek becerikli değilim illaki hazır bişeyler de alırdım ara sıcak falan niyetine, beğenmeyen oğluna almasın napıyım, izinde annemin evinde mutfağa girmedim kaynana evde durduğumuz her gün bi icat çıkardı
bir de zaten aynı anda olunca yemek masası gafleti yaşıyorsun. bir kısım mutfakta bir kısım salonda karmakarışık oluyor. sen de anca arada mekik dokuyorsun. bir de yeni masalar küçük model ekiler açılıyor falandı. hiç gerek yok karışıklığa.
sahursuz zor olur ya. akşama doğru bakalım nasıl olacaksın? bazıları hiç kalkmadan tutuyor. dayanıklı mısın?
zibidi çok güzel döşemişsiniz güle güle sağlıklı güzel günlerde kullanın.
ben geçtiğimiz pazar aileleri davet etme işini üstümden attım dışarda bir yer ayarladım açık büfe oraya iftara çıkardım çok uyanıkça olmuş dimi
ben de yay burcuyum
arkandan iş çevirdik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?